TravelingRejsetips

Flyforsinkelse: passagerernes rettigheder til kompensation

Altid skete og der vil ske en række af force majeure, ændre folks planer. Med hensyn til dette, og flyforsinkelser. Du kan ikke bebrejde transportøren i ugunstige vejrforhold, udførelse af ordrer for statens sikkerhed organer i inspektionen af luftfartøjet, eller for tekniske fejl. Men hvis flyselskabet var ude af stand til at bevise deres uskyld i en flyvning forsinkelse forårsaget af eksterne faktorer, det betaler en passager kompensation i mængden foreskrevet af koden eller charter lufttransport. Under alle omstændigheder, på trods af at det var grunden til, skal luftfartsselskabet give passageren med en række gratis tjenester.

Flyforsinkelse: passagerrettigheder "Aeroflot"

Først, lad os gøre det klart, at hvis flyet er forsinket med mere end et hundrede og tyve minutter, flyselskabet afgifter er ikke en del af betaling af erstatning eller til at give nogen tjenester. I dette tilfælde bør passagererne bare være tålmodig og vente på det næste fly.

Siden 2007 har flyselskabet "Aeroflot" har indført nogle obligatoriske tjenester indgår i passagerernes rettigheder i tilfælde af forsinkelse af flyvningen fly.

Hvis flyet ikke er afgået til tiden og mere end to timer, folk har ret til frit at bruge resten værelser og faciliteter passageren med et barn under en alder af syv år.

Passagerer er berettiget til gratis måltider

I så fald, når der er en flyforsinkelse, passagerers rettigheder omfatter få sodavand og varme måltider. Du kan også foretage to telefonopkald koster mindre end ti euro eller sende to e-mails.

Berettigelse til hotelophold, gratis måltider på restauranten og transportservice

Når der er en flyforsinkelse, omfatter passagerernes rettigheder at få gratis værelser på hotellet, hvis fra tidspunktet for aflysningen af flyafgangen er blevet mere end otte timer i løbet af dagen, eller seks - om natten. Desuden er flyselskabet forpligtet til at betale ikke kun antallet, men stadig mad i restauranten og transportservice. Det bør præciseres, at natten starter kl 22:00 og om morgenen - på 6:00.

Tjenester ydet af forskellige flyselskaber

I så fald, når der er en flyforsinkelse, kan passagerernes rettigheder i forskellige flyselskaber afvige lidt. For eksempel, "Aeroflot", foruden gratis overnatning på et hotel, tilbyder sine passagerer gratis bagageopbevaring i lufthavnen. Et andet selskab, "KrasAir", betaler ikke kun antallet og levering til ham af passagerer, men også tre måltider om dagen.

økonomisk kompensation

Hvis der var en flyvning forsinkelse, at passagererne ret til sørge for kompensation i mængden af femogtyve procent for hver time for at vente på den næste afgang. For de penge, skal du have et særligt mærke på din billet om aflysningen. Få denne forsegling kan være en ansat i flyselskabet.

Når en ikke-planlagt flyforsinkelser i lufthavnen, passagerrettigheder omfatter også opnåelsen af alle de tjenester, der er anført ovenfor, bortset fra betaling af tre måltider om dagen, uden beregning.

Vent ikke - handle!

Tror ikke, at repræsentanterne for flyselskabet vil blive kørt for hver passager, undskylde for flyforsinkelser og give deres fulde sortiment af gratis tjenester. Hvis du ikke ønsker at tilbringe timer, hvis ikke mere, i lufthavnen uden tilstrækkelig mad og et behageligt miljø, bør være i tilfælde af flyforsinkelser at træffe nogle foranstaltninger:

  • Find administratoren lufthavnen og tage ham et dokument med angivelse af årsagen til aflysningen af flyafgangen og stempel med den faktiske afgangstid.
  • Se tid: fire timer senere flyselskabet skal give dig et varmt måltid, og hvis flyet er forsinket i mere end otte timer - et værelse på hotellet og overførsel. Hvis flyselskabet nægter at levere disse tjenester, betale alle deres egne, men under alle omstændigheder, ikke smide væk kvitteringer.

flyforsinkelse: passagerrettigheder. retspraksis

Når du venter på det næste fly og ankom til deres bestemmelsessted, kontakt kravet flyselskab fastgørelse som bevis for alle kvitteringer og dokumenter, der er nødvendige for udbetaling af kompensation. I tilfældet, hvis flyselskabet ignorerer fremført i de passagerrettigheder krav omfatter indgivelse af en ansøgning til retten. Som retspraksis viser, hvis du giver alle de kontroller med de uforudsete udgifter, som du har afholdt på grund af flyforsinkelser, hvad enten det er mad, medicin, manglende evne til at deltage i forudbetalte ture eller afbryde forretningsmøde, vil du betale som kompensation en sum helt dækker omkostningerne . Ved afrejse fordringer og appel til domstolen har du masser af tid - seks måneder. Da han anser kravet i sagen indvilget i at betale erstatning for den samme tid. Krav alle dokumenter, checks og fotokopier bedre at have to kopier.

Brug gratis tjenester efter behov

Selvfølgelig, hvis der var en flyvning forsinkelse og flyselskabet anstændige og ikke opgive sit ansvar, har du ret til at bestille endnu en suite og middag i et dyrt restaurant, men så for dig i retten bliver nødt til at bevise, at det var en nødvendig foranstaltning, som skal betale transportøren. Derfor er det bedst at undgå de mest almindelige tal i hotellet og billige restauranter. En eller anden måde, men at skrue sådan svindel med suiter du kun kan, hvis flyselskabet ikke selv foranstalter et ophold i hotel- og restaurationsbranchen for alle passagerer overført flyvning. Ellers din hver indfald ingen løn vil ikke.

charterfly

Det er en fejltagelse at tro, at de ovennævnte regler gælder kun for rutefly. Overhovedet ikke. Det sker ofte charterfly forsinkelse. passagerrettigheder i dette tilfælde levere præcis den samme som for en almindelig flyvning forsinkelse: gratis brug af resten værelser, sodavand og varm mad, to gratis opkald eller to beskeder via e-mail, bagageopbevaring i lufthavnen, fri plads og overførsel , udbetaling af økonomisk kompensation. Undtagelsen er den amerikanske: der er passagerer på charterfly og små fly bøder ikke betales.

Dybest set, forsinkelsen af charterfly skyldes det faktum, at flyselskabet ikke havde nok reserve fly til at sende passagererne på det, så folk er nødt til at vente på hans afgang.

overbooking

For mange er det ingen hemmelighed, at luftfartsselskaberne sælge omkring fem procent af billetterne mere end de tilgængelige pladser i bestyrelsen. Dette sker af den simple årsag: den samme fem procent af passagererne, der bestiller et sted, vises ikke i flyet - billet eller videregive sent i sidste øjeblik. Det er grunden til, for ikke at sende en halvtom fly, er flyselskaberne går til sådan et fupnummer. Imidlertid er det modsatte sker: undertiden synes det samme, alle passagerer, der har bestilt pladser. I dette tilfælde er transportøren på udkig efter de såkaldte frivillige, der er enige om at flyve den næste flyvning, og selskabet vil give dem et gavekort eller bonusbeløb. Desuden kan transportøren give et gavekort til en gratis hotelværelse, overførsler og måltider, afhængigt af flyvning ventetid.

I tilfælde af, at frivilligt til afgang næste flyvning er ikke fundet, flyet tvunget plantet dem, der har booket et sted senere end den anden. I USA, der er berørt af overbooking passagerer, yde kompensation, hvis størrelse varierer fra flybillet til tre hundrede dollars. EU-lande med overbooking passagerer til at levere de samme ydelser som i en flyvning forsinkelse.

Hvis der på grund af et problem med det fly, du var i et fremmed land, men på grund af den forsinkede visum ikke er i stand til at komme ind i byen, er du velkommen til at kontakte administratoren for at ringe til indvandring kontor og få den "emergency visum". Udstedt den for otteogfyrre timer i særlige force majeure. Få det vanskeligt, men et forsøg er det værd.

Problemer med bagage

Efter anmeldelse af annullering administrator eller flyselskab medarbejder tildeler passagerer at forlade og instruerer: foredrag om ernæring, slår sig ned i et hotel, hvis det er nødvendigt, gratis telefonopkald og andre tekniske aspekter. Hvis du har brug for at få din bagage, så hvordan vil du gå til hotellet af dig selv eller bare forlade lufthavnen grænser, informere en repræsentant for flyselskabet. Normalt bagagen sendes til bånd, hvor det kan være let at samle op. Hvis ting i området modtagelser ikke var, så mest sandsynligt, har luftfartsselskabet sendt dem på det næste fly. Igen, skal du kontakte dit flyselskab for at afklare denne misforståelse og få din bagage. Hvis det viste sig, at han er tabt, vil flyselskabet betale erstatning for sin fulde værdi.

Må returnere pengene for et hotelværelse?

Mange passagerer der er en ganske logisk spørgsmål: den daglige omkostninger vil blive refunderet, hvis der bor i et hotelværelse, som var reserveret på forhånd og blev ikke brugt på grund af aflysning af flyvningen. Svaret er ja. Ankommer til hotellet, kan du anmode om en refusion for en nat i rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.