FormationUngdomsuddannelse og skoler

Uge biologi i skolen: begivenhedernes udvikling. Quizzer, konkurrencer, ture

Biologi - tør videnskab, der sjældent forårsager stor interesse blandt de studerende. Motivere børn til at studere emnet, kan du bruge temaet uge. For at deltage i det skal være studerende, Homeroom lærere, skole administration, hele lærergruppen. Det kan meget vel motivere de fyre korrekt for at holde en uges biologi i skolen. Udviklingsaktiviteter bør gennemføres under hensyntagen til interesserne i hver enkelt aldersgruppe.

Mål og målsætninger

Undersøgelse biologi fyre starte gymnasiet. Typisk emnet opfattede fattige studerende, oplysningerne virker kedeligt. Vække interesse for børn kan være lige det samme ved hjælp af temaet uge. I denne plan uge af biologi i skolen bør udformes, så den passer til alle aldersgrupper. Arrangementet vil deltage også børn fra de mindre klasser. Således småbørn tidligere bekendtskab med emnet. Allerede på dette tidspunkt underholdende biologi kan skabe interesse.

Tema uge - en unik mulighed for at forene skolens personale. Guys sammen forbereder de kommende arrangementer. Lærer, kan takket være temauger afsløre skjulte talenter enkelte børn. En quiz om biologi for at bestemme niveauet af viden om elever. I betragtning af de modtagne oplysninger lærerne udvikle lektionsplaner i fremtiden.

Fredag: åbning temauge

Enhver tematisk uge starter med en skole-bred linje. Deltagelse af alle studerende tager akademiske institutioner, administration og lærere. Højttalere biologi lærer, lærere taler om emnet for betydningen af menneskeliv. På mandag i hver klasse afholdes åbne lektioner. Besøg begivenheden kan lærere fra andre skoler, samt forældre. Emner åbne lektioner om biologi er udvalgt på baggrund af alder karakteristika børn. For eksempel kan i folkeskolen diskutere flora og fauna i sit fædreland. I gymnasiet, kan blive påvirket af alvorlige spørgsmål vedrørende menneskers sundhed.

På mandag, kan også være en fotoudstilling dedikeret til de dyr og planter i deres fædreland. Deltag kan en person af enhver alder. Billeder kan placeres i den centrale korridor af uddannelsesinstitutionen. Konkurrencens resultat vil blive offentliggjort i slutningen af temaugen.

En anden version af konkurrencen for ugen af biologi på skolen kan have navnet "Autumn Bouquet". Hvis tematisk uge i efteråret, kan eleverne foreslå oprettelse af applikationer og artikler fremstillet af blade, mos, kviste.

Torsdag: KVN

Contest KVN - en obligatorisk del af fritidsaktiviteter af enhver uddannelsesinstitution. Uden denne konkurrence kan ikke gøre en uge og biologi i skolen. Udviklingsaktiviteter ofte har en skole-bred betydning. Det betyder, at konkurrencen er involveret børn fra gymnasiet, og at observere dem kan resten af de studerende.

På dagen for begivenheden klasser kan reduceres til 5 minutter. På grund af denne rutine efter skole-program på det tidspunkt, børnene vil være at heppe på venner i konkurrencen. Som forældre, undervisere, kan skolen embedsmænd fungere som dommere. Vi må ikke glemme, at KVN - er først og fremmest en humoristisk begivenhed. Ældre studerende med de klasselærere bør gå videre til at komme op med interessante scener, der underholder publikum. begivenhed tema - "interessant biologi."

Miljø: vurdering af viden i biologi

Mid-temauge - det perfekte tidspunkt at vurdere kendskabet til børnene. Hver klasse udført selvstændigt arbejde i biologi. læreren kan således identificere svagheder bestemt skole samfund. Også i midten af temaugen kan gennemføres Biologiolympiade. Arrangementet afholdes blandt de studerende i samme alder. Ifølge resultaterne af det pædagogiske personale henter fyrene med den største mængde af viden til at deltage i byens konkurrence.

Børnene i folkeskolen, er heller ikke sidde stille. Studerende kvaliteter 1-3 ikke studere emnet. I dette tilfælde kan klasselæreren planlægge en homeroom, hvor børn vil være i stand til at løse gåder i biologi, deltage i quizzer. Læreren kan komme op med præmier til at motivere børn. Dette kan være skolefag (penne, notesblokke, notebooks lyse) eller positiv mærke i dagbogen.

Lørdag: ture

I hver by er der et museum. Det ideelle tidspunkt for besøget - en uge med biologi i skolen. Udviklingsaktiviteter skal udføres under hensyntagen til den undersøgelse af flora og fauna i sit fædreland. Museum - et godt sted for dette. Der vil blive præsenteret muligheder for de indfødte landplanter. Hertil kommer, på guiden vil være i stand til at indhente oplysninger om de dyr, der lever i den omkringliggende skov i dag.

Du kan også planlægge en tur til den lokale park. Her biologi lærer kan tydeligt vise, hvilke planter rige på fædreland, som dyr og fugle er omgivet af fyre. Efter rundvisningen kan holdes på biologi quiz, hvorigennem læreren vil være i stand til at forstå, hvordan man assimilere de oplysninger gives til børn.

Gymnasieelever er aktivt studerer anatomi. Derfor, med de studerende denne aldersgruppe pædagoger kan besøge sundhedscentrene. Seksualundervisning er også perfekt uge af biologi i skolen. Udviklingsaktiviteter for gymnasieelever bør omfatte åbne klasser, der afsættes til den tidlige graviditet.

Medicin på vagt sundhed

På torsdag, kan i hver klasse holdes åbne sessioner om emnet sund livsstil. Særlig opmærksomhed bør rettes mod lærerne vane. For nylig, flere og flere virksomheder er nødt til at lægge mærke til de drenge, der ryger bag skolen. Desværre, det er ikke kun seniorer. Du kan ignorere og 6-7 klasse elever. Virkningen af tobak på den voksende organisme bør absolut diskutere med de studerende.

Desværre er de fleste af børnene først prøve alkohol skolealderen. Problem drikke kan også blive drøftet inden for rammerne af de tematiske ugers biologi. Fyre har brug for at forstå, hvilke irreversible ændringer begynder i kroppen ved at drikke alkohol. På samme måde skal det lysere spørgsmål vedrørende stofmisbrug.

Nøglen til en vellykket læring - god søvn, god ernæring, regelmæssig ture i den friske luft. Det er fint bør forstå hver elev.

Fredag: opsummering

På den sidste dag af den tematiske uge også afholdt skole-dækkende linje. Skolen administration gør status, tildeles vinderne. Cool hoveder udarbejde en rapport om det udførte arbejde. Disse oplysninger kan være nyttige for temauger i fremtiden.

klasse time dedikeret biologi kan udføres i hvert hold grundskole. Lektionen skal ske i form af samtale. Læreren finder ud af, at de nye fyre var i stand til at lære i løbet af temaugen, uanset om de kunne lide underholdende biologi. Hvis foranstaltningerne var udformet korrekt, eleverne reagerer godt på aktiviteter, ser frem til påbegyndelsen af nye tematiske uger.

konklusion

Uge dedikeret til biologi skal det nødvendigvis at finde sted i hver uddannelsesinstitution uddannelsesmæssige formål. På grund af interessante aktiviteter pædagogisk personale udvander den kedelige stemning på skolen, samt stimulere interessen for studiet af emnet. Den ideelle tidspunkt for ugen af biologi - begyndelsen af skoleåret. Efteråret naturen giver muligheder for meningsfuld undersøgelse af den lokale flora og fauna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.