Intellektuelle udviklingKristendommen

Når der er ingen andre steder at gå: Bøn Johannes af Kronstadt

Der har vi alle øjeblikke, hvor hverken snævert eller vi ikke gør noget, vi ikke kan hjælpe sig selv. Og på strå som den sidste mulige livline mangler i sådanne øjeblikke folk til bøn, hellig måde, ser på himlen hjælp, støtte og beskyttelse. Ioann Kronshtadsky - en af de legendariske figurer, der efter deres fysiske død er vores grundpille.

Historien om St.

Hvorfor Bøn John af Kronstadt er af stor helbredende kraft? Sandsynligvis, fordi den helgen deres gerninger, retskaffent liv og dyb, oprigtig tro fortjener Herrens velsignelse. Han vidste fra en tidlig alder har brug for, fordi født i en fattig familie. Fordi synd grådighed ikke klæber til John, og han selv, hele sit liv indhold med lille og mest presserende, altid medfølelse for de fattige og deles med dem sidste. Og hvis nu ud af munden på de arbejdsløse i nød, vil de fattige hælde inderlige bøn Johannes af Kronstadt, formentlig hans mest pinlige situation vil blive løst på en positiv måde. Behøver kun at tro: den hellige vilje! Og uden tro er det lidt at vinde ved en højere magt! Af den måde, som et barn, John kunne ikke forstå visdom lære. Han kæmpede for at sætte bogstaverne i stavelser, og drengen gentagne gange bedt sin far om ikke at chikanere sin uddannelse almisse, for at bryde væk fra familien. Men barnet selv grådkvalt råbte til Herren, så han gav ham et talent for at lære. Og miraklet skete! Over tid Johns far var ikke blot en af de mest kompetente russiske præster, men en af de mest veluddannede og intelligente mænd på hans tid, teolog, historiker, filosof, religiøse studier. Og det er på internationalt niveau! Er ikke så lærerigt eksempel! Det er Bøn Johannes af Kronstadt, udtalte i den skjulte time at nå sit bestemmelsessted og har fra St. samme svar! At blive ortodokse præst, han kunne meget. Fundet for lidelse sådanne trøstende ord at høre, at folk er bogstaveligt talt givet nyt liv, ånden eksploderet. Han helbredte de syge af håbløse kasserede læger. Og alt dette skete, fordi han selv far altid og i alle stolede på Gud, stoler på ham i alle situationer. Derfor vil bøn Johannes af Kronstadt blive hørt! Wonders, at Herren gør på anmodning af hans trofaste tjener, overraskelser og rører selv de mest skeptiske sind. Intet under, at præsten var altid omgivet af mennesker, forsøgte at få ham til skrifte, bad om råd.

Brugen af ord inspireret

Hvad er bønnen til Saint John of Kronstadt? Uden overdrivelse, siger vi alt! Er du overrasket? Men tusindvis af vidnesbyrd bevise det! Kræftpatienter kan undgå kirurgi, kemoterapi tyngdekraft fredninger, der gælder for dens relikvier. Mennesker med brandsår endnu stærkere, hurtigere sårheling, når de er smurt med olie taget fra lamperne nær billedet. Bøn Johannes af Kronstadt rejser på benene håbløse patienter, der gør det muligt at arrangere et personligt liv, sikkert bære og føde Zdorovenki rebonochka. Arbejdet begynder at argumentere, nok materiale stabilitet (ikke rigdom, men det er nødvendigt rigdom) og mange andre ting, som du behøver for at føle sig lykkelig.

Prøv at leve retskaffent, med et rent hjerte, bede og vil blive givet til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.