TravelingRetninger

Tyrkiet i oktober: hvor de skal gå? Ferie i oktober i Tyrkiet: Priser, anmeldelser

Sommeren er varm, og vi har. Men efteråret, mere præcist i oktober ... højre var en klassiker, da han skrev: "Det triste er det tid." Men i efterårsferien er der et plus. Mange ved simpelthen ikke, om det. Dem, der gjorde det til en regel at gå til ferie om sommeren, til en masse tabe. Det er overraskende, at komme fra 25 til 28? Selvfølgelig vil havet, men "all inclusive", men den europæiske tjeneste hæve spiritus. Men for dem, der hopper fra den russiske hedebølge om sommeren i udlandet, aldrig føler, at slående kontrast, der oplever efteråret turist. Tænk engang: fædreland bliver våd i den kolde regn (eller endda frost i sne), mens du solbade på en liggestol i det varme hav. Og det behøver ikke at lægge ud staten og gå til enderne af Den Dominikanske Republik og Thailand. Denne sommerferien kan give og Tyrkiet i oktober. Hvor skal vi hen i dette land på ferie? Dette spørgsmål vil blive dedikeret til vores artikel.

Tyrkiet, ferie i oktober: priser

Ture til dette land i sommeren og er ikke sindssygt dyre. Men i den anden måned af efteråret bliver de billigere mere. En sådan et sammenbrud i priserne skyldes den tidlige lukning af feriesæsonen. Som turister bliver mindre, er hotellet delvist reduceret personale. Og det er kun i hænderne på de turister, der har besluttet at komme til Tyrkiet i oktober. Hotellerne med strømforsyningen system "all inclusive" ingen trængsel på restauranter. Som rummelige swimmingpools. Hvilken pris rejsearrangørerne beder om en uges ferie i Tyrkiet? Udgifter Turen starter fra 11.200 rubler i tre-stjernet hotel. Det vil sige, hvis en ferie i Antalya, hvor udbuddet altid overstiger efterspørgslen. Kemer er værdsat lidt højere på grund af renheden af vandet og den fantastiske bjerglandskab. Alania, det mest varmt sted, der tilbyder en familie af 12 tusind i de "tre rubler," og op til 16-17 tusinde i "fem".

Vejr og vandtemperatur: Tyrkiet, Oktober

I dette middelhavsland begynder den "Velvet" sæson i midten af efteråret. Vejret stadig glade dage er varme, men varmen er ikke længere tilfældet. Temperatur i skyggen er fra +18 ° C til +25 ° C, afhængigt af området. Ved slutningen af oktober, hun falder et par grader. Men du kommer til Tyrkiet, ikke sidde i skyggen! En sydens sol er varm. Og du kan godt vende hjem med en bronze tan. Men efteråret solen ikke længere truer din hud til skadelige ultraviolette lys. Under alle omstændigheder værd at tage en varm jakke. Om aftenen, vil du stadig føle, at værftet efterår. Men temperaturen af vandet efter sprængningen af sommeren varme reduceres meget langsommere luft. Det spænder fra 18 ... + 24 ° C efterårsstorme begynde i anden halvdel af november, så at havet vil du sætte pris på den rolige turkis. Og nu gøre en kort oversigt over regionen "Tyrkiet i oktober" - hvor man sol tørstig turist.

Istanbul

Mange, der har besøgt Tyrkiet, husker den rødglødende som en jern, gader i byen på to kontinenter, skarer, lange køer til museer, men højere priser i butikkerne. Og hvordan har du ikke lyst til at strejfe seværdighederne under den brændende solen. Alle forsøger så hurtigt som muligt at komme til stranden, hvor ånder en forfriskende brise fra havet. Og hjem igen, er turister oplever en forsinket anger var også i Istanbul og gik til Sultanens Topkapi-paladset ... nerver kunne ikke holde til at forsvare det sted i Hagia Sophia ... ikke købe et dyrt store markeder. Alle disse problemer vil ikke pine dem, der har købt en tur til Tyrkiet i oktober. Landet er endelig begyndt at leve "for sig selv". Priserne var ganske fornuftig. Rich udflugt program fremmer ikke kun behageligt vejr, men også manglen på skarer. Men den nordlige del af Tyrkiet mødtes i oktober i efteråret omgangskreds. Vejret, selvfølgelig, behager den indiske sommer, men ofte regner. Med Sortehavet kan blæse en stærk kold vind. Medbring varmt tøj, hvis du flyver til Istanbul eller Ankara, hovedstaden i landet.

Aegean Coast

Den vigtigste retning, hvor rejsearrangører sælger billige billetter i efteråret - er Tyrkiet. Ferie i oktober, hvis priser spænder fra 11 til 15 tusind rubler, i stor efterspørgsel. Men vi skal være særlig opmærksom på, hvor på kortet over landet er en udvej, hvor du ønsker at sælge turen. I sommeren er det egentlig ikke nødvendigt - i Tyrkiet overalt varmt. Men i efteråret kontrasterne mellem de forskellige regioner i landet er særligt slående. Så se på kortet. Den Sortehavets kyst, åben for nordenvind vil være meget ubehageligt sted at slappe af. Lad os prøve at se, hvad der er faldet lidt længere sydpå. I det vestlige Tyrkiet, på den ægæiske kyst, er berømte feriesteder i Izmir, Marmaris, Kusadasi. Hvis du går der i det første årti af oktober, kan du stadig få heldige med vejret. Nogle gange i løbet af anden halvdel af dage i måneden falder med temperatur over 25 grader. Ægæiske Hav og Middelhavet om sommeren køler. Vand afkøler meget langsommere luft. Lang svømmer du ikke gør, men det stænk er mulig. Men du vil se et rigt og varieret program af udflugter. Hvad kan overraske den vestlige Tyrkiet i oktober, hvor de skal gå? Du kan se ruinerne af Troja og Artemistemplet i Efesos, det sted, hvor han prædikede , apostlen Paulus , og hvor Jomfru Maria tilbragte sine sidste dage på jorden.

Hvor skal vi hen "sæler"?

Men hvad med hvis du ikke er tilbøjelig til at rejse? Du har haft et travlt år, og du ønsker at tilbringe en uge bare liggende, som en sæl på stranden. Og, fortrinsvis uden at tænke hvor at spise. Så du står tilbage sydlige Tyrkiet. I oktober, "all inclusive" udbud af hoteller på vestkysten, men der er ikke så pogreesh knogler, som den anatolske riviera. Men selv der, nogle steder, turistsæsonen nærmer sig sin afslutning. Dette kommer til udtryk kun i det faktum, at kontrakten udløber animatorer i hoteller. For en person fra et hvil denne omstændighed - et klart plus. Ingen vil holde sig til dig og til at overtale til at gøre vandaerobic når du så ønsker at tage en lur efter en solid frokost. Men nu, for ikke at blive fanget, overveje, hvor i Tyrkiet i varmen i oktober.

Kemer og Tekirova

Sommer på Middelhavskysten holder længst. Derfor dem, der ønsker at flygte fra den kedelige regnfulde russisk, vil finde, hvad du har brug for. Og den anatolske Riviera tillader nysgerrige natur gør fascinerende udflugter. Her, for eksempel, og Tekirova Kemer. Placeret på de sydlige skråninger af bjergene, resorts glæde gæsterne varmeste dage og varmt hav. Men glem ikke, at strandene her sten. Tekirova du kan finde steder med sand eller meget små sten. Tidligere i denne måned, varmen i dag kan gå off-skalaen endnu tredive, men aftener er cool. Og hvis dit mål - at Tyrkiet i slutningen af oktober, er det vigtigt at huske, at sæsonen i Tekirova lukker før alle badebyer i Antalya. Men i Kemer, hvor også i den tredje uge af måneden kan gå kraftige regnskyl, er det muligt at kombinere en strand og ski ferie .... Efter alt, er det placeret nær bjerget feriested Tahtali.

Antalya

Flytning mod syd-øst fra Kemer. Vi kommer til hovedstaden i regionen - Antalya. Mange sommergæster at salve den konstant støj i gaderne i denne store by. Han er kendt som centrum for ungdom hangouts. Konstant nat diskoteker ikke giver søvn til dem, der gik til havet for en fredelig strandferie. Fra alle disse problemer er sparet efteråret turister. Men de får en bonus sommervarmen og halvtomme strande. Hvad behager turister Antalya (sydlige Tyrkiet)? Hvad er vejret i oktober på resortet? Vi vil skynde mig at forsikre dig, at det mest, at hverken er sommer. Femogtyve i skyggen du angav, især i første halvdel af måneden. Men for en aften i byen, du skal sætte i en kuffert varm trøje eller vindjakke. Havet var stadig rolig. Temperatur - den mest behagelige for svømning - 23 grader. Kort sagt, fløjl sæson.

Side og Belek

At gå til en af disse resorts, bør du overveje, at de er placeret på et forbjerg. Der er derfor en lille smule koldere end i Antalya. Men dette gælder kun for luft. Og selv da, kan du satse vi betragter kold dagtemperatur i 22 grader? Men det nedsætter sandsynligheden for nedbør. I Kemer, fx regn fra kolliderende kløfter, hyppigere. Hvis du vælger en tur til Tyrkiet i oktober i Belek eller Side, får du to konkret plus. Den første - en varm hav, som resorts skubbet dybt i vandet. Faktisk vandtemperaturen er lig med lufttemperaturen: +24 ° C! Den anden fordel - de dejlige sandstrande. Og den halvtomme. Men turistsæsonen i oktober fortsætter, bør du lade mere initiativrige tyrkere, der byder på ture.

Alania

Den udvej i Tyrkiet i oktober, varm, og endda varmt. Alania - det mest avancerede by i den sydlige del af den anatolske kyst. Ferie på dette resort giver en eksklusiv udflugter tandem svimlende udsigt og strand afslapning. Det spredes også meget brede sandstrande. Den mest berømte af disse er kyst Cleopatra. Ifølge legenden var det her, at den egyptiske prinsesse tog solen og havet bade, sammen med Mark Antony. Og placeringen på stranden, denne særlige - under væggene i den middelalderlige fæstningsby. I juli og august, få turister finde styrken til at bestige klippen for at gå på voldene i citadellet. Men dem, der kom til Alanya i efteråret, kan det råd til det.

Ikke én havet

Som vi har bemærket, midt på efteråret - til den perfekte tid til at udforske de forskellige attraktioner i Tyrkiet. Turistsæsonen er slut, men endnu ikke afsluttet. Derfor vil mange rejsebureauer lokke dig på ture. Hvad gør et kig på Tyrkiet i oktober? Hvor skal vi hen, hvis, lad os sige, at du har valgt en feriedestination Kemer? Vi anbefaler at besøge de gamle byer i Phaselis og Olympos, Goynuk Canyon, klatre svævebanen til Mount Tahtali. Hvis du bor i Side, er det muligt at lave en razzia i verden eller Demre, Aspendos eller til Kekova. Antalya og Alanya - gode transportknudepunkter, hvorfra det er praktisk at lave særskilte ture. Du kan gå til Pamukkale, eller endnu længere - til Myra i Lykien, Cappadocia.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.