FinanserPant

Hvor og hvordan man får et realkreditlån i Chelyabinsk - funktioner og anbefalinger

Til dato, det største problem er erhvervelsen af en ung familie af sin egen lejlighed. Det er virkelig nemt. Hvis pårørende ikke har mulighed for at hjælpe de unge, er det nødvendigt at tage lån fra banker med høje renter. På trods af alle de offentlige programmer, tilbagebetaling af et stort lån på kræfter langt ikke hver familie. Der opstår vanskeligheder i den fase af registreringen. Banker prøver at minimere deres risici, så arrangere forskellige former for kontrol af oplysningerne. I dag vil vi tale om, hvordan man får et realkreditlån i Chelyabinsk, hvilke problemer der kan opstå, og hvad du skal være forberedt.

Tilbud om hjælp

De kan nu ses næsten overalt: "Jeg vil være med til at tage æren", "dekoreret med et realkreditlån for et mindre gebyr" og lignende. Men vi må indse, at ingen er til at tage unødvendige risici. Formålet med sådanne annoncer - at opkræve et gebyr for "hjælp". Lad det være 500 eller 1000 rubler, men sådanne formidlere ville ikke svare, fordi ansøgningen er placeret i banken, hvilket til gengæld vil give det endelige svar. Med den samme succes kan du lave en forespørgsel til banken selv. Men at tage et realkreditlån i Chelyabinsk er ikke for let, folk beslutter at spille det sikkert og pay-for-service "professionelle".

Låneprogrammer - fungerer de?

Utvivlsomt, hver dag, transaktioner og folk flytter ind i et nyt hjem. En anden ting er, at kontrollen kundedata er meget grundig. Men de risici og banken også. Den finansielle institution skal give ordre på to til fem millioner rubler, og derefter vente tyve år, tilbagesendelse af dette beløb. Og hvis en person er et par år alvorligt syg og miste på grund af dette arbejde? Og små børn ordineret en lejlighed? hvorvidt banken vil være i stand til at gennemføre denne lejlighed, som er den sikkerhedsstillelse, eller har mange flere år at gennemføre en retssag med en kunde? Alle disse risici og det udmønter sig i høje renter. Det er også de betalere dække de tab, som banken i sådanne tilfælde.

Betingelser for banker

I dag ønsker vi at beskæftige sig med, hvordan man får et realkreditlån i Chelyabinsk. Hvert år i området er sket mere end 20 tusinde boliglån. Samtidig er sådanne programmer tilbyder 20 banker. Lederne er "Sberbank Rusland" og "VTB 24". Udover dem i dette segment opererer banker "Åbning", "UniCredit", "MDM Bank", "Rosbank", "Alfa-Bank" osv Blandt regional - .. "Chelyabinvestbank", "UralPromBank" og "Uglemetbank".

Men forholdene er temmelig hård. Priser nå 22,4% om året for rublen lån og 12% for udenlandsk valuta. I dette tilfælde, satsen afhænger af, om klienten var i stand til at overbevise banken i sin evne til at betale. Derfor, hvis du tænker, hvordan man får et realkreditlån i Chelyabinsk, skal du være sikker på at tale med arbejdsgiveren, at hele beløbet for løn skatter. Hertil kommer, at åbne et indskud i den valgte bank og begynde at fradrage et vist beløb hver måned. Omkring et år senere, vil du have bevis for solvens. Ved en lav rente kan forvente, medlemmer af projekter løn samt låntagere, der har en bankkonto i mængden af ikke mindre end 30% af projektets omkostninger.

grundlæggende krav

Ikke alle har tid til at løse de problemer med arbejdsgiveren og for at spare penge på indskud. Hvordan at få et realkreditlån i Chelyabinsk hurtigere? For at gøre dette, du har noget at være ejet af banken kan accepteres som sikkerhedsstillelse. For eksempel, du har en lille lejlighed. Banken kan acceptere dokumenter på hendes pant og give pengene til at købe en anden. Eller det er nødvendigt at have en udbetaling. Jo højere den er, jo lettere vil det være at behandle handlen. Certifikat af retten til barsel kapital kan også anvendes som et acontobeløb. Der er andre offentlige subsidier, som accepteres pengeinstitutter. For eksempel er der et særligt program for militæret.

Hvis du ikke har noget af dette, så prøv at fremlægge dokumentation for betydelig erfaring i én organisation, og en høj officielle løn. I dette tilfælde, er chancerne for din ansøgning til efteråret, men forbliver. Og hvis de anførte tilfælde behøver du ikke anvender, og i deres hænder er ikke en sum tilstrækkelig til en udbetaling, kan du ikke bruge penge på ture til bankerne - er svaret nej.

Vi forventer den månedlige betaling

Vær sikker på at vurdere dine muligheder. Til dette formål er der en særlig regnemaskine, der vil vurdere, hvor meget du udgyde et realkreditlån i Chelyabinsk. Beregn rente, og du kan bankdirektør gratis. Hvis du tager 2 millioner rubler i fem år, vil den månedlige betaling være 45 000 rubler. Det er, når det kommer til den laveste rente, dvs. 12%. Strækker betalingerne i 10 år, får du mere end en attraktiv sum, nemlig 28.000 rubler. Så vil du miste en masse på grund af overbetaling. For eksempel tager æren for 20 år vil du kun betale 6000 mindre end en måned, men vil give dobbelt så meget.

Hvad gør den unge familie

Så hvis du tvivler på, at ansøgningen er godkendt, så prøv at grave en lille smule penge. Ja, det er svært, især leje en flad. Du kan midlertidigt flytte ind hos sine forældre, og det beløb, der blev brugt på betaling af ejendommen, for at forsinke, at tilføje til det, selvom det samme beløb. Den lærer disciplin og et fremtidigt liv med kredit. betalingsprocessen er meget lang. Nygifte tage et lån, vil du have tid til at opdrage børn, før fuldt afregne med ham.

flere lån

Som et pant i et hus i Chelyabinsk i virkeligheden er, og faktisk stadig nødt til at forsøge at få det, er du nødt til at gå til det trick. Har du kreditter? Glem alt om godkendelse af ansøgningen. I bedste fald vil du blive tilbudt reeksamen af ansøgningen med fuld tilbagebetaling. Selvfølgelig, før du får penge i banken. Så, hvad der skal gøres? Find en lejlighed, de ejere, der er enige om at vente et stykke tid. Carry dokumenter til banken. Hvis hænderne er ikke en sum tilstrækkeligt til at betale udbetalingen, skal du samle hendes andet lån.

At dømme efter de anmeldelser, sjældent nægte deres kunder, "Delta Bank". Men vi skal huske på, at meget dårlige sager ikke vil blive set andre steder. Det vil sige, det er de muligheder, når en person ikke har nogen sikkerhed udbetaling, den officielle beskæftigelse. Når du får et officielt svar, at ansøgningen er godkendt, vil det være muligt hurtigt at trække en anden bank forbrugslån. Med det kan du betale eksisterende lån, der allerede er "skæmmet" i revisionen, og omfatter dokumentation til banken, som vil udføre pant. Det resterende beløb er at foretage en indledende betaling.

Den første ulejlighed

Hvis du tror, at dette var den sidste ende, du tager fejl. Gør dig klar på en gang, det er et realkreditlån. Tag et pant i en lejlighed i Chelyabinsk som muligt, men det er lang og ganske dyrt i form af penge. Så, så snart en positiv afgørelse, bør pålægges at betale den matrikulære pas og dens tidlige produktion. Derefter vil komme til dig repræsentanter for evalueringen organisation syne købte ejendommen. Det vil koste 2000 rubler. Hvis du er heldig, er der en bevis for indkomst og renten i gennemsnit et minimum, vil det være 12,5 om året i femten eller tyve år.

Men det er ikke alt. Vælge, hvor at få et realkreditlån i Chelyabinsk, forsøge at finde banken, hvor der ikke er noget gebyr for udstedelse af kredit. Ellers vil du give mere fra 11.000 til 25.000 rubler. Parallelt hermed er forsikringen gjort flad (titel og sikkerhed), samt liv og helbred for låntageren. Det bliver nødt til at betale hvert år. Du kan nægte at forsikring, men så renten vil stige. Udgør de præmier fra 7000 til 10000 rubler om året.

lån godkendt

Som du kan se, tingene er ikke så hurtigt og billigt som det ser ud. Derfor, før du tænker på, hvor og hvordan man får et realkreditlån til en lejlighed i Chelyabinsk, skal du være sikker på at nøje afveje deres økonomiske formåen. Banken vil godkende den valgte lejlighed et par dage siden ankomsten af bedømmere. Derefter kan du foretage en udbetaling sælgeren, 15% af udgifterne til boliger. Husk, vi er for det og lavet en forbruger lån. I nogle tilfælde kan banken kræve 30% af dette beløb er lige og administreres som en indledende betaling.

Handlen selv vil finde sted en uge senere. Nu er du nødt til at komme til kontoret i banken og underskrive alle papirerne. Køberen skriver en kvittering, at den har modtaget en første betaling. Nu kan du gå til Regpalatu og pladekontrakt. Omkring en uge senere vil være klar dokumenter. Nu får du et realkreditlån til banken, og så snart det er ledere, vil køberen få det fulde beløb til din konto.

Hvordan at få et realkreditlån uden en udbetaling

I Chelyabinsk, såvel som i andre byer i Rusland, kan det være meget vanskeligt at tage en parallel forbruger og realkredit. Derfor kunderne ofte ønsker at undgå dette øjeblik til at udstede et lån til de fulde omkostninger af boliger. Men det kan være et alvorligt problem. For at undgå dem, kan du forhandle med pårørende, der kan registrere deres hjem som sikkerhed. Så banken vil lettere enes om at give dig det samme beløb, som er nødvendigt for transaktionen af køb og salg.

Den anden mulighed - er, at nogen lavede en kaution. Det er vigtigt, at denne person var i lejligheden ejendom eller bil, eller endnu bedre, og det, og en anden. Desuden skal det være ansat og modtage officielle løn.

Cottage eller hus

Mortgage ved et privat hus i Chelyabinsk er taget endnu mere kompliceret end en lejlighed. I dag er en sådan mulighed anses af mange familier. For nogle er det en mulighed for at leve i en økologisk rent område, den anden ønsker at vokse friske frugter og grøntsager på sitet. Under alle omstændigheder, privat hus ser attraktivt lille lejlighed. Desværre, det er ret dyrt at købe, så du er nødt til at ty til låntagning.

Hvad vanskelighed

Pant i et hus i Chelyabinsk vil kun godkendes, hvis den opfylder visse krav. Det er et objekt, der har mindre likviditet end lejligheden. Derfor er bankerne er meget nøje vurdere dets tilstand, placering og selv de materialer, som den er bygget. Dette er forståeligt, at de er først og fremmest interesseret i, om de kan sælge det hurtigt og til at returnere pengene brugt.

Nogle långivende institutioner vil svare dig med det samme, ikke vende at udstede et pant i et hus i Chelyabinsk. Den pant i huset til banken til problemet, bare nødt til at indsamle flere dokumenter. Så er der et par vigtige funktioner.

  • Hvis placeringen af lejligheden ikke er for påvirker løsningen, her vil det være en vigtig faktor. Kommunikation og den tekniske tilstand af huset, også spiller en vigtig rolle.
  • Det løfte strækker sig til jord.
  • Renter på dit realkreditlån er højere end i tilfældet med en flad.
  • Vi er nødt til at stole på ekstra bankgebyrer.

i stedet for en konklusion

Som du kan se, pant registrering kræver en sober syn på tingene og tilgængeligheden af et komplet sæt af dokumenter, der kan bekræfte solvens. Hvis du i dag ikke er villig til at give dem til banken, er det nok for tidligt at tænke på realkreditlån. Du kan gå til banken og bede dig om at lave en foreløbig beregning. For at gøre dette, tage den indtjening udsagn, fortælle manager om tilgængelige kreditter, ejendom, forretning. I dette tilfælde, du ved cirka hvad du kan forvente.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.