Intellektuelle udviklingKristendommen

Berømte kristne helligdomme: Getsemane have

Blandt tilhængerne af den kristne religion og i generelle kulturelle, veluddannede mennesker over hele verden steder er forbundet med liv og åndelige og uddannelsesmæssige aktiviteter Jesu, betragtes særligt anerkendte og har ubestridelig historisk og kulturel værdi.

Getsemane

Gethsemane - en af disse helligdomme. Navnet "Getsemane" betyder "pressen oliefrø", "oliven presse." Dette er området i Israel, nær Østjerusalem, som ligger på Oliebjerget. Kedrondalen, beliggende ved foden af det, indeholder den samme jord, hvor der engang voksede den legendariske Getsemane. I øjeblikket er stadig et lille stykke af det samlede areal 47h50 m fra det.

Kommunikation med bibelske begivenheder

I disse tider, der fortæller Det Nye Testamente, såkaldt hele dalen. Getsemane have er nu støder op til skrin af Guds Moder. Ifølge evangeliet, det er her han tilbragte de sidste timer før hans anholdelse Kristus. Der bad han til vor himmelske Fader, beder ham om at trække sig tilbage fra en tung kop lidelse og samtidig, ydmygt at acceptere hans vilje og de forsøg, han ugotovlena. Apostlene, disciple vidste, at Jesus elskede Getsemane have og ofte trak sig tilbage til ham til at reflektere over sin egen, en pause fra travlhed i byen, fordybe dig i den høje fællesskab med Gud. Fordi Judas har vagter det er det sted, hvor du kan finde Kristus og uden problemer, overskydende støj anholdelse. Moderne forskning har været i stand til selv helt rigtigt at påpege, at hjørne af haven, hvor der var den legendariske begivenhed. Det ligger blandt de gamle oliventræer dating hundreder af år tilbage.

Getsemane have og den kristne tradition

mange sider helliget til fortællingen i Bibelen, at Kristus gjorde i Getsemane. For kristne over de kristne trosretninger er det sted i forbindelse med Kristi Lidelse. Hvert år pilgrimme flokkes her fra alle verdenshjørner. Denne tradition blev ført med siden Jesus blev korsfæstet. Et første lille tempel blev bygget i det 14. århundrede på stedet af konstant bøn Kristi - fra den byzantinske ortodokse kirke. Ny Guds hus blev bygget på samme sted et århundrede senere, da den foregående blev ødelagt. I det 17. århundrede, repræsentanter for den katolske bekendtgørelse af St. Francis (franciskanerne) installeret over jorden dens tilsyn. Og det sted, hvor Jesus bad i Getsemane have, blev midten af det 19. århundrede indhegnet af en høj mur, lukker indgangen til det for alle.

Gethsemane kirke

Getsemane i Det Hellige Land er nu åben og har tre store kirker har en enorm fælles kristen værdi.

  • Den første er den såkaldte kirke All Nations. Det hører med til franciskanerne og blev bygget i det første kvartal af det 20. århundrede. Det vigtigste levn af kirken anses for at være den klippe, som, ifølge traditionen, Kristus bad grådkvalt før hans anholdelse. Navnet på kirken på grund af det faktum, at for dets konstruktion blev indsamlet donationer fra de troende fra mange europæiske lande, og borgerne i Canada. Før kirken er alteret. Seværdigheder Temple - mosaik billeder over temaet Jesus senest en dag.
  • I nærheden af graven, hvor Jomfru Maria blev begravet, det byggede kirken i den antagelse. Der er også den sidste hvilested for forældrene til Jomfru Maria og St. Josef. Rejst det så tidligt som det 12. århundrede St. Elena. Det hører til templet af den ortodokse kirke i Jerusalem og de armenske ortodokse trosretninger.
  • Og en anden ortodokse helligdom, denne gang russisk - er kirken St. i anden halvdel af det 19. Marii Magdaliny, bygget af kejser Alexander III i. Det er dekoreret med ikoner af den berømte maler Vereshchagin. Kronen tempel traditionelle russiske arkitektur kuppel med kors. Da kirken fungerer kloster.

Som du kan se, den helligdom på alle tidspunkter forblive Helliggaver for folket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.