HjemlighedHavearbejde

Primula, pleje af som præsenterer ingen vanskeligheder

Disse vidunderlige forårsblomster dyrkes af folk i mange århundreder. Dette engagement i blomsten stammer fra det faktum, at den primula, pleje, som ikke forårsager særlig bekymring blomsterhandler, tilfreds med sin lange blomstring.

Primula slægten omfatter mange arter af blomster Primulaceae familie, som er spredt over hele Centraleuropa samt i den tempererede zone af Nordamerika og Asien. En funktion af nogle arter af primula, pleje og reproduktion, som ikke er kompliceret, er, at de kan blomstre igen i efteråret. Denne blomst er ofte dyrket som en indendørs potteplante.

Primula er årlige og flerårige. De er acaulescent urter. Bladene er grønne, roset, lidt krympet, er placeret på korte stilke. Korte rhizom vokser, og derefter smider en masse blomster pile med velduftende blomster i forskellige farver. Det er svært at forestille sig alle de mange forskellige farver af kodriver. Nogle arter har blomster med et hjerte af lyse farver og to-tone kronblade. Denne plante blomster ensomme, men der er tilfælde med paraply blomsterstand, med dobbelt eller simple piskeris. Voksende på dette anlæg, skal det bemærkes, at primula, pleje er enkel, vil glæde blomstringen længere, hvis du sætter denne blomst på et køligt, let skygge placering. Disse blomster foretrækker drænet jord. De kan transplanteres selv blomstring. Primula formeres ved at dividere de buske. Divisionen producerer ved slutningen af blomstringen. Primula, pleje er før delingen af Bush er en god vanding er gravet og deles i 4-8 stykker (afhængig af anlæggets størrelse). Ny beplantning skal vandes dagligt om aftenen. Unge plantning nødt til pritenyat fra solen. I foråret og sommeren primula formere og blade rosetter, rod nemt i 3 uger. Også kan formeres ved frø, blomst, men det er mere tidskrævende proces.

Primrose brugt til grænser, grænser, som en dekoration af græsplæner. disse blomster er ofte underkastet destillation, og acaulescent primrose hybrider - til dyrkning i potter. Nogle sorter af høj primula dyrkes for afskårne blomster. Kun få mennesker ved, hvordan man tager sig af rummet primula. Men for at gøre det er ikke svært.

Primula akaulis, pleje er den samme som for andre arter, er den mest almindelige. Denne art har en række blandingsformer. Blomsterne er arrangeret i korte pedicels kan være de mest forskelligartede farver. De er samlet i centrum af rosetter af lysegrønne, bølgede blade. Dette anlæg er dyrket i hjemmet. Primula akaulis begynder at blomstre om vinteren. Re-blomstrende af denne plante i rummet findes ikke.

Primula, pleje indendørs:

1. Blomster er placeret på et veloplyst vindueskarmen eller på isolerede altaner og terrasser, men ikke i direkte sollys. Bedst egnet til primulaer østlige og vestlige vinduer.

2. Temperaturen om vinteren og under blomstring forår bør ikke falde under 8 ° C, men de selv føler sig bedre ved 12 ° C God blomstrer blomsterne i væksthuse og i vinduesrammer. Med stigende temperatur, kan blomsterne hurtigt falde af. I sommeren bør gøre primula i det fri, hvilket placerer den i skyggen.

3. blomstringstid jorden er fugtig. Overtørring jord ofte fører til døden af blomsten. Vanding primula brug blødt vand, pas på ikke at spilde vand på bladene. Under resten planter reducere vanding.

4. Planten foretrækker høj luftfugtighed, men den bør ikke sprøjtes. Potten er normalt placeret i en gryde med vand.

5. I løbet af knopskydning og blomstring af aktiv bør regelmæssigt fodre planterne med flydende gødning.

6. Perennial primula transplanteret i efteråret. Room opformerede enheder såvel som resten af arter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.