SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er temperaturen i sinus?

Bihulebetændelse er en almindelig sygdom. Det sker ikke kun hos voksne, men også hos børn. Udviklingen kan udløses af en skarp chill, forkølelse og betændelse. Efter at have læst dagens artikel, vil du lære om temperaturen er på, og hvad symptomerne på bihulebetændelse er ledsaget af denne sygdom.

grunde

Oftest, betændelse i bihuler forekommer hos mennesker med svækket immunforsvar, medfødte eller erhvervede deformiteter i næsen. Som regel er udviklingen af sygdommen Forud virale, bakterielle eller fungale infektioner. I fare er voksne og unge. Meget sjældnere sygdom opstår hos børn og ældre.

Før undersøgelsen af, om temperaturen stiger i sinus, bør du forstå, hvad der forårsager denne sygdom. De væsentligste årsager til at fremprovokere forekomsten af sygdommen omfatter hyppige luftvejsinfektioner og medfødt afveget septum. Det kan også forårsage frakturer, polypper, allergier og selv med de øverste tænder problemer.

symptomatologi

Det skal bemærkes, at forhøjede temperaturer i sinus ofte ledsaget af andre symptomer karakteristiske. De vigtigste symptomer, som du kan genkende sygdommen, henviser tilstoppet næse og hovedpine er krampagtig. I nogle tilfælde patienterne vises og andre klager. De kan have set en skarp, skærende smerter i bihulerne og slimhinderne udledning fra næsen.

Desuden udviste et af de karakteristiske symptomer, som kan detektere denne sygdom er at ændre stemmen. Han bliver lavere og nasal. Dette skyldes tilstoppet næse. Nogle patienter klager over svimmelhed, takykardi og tinnitus. Disse symptomer er resultatet af infektion i kæbehulerne.

Når temperaturen stiger i sinus?

Typisk sker dette ved den akutte fase af sygdommen. På dette tidspunkt kan termometeret stige til 39 grader. Denne stigning er en konsekvens af aktiv formering af patogene mikroorganismer, der fremmer ophobning af pus i kæbehulerne. Dette er en naturlig reaktion på den menneskelige organisme til fremkomsten af infektioner.

Mange patienter spørger ofte, hvad er den højeste temperatur i sinus. Det viser, hvor mange grader termometeret vil afhænge af den fase af sygdommen. observeres den maksimale temperatur i den akutte form af sygdommen. I dette tilfælde kan det nå 39 grader. Efter omkring to uger sygdommen bliver kronisk. I dette tilfælde har patienten kæbehulebetændelse temperatur ikke stiger over 37 grader.

Hvad indikerer en feber?

Først og fremmest betyder det, at kroppens inflammatoriske proces opstår. Af den måde, hvad er temperaturen i sinus, kan du indstille sværhedsgraden af sygdommen. Hvis termometeret stiger til over 38, det betyder, at patienten har purulent stadium af sygdommen. I sådanne tilfælde, at personen er ordineret antibiotika. Varigheden af behandlingen i alvorlig bihulebetændelse er omkring ti dage. Typisk er den anden eller tredje dag efter begyndelsen af modtagelse af lægemidler en patient er reduceret, og temperaturen af den generelle tilstand forbedres.

Når den gennemsnitlige sygdom sværhedsgrad indikatorer er i intervallet 37-38 grader. Disse tal er typiske for allergisk eller bluetongue bihulebetændelse.

I mild eller kronisk form af sygdommen temperaturen ikke stige over 37 grader. De samme indikatorer er karakteristiske for sygdom forårsaget af en svampeinfektion.

Hvor længe opbevares ved en temperatur på bihulebetændelse?

I dette tilfælde, meget afhænger af, hvor godt den valgte behandling, og hvor godt patienterne holde sig til lægelige anbefalinger. Tilstrækkeligt ordineret terapi kan du hurtigt normalisere den generelle sundhed og reducere temperaturen.

Patienter diagnosticeret med akut purulent form for bihulebetændelse normalt ordinere et kursus af antibiotika. I dette tilfælde temperaturen gradvist vil blive reduceret som ødelæggelse af bakterier og vira, der udløste sygdommen. Hvis der i slutningen af syv dage efter modtagelsen af situationen har ikke ændret medicin, så er du nødt til at udføre såning purulent slim. Denne analyse gør det muligt præcist at fastslå, hvilken type af mikroorganismer, der forårsagede udviklingen af sygdommen. Baseret på kulturresultaterne, valgte patienten andre antibakterielle lægemiddel.

Hvis temperaturen efter bihulebetændelse ikke kom tilbage til det normale, skal du være sikker på at endnu engang rådføre sig med din læge. Typisk, i sådanne tilfælde er tildelt yderligere test.

Behøver jeg at nedbringe temperaturen?

Hvis temperaturen ikke stiger over 38,5 grader, behøver lægerne ikke anbefale at tage antipyretiske lægemidler. I dette tilfælde er den menneskelige krop forøget produktion af interferon, som gør det muligt at overvinde på deres egne vira og bakterier, der udløser sygdommen.

Hvis patientens forsvar nok til at håndtere sygdommen, og temperaturen fortsætter med at stige, så er du nødt til at tage antipyretika. I så fald, i hjemmet medicinskabet skal være "Nurofen" eller "Panadol". For at undgå forskellige komplikationer, er det ønskeligt at konsultere en læge så hurtigt som muligt. Temperatur over 38,5 grader ofte viser, at de kæbehulerne begynder at akkumulere purulent slim.

Bihulebetændelse hos børn

Flertallet af de unge patienter diagnosticeret med bihulebetændelse, er der øget temperatur. Hvis voksne det normalt stiger til 38 grader, hos børn er tallet ofte når 39. I sådanne tilfælde er det vigtigt ikke at selvmedicinering. Vi må straks vise barnet til den relevante specialist. Kun en kompetent læge kan ordinere en passende og effektiv behandling.

Vær ikke bange, hvis dit barn har feber med bihulebetændelse. Hvor meget er holdt, og hvor tallet er normaliseret, afhænger i høj grad af, hvor korrekt og rettidig udført terapi. Det eneste, som forældre kan gøre uden at konsultere en læge, hvis deres barn, at patienten kæbehulebetændelse, feber, er at give ham en feber reducer. I dette tilfælde kan du bruge paracetamol sirup. Det bør forstås, at behandlingen skal være kompleks. Kun på denne måde kan være hurtigt at overvinde sygdommen og forebygge udvikling af alvorlige komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.