TravelingRejsetips

Hvor at fejre en mindeværdig nytår i Israel, flere muligheder

Da vi nærmer os det nye år, er alle de mennesker venter på mirakler og magi, og, selvfølgelig, vi alle ønsker at gøre dette til en vidunderlig ferie var fantastisk, lys og på en særlig måde. Derfor er de fleste af vores landsmænd foretrækker at tilbringe nytår ferie et eller andet sted i udlandet. Talrige rejsebureauer på tærsklen til det nye år vil tilbyde dig en masse interessante ture - bare øjnene "løbe væk" fra en sådan mangfoldighed af lande. Sjov ferie, beriget åndeligt og derudover kan du forbedre dit helbred i "forjættede land" - i Israel.

Nytår i Israel begynder i september-oktober men i hverdagen for de lokale bruger den gregorianske kalender. I dette hellige land, er det nye år kaldet "Rosh Hashanah," som betyder "begyndelsen af året." Disse dage er der massiv bøn, men du kan også gå til dette fantastiske land i januar og tilbringe deres ferie sjov, skiftevis ferie med sightseeing ruter.

Slap af på det nye år i Israel tilbyder en fantastisk mulighed for at besøge alle de bibelske steder, i kontakt med historien om de højere magter, samt gåtur på vejene, hvor 4000 år siden, Abraham rejste, og hvor 2.000 år siden dannede den æra af Jesus Kristus. Det er vinter i bjergene du kan se skønheden i vandfald og klatre til toppen af Hermon, udsigt over den maleriske udsigt over Genesaret Sø.

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvor at hvile for det nye år, anbefaler vi at gå til Israel. Den afslappede atmosfære kombineret med en varm sol og varmt hav vil gøre du føler dig tryg og afslappet. Og i stedet for snedækkede træer byder på masser af grønne palmer og farverige blomstrende buske. Nå, hvor undvære Entourage og det sjove ved det her i overflod.

Nytår i Israel - hvor de skal gå: en interessant samling af byerne

1. Tel Aviv - et paradis for kræsne mennesker, der elsker en aktiv livsstil og der sætter pris på skønhed og luksus. Nytårsdag tur til denne vidunderlige by byder på et væld af rekreative muligheder. Du vil blive indkvarteret i en af de bedste hoteller med systemet for BB forsyning eller HB. I løbet af dagen kan du gå rundt i byen, besøge kunstgallerier og museer.

Om aftenen, slentre gennem den gamle havn og observere livet af israelitterne. Fejringen Arrangementet vil blive afholdt på restauranten. For de gæster, vil der blive serveret en chic bord, og underholde vil du være Julemanden og sne Maiden aften. Op om morgenen vil blive afholdt musikalske forestillinger og diskotek. Du vil også se en fantastisk lasershow.

2. Nytår i Israel - Jerusalem. I nytårsaften byen er overfyldt med turister og pilgrimme, så det er bedst at bo i god tid for ikke at forblive i gaden. I modsætning til den travle Tel Aviv og Jerusalem - en by for de mennesker, rolige, men foretrækker målt livsstil.

Nytårsdag program omfatter et besøg til de hellige steder, såsom Kirke Pastushkov, grav kong David, Church of the Assumption af den hellige Jomfru Maria, Den Hellige Gravs. Du kan også bestille, hvilken rute for Eilat, eller gå til den undersøiske observatorium, den Dolphinarium, den bibelske Zoo. Rig og kognitiv hvile leveres til dig.

3. nytår i Eilat. I nytår helligdage, er denne udvej by fyldt med tusindvis af turister, overalt hersker en atmosfære af sjov, mousserende med glæde og lykke. Alt skinner lys, lyse belysning, springvand belyst med farvede guirlander, alle de musik underholdning virksomheder, diskoteker og klubber er åbne indtil daggry, underholdende publikum interesseret i showet.

Nytårsaften varsle noget usædvanligt og mousserende. Sørg for at besøge en cool fest på Club Hotel. For sine gæster administrationen har udarbejdet en fyrig nytår program med jødiske ideer og fantastiske overraskelser. Elegant banket bord dækket med en svimlende rig menu. Sandheden bag denne fornøjelse bliver nødt til at betale en betydelig sum penge, men tro mig, det er det værd.

Generelt for turister, Israel er en reel guldgrube af underholdning og uddannelsesmæssige turisme. Dette hellige land vil ikke forlade nogen ligegyldig, og selv de mest sofistikerede rejsende vil opdage noget nyt og ukendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.