TravelingRetninger

Hvor Bali er, vintervindere

Ved du hvor øen Bali er? For mange russere er det ikke længere en hemmelighed. En lille ø med vulkansk oprindelse har længe været et populært turistmål sammen med Thailand, Fiji, Dominica og Haiti. I det indonesiske øhav er der mere end atten tusinde øer. Det var dog Bali, der vandt håndfladen af fans af eksotiske sommerferier. Ja, det er sommer, i denne og "chip" på øen. Når i alle kanterne af det subequatoriske bælte fra juni til oktober er der monsunregner og endog tyfoner raseri, takket være havstrømmene over denne kant skinner solen.

Højde af sæsonen falder i juni-august, fordi på trods af beliggenheden nær ækvator sker den udmattende varme ikke her. Lufttemperaturen selv om natten falder ikke under + 22 ° C, og om dagen stiger den ved + 26-30 ° C. Men i vintermånederne, hvor Bali ligger, er temperaturen meget behagelig - + 25 ° C. Nogle gange regner det om natten til Om morgenen bragte en frisk brise duften af den vaskede jungle. Enig: plus 25 er ikke minus 25, men fordi de, der ønsker at komme ud af de knitrende russiske frost på de hvide platinestrenge, har mere end nok.

En anden grund til, at en kræsne turist vil lede efter et sted på verdensplan, hvor Bali ligger, er en upåklagelig europæisk service og en udviklet infrastruktur. Her er der yderst gode betingelser for alle kategorier af feriegæster - fra dem der blot ønsker at varme knoglerne under ækvatorial solen til eventyrlystne eventyrere. Og foruden lokalbefolkningens kultur er meget interessant og original, derfor er der noget at være overrasket over at dykke og solbade, jeep safari og natdiscos.

Øen er betinget opdelt i sektorer, der yder tjenester til en bestemt kategori af turister, så du skal vide, inden du går til Bali, hvor ligger Den udvej, du vælger. Så, Nusa Dua anses for at være den mest luksuriøse. Her hviler verdens berømtheder, fremtrædende politikere og Hollywood-aktører. Men Kutu - seks kilometer lang snehvide strande - blev valgt af støjende unge. Priserne her er demokratiske, men ofte blæser vinden. Derfor undgås Kutu af familier med små børn, men de betragter mekka som verdens overordnede. Sanur er bare et paradis for bryllupsrejsende. Her finder du ikke noget trængsel. Dette er en fantastisk mulighed for at afsætte sig til hinanden.

Men hvor Bali ligger, er der ikke kun havet og stranden. Ud over at sølle bølgerne, betagende dyk, tilbyder denne ø muligheden for åndelig udvikling. Paladser og gamle templer, visdommen i øst og meditation er alle tilgængelige for den rejsende. Mange ture tyder på at besøge den balinesiske landsby Ubud, hvor du kan lære lokalsamfundets liv og blive en deltager i kostume.

Hotel service på øen du vil bare ikke skuffe. Valget af hoteller er meget bredt: fra SPA hoteller og boutique hoteller til VIP'er til beskedne tre-stjernede vandrerhjem og campingpladser med loger. Langt de fleste er placeret enten på forsiden eller meget tæt på stranden. Men vær ikke bange for at gå dybere ind i øens centrum. Hvor Bali ligger, ryger 400 vulkaner også. Det vil være en uforklarlig undladelse at ikke gå op til ventilationen af mindst en af dem, Kintamani. Og på vejen kan du svømme i varme kilder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.