Hjem og familieTilbehør

Tefal Iron FV 5333: specifikationer, beskrivelse og anmeldelser

I dag er Tefal FV 5333 jern blandt mange innovationer på markedet et værdifuldt valg til husholdningsbrug. Dette husholdningsapparat hjælper dig med at klare strygning og dampning. Takket være de store kendetegn ved denne jern bliver strygningsprocessen utrolig hurtig, meget behagelig og produktiv.

Kort om mærket

Det legendariske firma Tefal er en af de mest populære i hele verden. Vigtigt for det var 1954, hvilket var præget af nogle udviklinger. Mærket har taget føringen takket være den innovative innovation, som patenterede sin ejer Mark Gregoire. Denne nyskabelse var en Teflon belægning, der hurtigt syntes på stegepanden, maden på dem brændte ikke og klæbte ikke på overfladen. På denne måde syntes den første pande med non-stick coating.

Mærket i sin sædvanlige form udkom i 1956, der har to derivater, nemlig Teflon og Aluminium. Virksomhedens hovedkontor ligger i den franske by Sarcelles. Størstedelen af produktionskapaciteten i moderne tid har en asiatisk beliggenhed.

Allerede i 1968 blev virksomheden den største producent af alle slags retter i deres hjemland. Derudover udvidede virksomheden sortimentet af produkter, der omfattede en række husholdningsapparater.

I dag er hovedområdet af mærket produktion af redskaber og en række små husholdningsapparater, som omfatter strygejern, fritureapparater og andre nyttige apparater. Det skal bemærkes, at produkterne fra dette mærke adskillige gange tog de ledende stillinger i alle mulige nomineringer og ramte parader af tilhørigheds sympati, blandt hvilke var "Den mest populære stegepande" og "Bedste jern".

Vedomosti om produktet

Tefal FV 5333 er en af favoritterne i denne kategori af husholdningsapparater. Han er anerkendt som folks favorit, takket være sin ergonomi og indbyggede stop-funktion. Dette system forhindrer, at væsken hældes i afløbstanken, strømmer ud under strygningsprocessen. Tefal FV 5333 er ret lys og har et utroligt behageligt håndtag, hvilket gør strygning let og nemt. Vandtanken har den mest optimale størrelse, som er 300 ml. Det er denne mængde vand, der er tilstrækkeligt til den gennemsnitlige strygnings- og strippeproces. Dækslet på denne beholder er lavet i hermetisk design og forhindrer absolut lækage.

Enheden har en effekt på 2400 W, hvilket giver sine cermet-såler mulighed for at varme op i sekunder, hvilket sparer meget tid.

Længden af ledningen er 1,8 m, takket være dette er det muligt at installere et strygebræt i en stor afstand fra stikkontakten. Det skal bemærkes, at jernens eneste glider utrolig på tøj.

Husholdningsapparatet er udstyret med et stabilt dampforsyningssystem og evnen til at arbejde i opretstående stilling. Model Tefal FV 5333 har egenskaben til selvrensning og beskyttelse mod skalaen, hvilket giver en lang levetid.

Tefal FV 5333 jern: specifikationer

 • Enheden er enheden på 2400 watt.
 • Jernets bundsål er lavet af keramik, som er udstyret med en non-stick coating og giver en fremragende glide på tøj fra ethvert materiale.
 • Tilstedeværelsen af funktionen af en damppåvirkning, som forekommer med en hastighed på 130 g / min.
 • Ejendommen til uafbrudt dampforsyning med en hastighed på op til 40 g / min.
 • Vandtankens kapacitet er 300 ml.
 • Muligheden for at sprøjte gør jern til en utrolig bekvem teknik, der udfører flere processer samtidigt.

Udseende og dimensioner

Tefal FV 5333 Aquaspeed har et ret moderne og stilfuldt design, som passer perfekt ind i ethvert interiør. På grund af den optimale bredde af den bageste del er anordningen meget sikkert fastgjort i opretstående stilling. Længden af ledningen med kuglemonteringen er 1,8 m. Farvepaletten adskiller sig i en lang række toner, der er dygtigt kombineret med den klassiske hvid i hvert produkt. Vægten af jern er 1,35 kg.

Fordele ved jern

 • High power enhed, så du kan klare store mængder tøjvask.
 • Mulighed for regelmæssig tør strygning.
 • Permanent damptilførsel, som fungerer uden den mindste fejl.
 • Fremragende glidning på stoffer af enhver struktur.
 • Kraftig dampslag.
 • Øjeblikkelig opvarmning, hvilket sparer tid.
 • Selvrensende og beskyttelse mod målestok.
 • Fraværet af en vandstrømsproces, som yderligere udelukker udseendet af gule pletter på tøjet.
 • En lang ledning.
 • Uovertruffen design.
 • Bred hals på reservoiret til vandfyldning.

Prispolitik

Tefal FV 5333 er en indikator for uovertruffen kvalitet, holdbarhed og overkommelighed for offentligheden. Beviset for denne faktor er dens omkostninger, der varierer fra 3.499 til 4.830 rubler.

Kundeanmeldelser. Hvad du skal være opmærksom på

Ifølge opfattelsen af købere og uafhængige eksperter er Tefal FV 5333 jernmodellen værdig og opmærksom. Dette husholdningsapparat har ramt et stort antal brugere og har erhvervet en multimillion-dollar hær af fans takket være sin fantastiske funktionalitet, fantastiske kvalitet og utrolig stilfuldt design.

Han glatter helt stof, herunder bølgepap og folder, som kræver stripping. Praktisk stand udelukker væltning, hvilket ofte sker med lignende husholdningsapparater. De store fordele, der gør dette mirakel af teknologi til det bedste jern, er sådanne funktioner som dets kraft, effektivitet, tilstedeværelsen af en termostat, en lang ledning og en fremragende glide. En stor bekvemmelighed for brugere af denne enhed er en skala fra skalaen, hvilket eliminerer udseendet af skalaen selv med regelmæssig brug.

Ud over fordelene har dette jern nogle ulemper. Sidstnævnte bør omfatte fejl i anti-dryppesystemet, manglen på automatisk afbrydelse af enheden og kontinuerlig tilførsel af vertikal damp, hvilket ikke altid er nødvendigt.

Det skal bemærkes, at jernet på trods af de ret modstridende meninger blandt brugerne fortjener opmærksomhed, og disse mindre mangler er let elimineret og påvirker ikke dens funktionalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.