TravelingRejsetips

Hvor skal vi hen i Kabardinka: attraktioner, beskrivelse og anmeldelser

Denne ferieby ligger 10 km fra Gelendzhik. Afstand er korte, så mange steder af interesse og bekymring for Kabardinka. Landsbyen ligger i bugten og kysten og bjergene, der adskiller den fra den store kontinent. I Kabardinka er der ingen høje bølger, så landsbyen er ideel for familier med børn. Hvor kan jeg gå i Kabardinka? Steder med adresser på nogle steder betragtes nedenfor:

  • Old Park - Str. Sortehavet, 55;
  • Kastalskaya skrifttype - Str. Revolutionerende, og 148;
  • Dolphinarium "Underwater World" - st. Revolutionerende, og 71;
  • Forlystelsespark "Bringing Down the House '- st. Collective, og 83;
  • Rope Park - Str. Mira, 20b.

District Kabardinka

Hvor kan jeg gå i Kabardinka? Attraktioner er ikke kun i landsbyen, men også i hans distrikt. For eksempel, at batteriet Zubkov. I de dage af Anden Verdenskrig forreste linje lå 20 kilometer fra Kabardinka. Og ved Cape Pena var en artilleri batteri, som bruges skibskanoner. Denne befæstede stilling forsvarede Tsemess bugt, ikke at tillade fjenden landing i havnen i Novorossiysk.

Hele år Batteri Zubkov afskallede næsten uafbrudt. Som følge heraf blev titusinder af soldater dræbt. Men tyskerne har ikke været i stand til enten at ødelægge eller erobre den befæstede indlæg. På det sted, hvor batteriet Zubkov, stadig står bunkers, bunkers og pistol.

Three Sisters - en bjergkæde beliggende adskilt fra havet. Det har tre toppe. Hvis du klatre op til toppen, så derfra med en fantastisk udsigt, ikke kun på havet linje, men også over hele kysten.

Ved Kap Doob, nær fyr, er et monument rejst til de dræbte på skibet "Admiral Nakhimov", som sank i bugten Tsemess i 1986, var der et sammenstød med et andet skib. Styrtet dræbte mere end 1.200 mennesker. På monumentet er indgraveret navnene på dem alle. Og uret er indstillet, som var i stand til at hæve en sunken "Admiral". De er for evigt forseglet tragedie - 23.20.

Hvil i Kabardinka: hvor de skal gå i byen?

Blandt de turistattraktioner er ekstremt populære "flip" hjem. Der er sådan i Kabardinka. "Changeling" står nær Den Evige Flamme i skæringspunktet mellem ul. Fred og revolutionerende. Huset ligger ved siden af busstationen, markedet. turister ofte line up, selv i den lange kø for at komme i "Changeling". Han står på taget, med hovedet nedad. Og ind inde, kan huset køre på tværs af loftet og ned for at tage et billede, der hænger ned.

Stone sværger - en særskilt attraktion. Det er beliggende i den gamle park. Alle kan gøre stenen hænder og sige et løfte (højt eller mentalt). Han betragtes som en symbol på konstans og fasthed. Derfor blev denne sten valgt af kærester eller Avengers. Stone står på en særskilt piedestal, på venstre er der et hul, som siderne - håndaftryk.

Naturparker Kabardinka

En af de mest populære russiske mini-resorts - Kabardinka. Hvor skal vi hen, hvad at se i denne by? At dømme efter de anmeldelser, at mange turister interesserede besøge den gamle park, som er en af de største attraktioner i udvej landsby. Dette sted - den blanding af forskellige aldre i forskellige retninger (mytologi, historie, kultur). Parken er omgivet af den maleriske dyreliv.

I begyndelsen af parken installerede kopier af bygningerne i den antikke verden og det gamle Egypten. Lidt længere fremme er et gammelt græsk tempel. Sådan skriver turister i den gamle park meget mange maleriske springvand, skulpturer. En rosenhave, rotunde, kaskade, fyrfad. Meget smuk dam. På banken bygget en kopi af en middelalderlig tårn.

"Alley of civilisations" - en privat park, anlagt af billedhuggeren Alekseevym A. I. på deres egen jord så tidligt som 2002 i dette område er mini-pyramide af Cheops, græske templer, romerske havepavillon. Der er en meget smuk antik springvand, havepavillon til afslappende og mange andre historiske monumenter, berømt i hele verden. I "Walk of civilisationer" vokse bananer, agave og andre eksotiske planter. "Mill" sultne besøgende kan spise på en lokal cafe.

helligdage strand

Hav Kabardinka varm på alle tidspunkter, selv om natten. På trods af de strande, som er konstant en masse mennesker, vandet er rent, rent. Og jo længere ud i havet, jo mere gennemsigtig. Anmeldelser af turister til at bekræfte dette. Hvor skal vi hen i Kabardinka solbade? Du kan besøge nemnogolyudny vilde strand. Han er meget smuk og er placeret langs M4 motorvejen, der fører til Novorossiysk. Pebble strand, opdelt Highway stejl bank.

Den anden vilde strand ligger mellem pensionatet "Seaside" og hotellet "Håb". Placeringen er ganske smal, ren, dækket med store sten. Besøg det meste bare lokale. Så stranden er næsten ideel for elskere af ensomhed. De fleste af de turister om dette sted ikke engang kender.

Men den smukkeste strand Kabardinka - er central. Det har velindrettede med elegant promenade stigen. På stranden kan du tage den midlertidige anvendelse af solarier. Er cabanas. Operate lystbåde. Ikke kun børn, men også voksne tiltrukket af vand attraktioner.

Pensioner og sanatorier

De fleste feriesteder, hoteller og lodges er placeret tæt ved havet, som ikke mere end 15 minutter. Værelserne er fuldt udstyrede med moderne faciliteter. Sanatorium god besøg selv under kort pause, da procedurer, som udføres, hjælpe folk med astma eller hjertesygdomme. Hertil kommer, at i det område af indgiver og resorts har deres egne rekreative områder, der hver især - en særskilt attraktion.

Og i sanatorium "Pearl of the Sea" er et reb park "Lace". Børn gerne overvinde forhindringer, bevæger sig på hængebro eller en klatre reb i særlige underjordiske brønde.

Kabardinka: hvor de skal gå på en tur? Udstillinger og gallerier

I Kabardinka regelmæssigt afholdt forskellige udstillinger. Selv børn vil være interesseret i en udstilling af produkter fremstillet af glas. Denne smukke samling af udstillingsgenstande. Den udstillingshallen er placeret på gaden. World. Hvis den har en lille butik, hvor du kan købe deres favorit produkter som souvenirs.

Der er en separat tillæg udstillingshal, der er vært for lønnet udflugter. Der udstillede ophavsret produkter. Du kan se det arbejde, glaspustere. For et gebyr, der masterclasses, hvorunder gaver er lavet selvstændigt og tages som et minde. Børn fortalte om glaspuster erhverv. De vejledende deler med dem nuancerne i dette arbejde, og beskriver historien om håndværk. At dømme efter de anmeldelser, turen efterlader et levende indtryk.

Hvor skal vi hen i Kabardinka? "Byen af Kuban Kunstnere" - en open-air udstilling, der ligger i centrum af Kabardinka. Dette er en unik park-museum om historien af Kuban kunstnere, liv og fiskeri. Der er forskellige fester, konkurrencer, spil og andre kulturelle arrangementer. På udstillingen - brønde, stalde, en gammel husholdningsartikler (grammofoner, etc.). Ledningsbårne workshops om kunsten at keramik, maleri, vævning legetøj. Parken har en separat børneteater, en militær romersk museum.

Restauranter

Hvor skal vi hen i Kabardinka snack? Der er restaurant "Den Gamle By" på den centrale havnefront. Det tiltrækker ikke kun god mad, men også levende musik. For fans af mere støjende steder kører klub Space. Det skabte en usædvanlig atmosfære. Denne klub blev valgt af fans af go-go dans. I tillæg til ovenstående, på havnefronten i det centrale Beach, kører en bred vifte af underholdning, små cafeer og barer. Strand elskere kan leje vandcykler, svømmefødder og maske for dykning.

I udkanten af Kabardinka en restaurant Kastalskaya skrifttype. Der er en separat dambrug og har et stort grønt område med en dam. Omkring det er små havepavillon, ved siden af hvilke mange blomsterhaver og broer. Du kan endda gå fiskeri og fanget fisk kok forbereder og fremlægger til bordet på en gang.

På restaurant parken er volierer med fugle. Børn vil være interessant at se fasaner, påfugle og andre eksotiske fugle. I Kastal'skaya font lavet af fisk kebab. selv stør findes i damme. Ved siden af restauranten er bygget en udsigtsplatform, hvorfra alle Kabardinka er let synlige.

dæmning

Quay Kabardinka Gelendzhik oprettet af typen. For børn er der en masse åbne morskab. Hvad er interessant Kabardinka? Hvor skal vi hen i aften for voksne? På det område af havnefronten er der mange caféer. Desuden er nye produkter hele tiden dukker op. For eksempel, frygt for det rum, spil 5 og 7 D. førende værter mange konkurrencer. For eksempel, "berusede trapper." Det er ustabil. Det centrale er at klatre op ad trappen, opretholde balancen. Men denne konkurrence er kun egnet for voksne, da der kan være fare for at falde elementer.

Efter broen ligger forlystelsespark, der er vært for en række attraktioner for børn og voksne. Der er en karrusel, trampoliner, traditionel pariserhjul. I parken sælges candyfloss, is. Der er små cafeer.

Hvil i Kabardinka med børn

Rig på turistattraktioner Kabardinka. Hvor skal vi hen med barnet til at gå? Den udvej landsby er ikke store og skøre attraktioner. Derfor vil den mest komfortable føler i Kabardinka små børn, der ikke er meget krævende af formatet af sommerferien. Hovedsageligt i Kabardinka besøgt af folk, der elsker kontemplativ hvile. I pensionater og sanatorier, som stopper de fleste af turisterne, der er arrangører, der udfører forskellige programmer. Herunder børn.

De børn i alle aldre bliver interessant at besøge Exotarium og oceanarium. De er små i størrelse. Akvariet har mange oplyste akvarier. Du kan bestille en separat udflugt. Beliggende nær Aquarium Exotarium. I det live eksotiske krybdyr: slanger, edderkopper mv

Hvor skal vi hen i Kabardinka med børn? Ifølge turister, meget interessant lille delfin tour. Det er beliggende i centrum af Kabardinka. For nylig åbnede og det er stadig lille i størrelse. Fra solsejl til at beskytte de besøgende monteret på stolerækkerne. Hver delfin shows varer cirka en time. I synspunkter deltage, og den eneste søløve. Efter showet kan du svømme med delfiner og tage billeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.