Selv-dyrkningPsykologi

Beskedenhed som en kvalitet af personlighed

Beskedenhed - manglende lyst til hædersbevisninger. Personen kan ikke være i stand til at undgå de æresbevisninger, men som på ingen måde taler ikke om hans indiskretion. Maria Sklodowska-Curie, den første nogensinde dobbelt-nobelprismodtager. I 1910, det lykkedes hende at isolere ren metallisk radium. Således blev afsluttet en 12-årig cyklus af hårdt arbejde til livstruende. Ud af beskedenhed, havde hun ikke selv patenteret resultaterne af sin forskning. Maria insisterede: "Radium bør ikke berige nogen. Dette punkt hører til hele verden. " Under Første Verdenskrig Maria førte den radiologiske tjeneste Røde Kors og jeg selv rejste til frontline hospitaler. Hun lærte at køre bil, men blev en bil mekaniker når det er nødvendigt. I sin ungdom det med mod tåler kolde kviste, så uegnet til laboratorie laden tilbragte hun besværlige eksperimenter og under Første Verdenskrig, med sin sædvanlige ro og beskedenhed, blev en soldat. Det hædret over hele verden, men hun havde aldrig ønsket om ære og herlighed.

Det ligner usømmelighed, der er en person, der søger at ære? Han gør opmærksom på sig selv, opfører manierede, høj tale, med patos og kommanderende tone, smukt klædt, som viser jalousi og så videre. Usømmelighed som en manifestation af stolthed konstant kommer i antagonisme med andre, og dette fører til lidelse og smerte. Når en person ikke taler alvorligt, med patos, folk bevidst eller ubevidst modstå hans indiskretion. Øger risikoen for konflikt, og at den smerte og lidelse. Usømmelighed ego møder den massive ego af andre.

I modsætning til usømmelighed beskedenhed er altid i en tilstand af fred, det har en mening om hendes rolige. Eftergivenhed - det er tryghed, der er sindet pacificeret personen ikke ophidset af sin ego, han er altid alene. En beskeden mand - frem for alt stille mand. Ikke stille, men det var rolig. En stille person kan være langt fra beskeden: Still Waters løbe dybt.

Indiskret mand, berøvet "slik" udmærkelse, føler misundelse. Usømmelighed uden æresbevisninger grimasser og kommer fra misundelse. Beskedenhed er rolig, fordringsløs, altid gør sin pligt godt og ærefuldt og uden dem. Immodesty, hvis vinke hædersbevisninger, vil udføre deres opgaver, og det ville aldrig gøre deres pligt uselvisk. Mangel på beskedenhed - et brændende ønske om at ære. Usømmelighed er ikke stabilt, uden vederlag samt de privilegier og ærer den ubrugelig. Med andre ord, med usømmelig person har en masse problemer: det virker ikke konsekvent, konflikter med mennesker, det er ikke overholdt. Hvis holdet var ved godt helbred, med fremkomsten af usømmelighed det vil korrodere misundelse.

Beskedenhed - er kvaliteten af den person, som manifesterer sig i forhold til sig selv, og ikke i forhold til andre mennesker. Den adskiller sig fra ydmyghed. Ydmyghed betyder sejr over vrede, den person opfatter alle indkommende oplysninger ydmygt kritisere eller rose det - han vil være lige så ydmygt reagere. Ydmyghed - den højeste kvalitet af en hellig person indebærer det automatisk eksistensen af beskedenhed. Beskedenhed behøver ikke at være ydmyg. Hvis beskedenhed skælde, fornærmelse, at bringe til "hvide varme", kan hun ikke stå og brast med raseri. Hun er ligeglad med ros, ære, gave, men når det fornærme den menneskelige værdighed, det også kan "stå på bagbenene." Med andre ord, ydmyghed - er manglen på vrede, og beskedenhed - er den manglende lyst hædersbevisninger. Beskedenhed - er et nødvendigt skridt til ydmyghed.

Beskedenhed modsætning usømmelighed er i stand til at lytte, til at acceptere ny. Usømmelighed er ikke i stand til at lytte. Aktiv lytning indebærer ydmyghed. Denne kvalitet på den person modsatte af stolthed, så indiskretion kan ikke søge om det. For eksempel kan en ung provinsielt kom til Moskva for at erobre verden af videnskab. Hans vigtigste motivation bliver for eksempel opnå akademiske titler og grader, for at opnå materiel velstand, ære og herlighed. Science for ham er ikke et mål, men et middel til berigelse. Vred og sulten, han rasende gnaver granit videnskab. Gradvist akkumulere viden, han "slå sig ned" - bliver en kandidat, så en læge af videnskaber. Med halen stolthed, at han ved mere end de andre, er stigende, aktiveres hans egoisme. Gradvist, det menneskelige ego kommer til sindet, og han begynder at føle alvidende, den mest intelligente og uundværlig. Det betyder, at beskedenhed er tabt, evnen til at fortsætte med at udvikle, forbedre, fremskridt - er gået tabt. Da han var ydmyg, han var i stand til at lytte til andre mennesker, at lære af dem. Det var dengang, at han var glad. Men på grund af hans viden om motiverne var rent egoistisk, og at kende sandheden havde den mest langdistance-forhold, han "afbrød ilt selv." Leaving på bagage af tidligere resultater, er han opblæst foran alle, forsøger at bevise sin betydning. Selv deres "hjem", han trækker sin egoisme. Irriteret kone fortæller ham: "Du kan optræde som et geni foran studerende, og i familien opfører sig naturligt. Marsh tage skraldet, indtil jeg fik på den dumme skaldet hoved. " Med andre ord, en person, der har mistet beskedenhed lider fiasko i livet.

Et eksempel på beskedenhed og samtidig var en sand videnskabsmand Maykl Faradey. Han har aldrig søgt eller Rigdom, ej heller æresbevisninger, men for hans tjenester han blev valgt til æresmedlem af mere end halvfjerds videnskabelige selskaber og akademier. Hans værker har markeret en ny æra i fysik, og han tog ikke et patent på deres opfindelse, gentagne gange at nægte lukrative stillinger, der lover fantastisk indtjening til ham. Han nægtede, og adelen og sagde: "Tak, men jeg ønsker at blive kaldt simpelthen - Maykl Faradey"

Når det menneskelige sind er besmittet af egoisme, han ikke er i stand til at formidle deres tanker og viden til andre mennesker. Som den store instruktør K. S. Stanislavsky: "Du skal ikke tro det!" Når en mand i stolthed, kan han ikke forklare folk. De forstår ikke det. Paradoksalt nok, en masse viden, men ingen god der. Beskedenhed er ydmyg, hun ikke tilføje noget fra dig selv til at assimilere sandheden. Hvis hun gjorde en videnskabelig opdagelse - det ville være "merværdi" til den samme viden. beskedenhed, er viden internaliseret af mennesker, fordi det er en ren uselvisk sind. Beskedenhed er i stand til at forklare, fordi det ikke er nervøs, når folk ikke forstår, og stadig tålmodigt i en venlig form, for at udtrykke deres synspunkt.

En sand videnskabsmand er beskeden og blottet for stolthed, han behøver ikke ære og herlighed. For eksempel, Per Kyuri og Mariya Kyuri, når det kom til international anerkendelse, og syntes ikke at nyde den herlighed, de er mere bange for, at tildelingen af statens laboratorium blev forsinket fra år til år på grund af mangel på penge og bureaukrati. Når dekanen for Det Naturvidenskabelige Fakultet, Pierre sagde, at han ønskede at præsentere den for Ordenen, videnskabsmanden sagde: "Jeg beder dig, hvis du venligst viderebringe til ministeren, at jeg har ikke brug for ordren, men snarere på udkig efter en lab." Og når i 1903 Curie modtog fra Royal Society guldmedalje, gav derefter sin lille datter som et stykke legetøj. Forskerne ved ikke engang har patenteret en metode til at opnå radium, der mener, at en sådan kommerciel tilgang til opdagelsen i modstrid med ånden i videnskaben.

Evnen af ydmyghed til at lytte og høre den anden person, er ekstremt vigtigt for forholdet. Hvis ægtefællerne lytter til hinandens meninger, betyder det, at familien er en helhed, så er det baseret på gensidig respekt. Egoist lytter til ingen, og ingen ønsker at lytte. Og hvor vigtigt det er for en politiker at lytte til andres meninger, for at forstå og acceptere synspunkter hans rådgivere.

En test af ydmyghed er ros. Immodesty, venter hæder spreder ros, det er på en piedestal, bronzoveet øjne. Hun var ikke i stand til at skjule sin reaktion på ros, fordi så ville underholde sin stolthed. Smoothie altid vil finde hjørne i hjertet af usømmelighed. Ydmyghed, tværtimod, er ligeglad med ros.

Hvis det store flertal af de komponister i deres liv lidenskabeligt søgte herlighed, Debussy - tværtimod. Han har aldrig i sit liv været på deres egne produktioner af operaer og afviste den herlighed, som kom til ham sent i livet. Nå, om hans musik, han sagde altid beskedent: "Hvis Gud ikke elsker min musik, ville jeg ikke skrive ..."

Beskedenhed er det modsatte af arrogance. Har du nogensinde hørt om en beskeden uforskammet eller uforskammede ydmyghed? Selvfølgelig ikke, fordi de er to forskellige poler. Disse to egenskaber udgør en skala, "Modesty - Chutzpah", hvor en person er på et bestemt punkt. Når en person bliver part manifesteret beskedenhed mener vi sådan person ydmyg. Beskedenhed er helt sikkert kvaliteten af en hellig person. En almindelig mand - en fraktion, hvis tæller som er beskedenhed, og nævneren - den frækhed. Anatole France sagde: "I det ene skal være i overensstemmelse med den foranstaltning, selv i beskedenhed." Folk lyttede til hans råd, begrænsning til et minimum tælleren. Ved beskedenhed person går i rækkefølge: "Jeg indiskret person. Jeg er nok en beskeden mand. Jeg er en meget beskeden person. Jeg er naturligvis den mest beskedne mand. Jeg er en almindelig mand. " Dzhuzeppe Verdi sagde engang: "Da jeg var atten, jeg troede jeg var stor og sagde:". Jeg er " Da jeg var fem og tyve år, begyndte jeg at sige: "I og Mozart"
Da jeg vendte fyrre, sagde jeg: "Mozart og mig". Nu siger jeg: "Mozart". Det er den måde vi går til beskedenhed.

Sandt nok, ikke pralende beskedenhed tiltrækker intelligens. For eksempel, en beskeden ung kvinde ønsker at blive gift. Det vil ikke være prangende kjole og opfører sig arrogant. Hun har brug for en ansvarlig, intelligent mand, der har brug for nogen åbenlys af malet dukke, og beskeden kone. Lige tiltrækker lige. Impudent pige vil tiltrække sig opmærksomhed fra mænd, der er interesserede i hendes krop i stedet for den interne verden. Enhver, der er interesseret i hendes sind - det er en fornuftig mand, og en, der fangede kun hendes krop - vil ikke give det en præcis definition, og så det er forståeligt. Prisen for et sådant ægteskab - rubel stråle på markedet dag. Hvis pigen trodsigt nægter at opmærksomhed (udmærkelse) på den del af det andet køn, beskedenhed eller ej? Nej. Hvis hun er glad for at tage opmærksomheden, beskedenhed, eller ej? Også, ingen. Hvis hun ikke er opmærksom på det mandlige blik, beskedenhed eller ej? Ja, det er beskedenhed, ser det ud inde i en person, der ikke udefra. Beskedenhed i sig selv - det er et internt renhed og evnen til at gemme og beskytte renheden. Ydmyghed - de mest magtfulde våben kvinder.

Mellem intelligens og beskedenhed er der et direkte proportionelt forhold. Mind beskeden mand er ikke tynget af stolthed, så han ser de genstande af den ydre verden, uden fordomme og egoisme. Usømmelighed er "beskidt" sind. Dens ambitiøse ego gør sand viden i falsk, krydderier deres rimelige andel af egoisme. Mind indiskretion er i uvidenhed, det er helt underordnet luner en oppustet ego.

Beskedenhed er ikke tilbøjelig til at finde i andre mangler. Dette er en grundlæggende egenskab af denne kvalitet. Ydmyghed er en person, tænker: "Dette er en god mand." Hvis fejlen på overfladen, ydmyghed siger: "Det er okay. små ting i livet. Stadig vil jeg ikke forlade dig, fordi du er god. " Hvorfor sker det? Fra det faktum, at beskedenhed er ikke misundelig på denne mand. Du kan misunde positionen for en anden person, det faktum, at han ikke ære mig. Envy forårsager irritation og vrede over en anden person, der forårsager tale om det i sort. Hvis jeg har en anden mand ikke ære, usømmelighed begynder at skyde skylden, sladder. Hun ønsker at ærbødighed, da det ikke er overholdt. Så begynder hun at opsøge fejl i den anden person. Kort sagt, jalousi - et tegn på en manglende beskedenhed.

Beskedenhed er at leve i harmoni med deres ønsker og evner, er det ikke prætentiøs og tilbageholdenhed. Hun afskyeligt ekstravagance, luksus og begær skadelig. Beskedenhed, gå til butikken, kun købe hvad der er planlagt. Det betyder ikke distrahere nogen agn. Indiskretion, fuld af lyst, og vil købe, hvad du har brug for og ikke har brug for. Derfor beskedne usømmelighed hurtigt nå økonomiske mål.

Ekstern formål opfyldes ved at gennemføre en intern målsætning. Sådan at forstå dette? Den interne mål er at dyrke sine gode kvaliteter på den person, og derefter de eksterne mål gennemføres automatisk. For eksempel, manden ønsker hans kone og børn respekterede ham. Dette er et eksternt mål. Tvinger respektere sig selv, give gaver, skylden - alt dette blind vej. I "Evgenii Onegine" onkel "til at respektere sig selv tvunget og kunne ikke opfinde bedre." I vor tid, ville sige, "gav eg", "The Bucket List", "limet finner" eller "skøjter kastede." Det er klart, at denne mulighed ikke passer ham. Hvis det er sat ind i mål - at blive en ansvarlig person, og vil stræbe hen imod dette mål, vil resultatet ikke tage lang tid. Kvinder respekteres i mandens ansvar. Sensing ændringen i adfærd far og ægtemand, vil hans slægtninge ændre holdningen til det til det bedre.

Beskedenhed ikke dyrke et ønske så hurtigt som muligt at lære noget i den materielle verden. Dens princip - hele tiden. Unpretentiousness beskedenhed betyder at respektere tidens gang. Hun ved, at hun vil være over tid. "Du skal ikke springe ud af hans bukser, så vil ikke nå målet, jeg får alt det, jeg fortjener" - sikker beskedenhed. Gøre deres arbejde godartet pligtfølelse, og resultatet vil komme. Derfor beskedenhed oplever fred. Hun indser, at den har brug for eksterne køb som et middel til ophør. Hvis de er i øjeblikket, hun har ikke råd derfor sigte på det den anden. Roligt opfatte denne virkelighed, ydmyghed, samtidig, hun indser, at hun og et andet formål, Gud har andre planer for hende. Hun indser, at hun har mere held, behøver det ikke at forudse, det kommer indefra, ikke udefra. Det behøver ikke vedhæfte overdreven betydning af formålene med den ydre verden, så dens mål opfyldes hurtigt og nemt. Immodesty, stræber efter at opfylde deres ønsker, vil tilbringe alle deres nervøse ressourcer, vil modtage ti gange et hjerteanfald, ruin relationer med deres kære, men målet blev aldrig nået. Grådighed opfordrer indiskretion: "Hvad er hele tiden? Grab hurtigere. "

Beskedenhed oprigtigt interesseret i andre, respekt socialt accepteret normer for moral og etik. Det giver frihed fra forfængelighed, giver mulighed for at lære af andre, at vedtage deres værdighed.

For en beskeden mand præget af en mere positiv kvalitet - det er ikke påtrængende i dialog. Hvis han ser, at nogen taler til dem, ikke er opfyldt, vil den forsøge at komme væk fra kontakten. Beskedenhed ikke forårsager problemer for andre deres adfærd. Beskedenhed er ikke at forveksle med de undertrykte og blødhed. På beskedenhed "ikke et tog," "ikke sidder på hovedet." Modesty - er først og fremmest udviklet en følelse af selvværd. Undertrykkelse skyldes frygten for at miste sin mand, det arbejde, som andre vil behandle hende dårligt. Beskedenhed er umuligt for noget at samle op, hun ikke sidde på halsen, det har sit eget formål, og så det kan altid høfligt afslå. Hun ville ikke gøre noget, der krænker dens bevægelse til målet. For at opnå målet om beskedenhed manifesterer selvværd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.