Hjem og familieTilbehør

Longchamp tasker - personificeringen af komfort og bekvemmelighed,

Komfort - målet for ethvert design projekt. Forfølge denne idé alt stylister, arkitekter og designere, på grund af hvordan komfortable en person er med nogle ting afhænger af efterspørgslen efter disse produkter. Så for nemheds skyld hver af os bærer med sig på ethvert sted en række punkter, startende med nøglerne til huset og slutter med et bankkort. Til alle disse elementer ikke er raslede, ikke ødelægge og ikke mister, og at de er forsvarligt gemt, brugte poser. Longchamp - franske mærke, som dukkede op i butikkerne så tidligt som i 60'erne i sidste århundrede. Dette er ikke blot et varemærke, der producerer en særskilt kategori af varer, men en reel standard af komfort og bekvemmelighed, som er blevet implementeret i hver pose.

Start af udvikling af brand

Populariteten af dette mærke var længe før udgivelsen af poser samlinger. Tidligere produceret under dette mærke forskellige mænds tilbehør til rygere, da rør og slutter med forskellige børster til at rense disse produkter. Mærket allerede dengang var kendt som en producent af høj kvalitet varer og luksus attributter, og selv efter årtier denne opfattelse ikke har ændret sig. Men fantasien hos Jean Cassegrain (grundlæggeren af det mærke) fortsatte med at arbejde, og så han troede, det ville være rart at alle disse tilbehør ryger lagt i en taske, en særlig portefølje, som let kunne tage med dem selv på turen. Dette markerede begyndelsen på produktionen af det mandlige først, og derefter dametaske. Tasker Longchamp er lavet af naturlige stoffer, hovedsageligt fra huden.

I dag, det er på salg håndtasker virksomheden får 50% af overskuddet, og fordi designerne være særlig opmærksom på denne særlige kategori af varer.

Kvalitet og komfort frem for alt andet

Grundlaget for produktion af dette mærke af varer er taget kun én vigtigste mål - at manden var komfortable i alle situationer.

Longchamp tasker i dag er lavet af en række forskellige væv, selvom den fordel, at alle og resterne af lædervarer. Særligt populære er poser af vandtæt nylonstof - strand muligheder. Men særlig opmærksomhed produktionen af produktet funktionalitet. Så alle knapper er lavet af læder og har en stærk tilknytning til bunden af posen. Longchamp også berømt liner taske forarbejdning kvalitet og pålidelige fittings. Her nøje gennemtænkt produktdesign: lommer, låse og lynlåse. Selv den mest delikate emne, der skal bevares, idet den indre del har rum med de mere stive vægge. Disse byer er mest almindeligt anvendte i dag til at gemme telefonen eller briller.

Produkter til mænd og kvinder

Men virksomheden er konstant at skabe nye kollektioner, forbedrer sine produkter og producerer både kvinders og mænds tasker Longchamp. Anmeldelser tusindvis af kunder bevise, at produkterne er virkelig høj kvalitet mærke. For eksempel, shoppere sige særlig komfort poser. De kan gå til enhver tur og få fat i alt, hvad du har brug for. Virksomheden ved, at piger elsker det spektakulære design af tasker, men ikke altid tilfredsstille alle én størrelse, så chip selskaber mente, at de producerer en pose design, men af forskellige størrelser. På grund af dette, kan hver kunde vælge lydstyrken af posen, hvor at sætte alle de nødvendige ting og objekter. Men der er andre fordele ved Longchamp poser. Feedback fra kunderne ofte rapport en lang levetid favorit tilbehør. Køb tilbehør lavet af naturlige materialer, mens læderet er normalt en langsigtet tjeneste.

Rejsetasker - hovedlinien brand

I dag er ingen lejer er umuligt at forestille sig uden posen, og det er grunden til, at selskabet begyndte at udvikle og designe tilbehør til at producere kompakte, rummelige rejsemuligheder porteføljer og kufferter Longchamp. Mænds poser af denne type er særligt bemærkelsesværdige: det unikke design, pålidelig og meget funktionel stil. Selv om kvinder i hvad de ikke indrømme. I et sådant produkt kan foldes alle de nødvendige ting og bruge som anvist i mange år uden nogen deformation.

I dag er dette mærke producerer begrænset samling af håndtasker, fra 100 til 1.000. Alle af dem er kontrolleret manuelt, og af dette mærke forekomster stadig betragtes som en luksus vare, da de har en hel del af omkostningerne i forhold til andre lignende produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.