Hjem og familieGraviditet

Kan jeg blive gravid efter fødslen, hvis måneden ikke har været? Kan jeg blive gravid en måned efter fødslen?

Kvinder, der for nylig var heldig nok til at blive mor, så glem ikke om forsigtighed. Især det drejer sig om de almindelige spørgsmål om genoptagelse af seksuel aktivitet, og om det er muligt at blive gravid efter fødslen, hvis menstruation dag ikke er kommet endnu. Så efter en måned eller et halvt bør besøge din gynækolog, som vil fortælle om tilstanden af genitalierne, bekræfte eller afkræfte uddannet patologi efter levering og komme med anbefalinger, der vil være nyttige i den seksuelle liv af kvinden og hendes partner. Indtil nu driver en stereotyp, at du ikke kan blive gravid under amning amenorré. Det er dog ikke tilfældet. I denne situation må hvert enkelt tilfælde blive kontaktet individuelt.

Processen med at returnere kvinder til livet før fødslen

Messen køn, har for nylig været på fødestuen, gynækologen ofte stille spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blive gravid inden for en måned efter fødslen. Efter alt, en kvinde for nylig fået en ny rolle i hans liv, han står over for en masse brusende bekymringer og ansvar. Nu er hun ansvarlig ikke kun for os selv, men for livet af det nyfødte barn. Enhver kvalificeret til at besvare dette spørgsmål bekræftende og vil være helt rigtigt.

Er det muligt at blive gravid umiddelbart efter fødslen: ekspertudtalelse

Gynækologer siger, at en kvindes krop er arrangeret i nogle tilfælde, så cyklen ikke kan gendannes, indtil kvinden stopper amning. Efter reserverne af den kvindelige krop til 9 måneders bære et barn udsættes for grundig belastning under en tidligere graviditet.

For at genoptage normal funktion af livmoderen vil kræve fra 5 til 9 uger for inddrivelse. I løbet af denne periode, kvinder skiller sig ud såkaldt lochia, som manifesterer sig i form af gul-brun udledning. Også efter den sidste barsel arbejdskraft vil kræve mere hvile og sove så meget som muligt. Men kan du blive gravid efter fødslen, hvis måneden ikke har været? Eksperter siger, at en sådan mulighed eksisterer derfor rådes til at være beskyttet selv mens fodring Baby fodring.

Ikke alle i øjeblikket er i overensstemmelse med lægelig rådgivning om tidlig re gravid. Dette gælder især for unge kvinder og mænd. Men glem ikke, at genoptagelsen af den seksuelle side af livet er forpligtet til at være ledsaget af brugen af prævention.

Hvis en kvinde ikke ønsker at torturere kroppen abort eller hyppig forekomst af børn i lyset, skal du være forsigtig med ikke at bukke under for seksuelle lyster i en bølge af følelser, uden at tænke over de mulige konsekvenser.

Hvorvidt der skal føde pogodok?

Mange læger anbefaler re-graviditet umiddelbart efter fødslen af det første barn for en række årsager, hvoraf nogle afskåret tvivl om, hvorvidt det er muligt at blive gravid efter fødslen.

  • Amning en baby. Under anden graviditet eventuelle yderligere ændringer i hormonelle niveauer, der er sikker på at påvirke smagen af modermælken. Vi bør ikke udelukke forekomsten af stagnation, lactostasis eller mastitis.

  • Mangel på vitaminer. Den nyligt gjort frugt vil suge alle de vigtige vitaminer for udviklingen af moderen, så mælken er "tom" for brystkræft baby.

  • forværring Den generelle helbred, manifesteret i tabet af hårsækkene, kvalme, hurtige humørsvingninger, træthed eller høj skår af tænder.

  • Et fald i blodtilførslen til moderkagen. I dette tilfælde stopper frugten modtage de nødvendige vitaminer og mineraler.

  • Anæmi hos kvinder. På grund af blodtab i forrige fødsel, og det er mest sandsynligt, vil barnet lider af en mangel på ilt, hvilket i sidste ende kan føre til udviklingen af patologi.

Er det muligt at blive gravid umiddelbart efter fødslen? Svaret er indlysende - det er meget uønsket.

Hvorfor er det vigtigt at være forsigtig?

Graviditet, der opstår kort tid efter fødslen proces kan i høj grad underminere moderens helbred. Dette skyldes det faktum, at kroppen ikke er kommet sig alvorlig stress er produceret på det tidspunkt barnet til verden, og simpelthen ikke i stand til at bære den nye proces. Kan jeg blive gravid efter fødslen? Ja, og uplanlagt graviditet kan bringe en kvinde til negative konsekvenser såsom abort, for tidlig fødsel, forværring af kronisk sygdom hos moderen og andre vanskeligheder.

Det anbefales derfor at gøre en pause mellem graviditeter mindst 12 måneder i den normale fødsel og 24 måneder, hvis den kvindelige repræsentant gik gennem elektiv eller akut kejsersnit. Ofte unge mødre tror, det er næsten umuligt at blive gravid igen efter kort tid. Nogle kvinder er overbevist også, at så længe barnet er ammet, vil undfangelse ikke forekomme. Børsnoterede udsagn ikke svarer til de reelle fakta, og derfor bør være yderst forsigtige.

Hvorfor amning er ikke en pålidelig målestok for beskyttelse?

Ofte er kvinder overbevist om, at så længe barnet fødes kun modermælk, behøver ikke at beskytte sig under samleje.

Selvfølgelig, i mange henseender de har ret. Men der er nogle data, der giver unge mødre et bekræftende svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blive gravid i den første måned efter fødslen.

Trods den konstante fastgørelse af barnet til brystet, at amning svangerskabsforebyggende barriere stand aftage over tid. Dette sker normalt, når barnet når seks måneder af sit liv. I denne periode begynder en ung mor til langsomt introducere fast føde, og barnet er mindre behov modermælk. Udskiftning af modermælk blanding reducerer amning. Så jeg tror ikke på, om det er muligt at blive gravid efter fødslen, hvis måneden endnu ikke har været, og den kvindelige fortsætter med at fodre barnet bryst mælk. Vi skal vide, at dette kan ske meget nemt. Amning beskytter ikke 100% af en eventuel graviditet.

Amning under en ny graviditet

Unge kvinder taler ofte om, hvorvidt det er muligt at blive gravid efter første fødsel, og hvordan når under den anden graviditet forløber amning proces. Der er en erklæring om, at amning et lille barn efter 32 uger af graviditeten kan give anledning til for tidlig fødsel. Imidlertid har dette faktum ikke blevet bevist af videnskabelig forskning.

Moderen skal have tillid til dine egne følelser i denne begivenhed, og at holde sig til rådgivning og førende lægens anbefalinger. Men hvis du har brug for at afbryde vidnesbyrd om amning, det bør gøres med det samme.

I nogle tilfælde kan naturen selv bidrage til at løse dette problem. Action hormonelle niveauer kan reducere strømmen af mælk til de kirtler, væsken har mulighed for at ændre smagen, hvilket fører til selvfornægtelse af barnets bryst.
Hvis graviditet forekommer i en tid, hvor det første barn er 12 måneder, bør du gradvist forberede hans ekskommunikation.

I hvilken periode kan du forestille sig et barn?

Baseret på statistik, kan en kvinde undfange et barn efter allerede 3-4 uger efter fødslen. Især vil disse oplysninger være relevante for unge mødre, der dimitterede tidlig amning. I denne situation, vil menstruation genvinding og installation af en ny cyklus ske meget mere i live, vil kroppen være klar til gennemførelsen af den pantsatte natur reproduktive funktion. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blive gravid inden for en måned efter fødslen, er svaret ofte er selvfølgelig, ja. Så at en ung kvinde bør ikke kaste dig selv i en risikabel situation, selv i de første par måneder.

Et vigtigt argument for mange kan være udtalelse fra nogle kvinder, der endnu ikke er dukket op menstruation, er der fare for at blive gravid. Det er misvisende, fordi processen er klar til at befrugtning, ægget begynder sin modning før starten på den nye cykel. Ubeskyttet seksuel kontakt kan forekomme på et tidspunkt, hvor en kvinde passerer ægløsning. Derfor er det ikke nødvendigt at kontrollere tiden eksperimenter kan føre til uønsket graviditet.

Valget af svangerskabsforebyggende metoder

Baseret på oplysninger indhentet under søgningen efter et svar på et spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at blive gravid efter fødslen, er det vigtigt at drage en konklusion - sandsynligheden er meget høj. Det er faktisk ligegyldigt faktum amning og hyppigheden af påføring barnet til hende. Hvis du forfølger det mål at undgå en uønsket graviditet, er det nødvendigt at tænke på forhånd om de retsmidler, der anvendes under samleje. Den rigtige løsning vil være et besøg på en gynækolog, der vil gøre inspektion efter udflåd fra skeden, og giver den bedste beskyttelse, som bygger på egenskaberne af den kvindelige organisme.

Valget af en ung mor og hendes seksuelle partner er forudsat: kondomer, særlige stearinlys, cremer indeholder sæddræbende spiral, der kan sættes i 8-9 måneder, efter arbejdskraft.

Ægløsning er i stand til at komme eller uden menstruation dage, i denne sammenhæng, efter tre måneder bør vælge passende prævention er tilladt under amning.

Hvis parret vil bruge prævention, så er spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blive gravid efter fødslen gennem et lille stykke tid for parret at være irrelevant. Og hver graviditet er planlagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.