Kunst og underholdningFilm

Passionate aktører. "Ignition" på spansk

Manglende Hollywood funktioner, budgetter og "lokket" beskueren, Spanien, ligesom resten af verden, forsøger at vinde en brøkdel af verdens opmærksomhed kinoobschestvennosti selv. Filmproducenter af staten, på trods af den økonomiske krise, holdt en stiv overlæbe - det vil kaste i verden rullede excentriske Almodovar, det vil blive givet en thriller med en imponerende række af følelser, noget skummel proskripyat rædsel. Det er deres næste træk - en morderisk melodrama Daniel Kalparsoro "Ignition" - uventet stærkt markeret sig i den globale box office.

Middelhavet lidenskab i den dygtige skæring

Hvem deltog i "Ignition" aktører karakteriseres som lummer kærlighedshistorie, skiftevis med ubarmhjertige væddeløb i "Fast and the Furious" stil. En slogan er smuk, forsikrede publikum, at billedet fra producenterne af "Tre meter over himlen" kun tilføjer intriger. Faktisk er filmen enfoldig, plottet handling til tider overdrevent Tradewinds, karaktererne nu og da begå dumme ting, sjældent handle logisk og bevidst (der kan henføres til forhold i Middelhavet temperament), men generelt er projektet lavet med forbløffende omhu. "Ignition" - en film, hvor kinogurmany nødvendigvis fejre arbejde operatør (Daniel Aran), godt valg af lokaliteter og forsigtigt, også i beskedent omfang rejst de erotiske og romantiske scener.

På de mønstre af "tre meter ..."

Alle uoverensstemmelser storyline overskygge hans evner og temperament af skuespillerne. "Ignition" begynder med en introduktion til publikum med en smuk Ari (skuespillerinde Adriana Ugarte), der er medlem af en bande røvere, og hendes ansvarsområder omfatter forføre rige mænd til at bryde ind i deres hjem. Når sendt til hendes medskyldige, som ledes af hendes kæreste Navas (Alberto Amman). Banden opererer ganske vellykket, og dets produktion giver deltagerne mulighed for at forlade Madrid. Helte bliver sendt til Lissabon for at deltage i organiseret bil væddeløb. Navas, en erfaren rytter, og forventer at vinde den store præmie, som ville sikre dem en komfortabel tilværelse ærlig. De er overladt til krank ud den sidste lille virksomhed, som er en katastrofe.

Ikke efter planen

Et andet offer fatal skønhed bliver trange ejer Mikel (skuespiller Aleks Gonsales) smykker butikker, og det er hård nød for snigende forførelse. Efter en demonstration flyvning i et privat fly Ari indser, at forelskede sig i sit offer. Alt bliver klart, at Mikel - ex-racer, professionel, ophørte med at deltage i konkurrencen på grund af ulykken. Nu er "bandit" og "C" kappes ikke kun for hjertet af hovedpersonen, men også for den store gevinst på væddeløb. Kærlighed og kriminel baggrund viklet helt i det øjeblik, hvor Navas udfordre Mikel og de begge deltager i warm-up før de officielle konkurrencer - i en underjordisk løb. Mænd forstå, at man i marken bær, og tilsyneladende ikke indrømme hinanden, er deres roller spilles af den smukke skuespiller. "Ignition" - det er det billede, grundlæggerne af hvilken pleje snarere end tilstedeværelsen af skuespillerens talent, og eksterne data føre aktører.

skuespillere

Zapravsky smuk Aleks Gonsales gav publikum et par tåbelig karakter, men det er værd at slå den udøvende kunstner. På billedet ser det ganske pænt og med værdighed. Men Alberto Amman, i det mindste spillede godt, men tabte til Alex for alle indikatorer. Den ubestridelige fordel af filmen bør overvejes Adriana Ugarte, i det mindste for den sexede udseende og anstændige handler talent.

For målgruppen

Spansk film med en hektisk racer og nice guys påstår ikke at være den mesterværk af biografen, men opfylder opgaven perfekt, er produktet indsamles af skaberne af de mest imponerende musikvideoer og professionelt serveret til målgruppen. Dette bekræftes af både kritikere og skabere og aktører. "Ignition" - en blanding af sød pop hits for piger, adrenalin episoder med løb for at halvdelen af menneskeheden, dvs. stor film-en grund til farvel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.