Hjem og familieTilbehør

Adidas ure: Time Chronograph

Stilfuld ur fra den prestigefyldte producent, lavet i det oprindelige design model, udstyret med en lang række ekstra funktioner - drømmen om mange mennesker, der værdsætter ikke kun deres tid, men også deres omdømme og hvilket indtryk de gør på andre.

Adidas ure på håndleddet - en slags indikator for succes i din officielle holdning anliggender, stabil finansiel status, og generelt, en slags signal om, at livet er godt. Denne status, taler om din fremragende smag, evnen til ikke blot stilfuld kjole, men også for at vælge de relevante tilbehør. Dette illustrerer, at, mens de resterende på højden af mode, du følger reglerne for god smag og vælge de aldrig aldrende klassikere, opdateret til avantgarde. Desuden at købe Adidas ure som gave - betyder at gøre nogen virkelig stor, uforglemmelig gave.

Virksomheden Adidas - er kvaliteten af tid-testet. Markedet tøj, sko og tilbehør, det er en af de førende steder, og dens historie går tilbage næsten et århundrede. Og altid træningsdragter, sneakers og løbesko med en skattet inskription-logotype nydt enorm popularitet ikke kun blandt sportsfolk (specielt til dette markedssegment oprindeligt designede produkter), men også for almindelige forbrugere. Og da selskabet udgivet en anden type produkt - Adidas ure - dens prestige voksede endnu mere.

nøgleindikatorer

Stifterne af selskabet, på et tidspunkt hvor det blev lige ved at komme på fode, mottoet for deres afkom valgte disse ord: "Intet er umuligt - alt er muligt!". Tid, som nu måles til deres ure, at bevise dette tilfælde. Design kunst, præcision og sikkerhed innovations- elektroniske ingeniører har skabt flere linjer af bevægelser mærker. Derfor, for at dato, er Adidas ure præsenteres i en bred vifte af mandlige og kvindelige modeller sport type.

Time produktion af selskabet opfylder disse specifikationer:

  • høj grad af nøjagtighed af tidsmåling;
  • stort potentiale for udnyttelse;
  • slagfast og vandtæt beskyttelse.

Nøjagtighed ned til mindste detalje

Virksomheden producerer sports-type produkter, ure Adidas mænd og kvinders. Men der er muligheder, der relaterer til retningen af unisex og lige så imponerende kig på den yndefulde kvindelige håndtag og stærke mænd håndled. Hjertet er en kvarts ur mekanisme, huset er fremstillet af plast og stål, glas fremstillet på basis af naturlige mineraler og har høj styrke. Skiven kan være i analog eller digital form. Stropperne er lavet enten af naturmateriale - gummi og læder, eller af stærke kemiske forbindelser, såsom syntetiske og silikone. De er godt i kontakt med håndleddet, fastsætte mageligt på hånden, let at bære.

Sidste år, selskabet udgivet et nyt produkt - Adidas Ure Led Watch. Den nye model blev straks et hit af sæsonen. Samlingen har tiltrukket opmærksomhed ikke kun fremragende teknisk data og pålidelig i drift, men også en række forskellige farver korps.

Adidas - en virksomhed, der altid holder trit med tiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.