Sport og FitnessOutdoor Sports

Hvordan man vælger en kikkert til jagt? Night kikkert til jagt

De fleste nybegyndere jægere, indse, at de har brug for en kikkert med et besøg på en butik falder i forvirring ved tilstedeværelsen af et stort udvalg af varer. Hvis du er heldig, finder du en bona fide konsulent, der vil forklare specifikationerne for disse enheder, samt hjælpe dig med at vælge den bedste løsning. Det vil dog være meget bedre, hvis hver lærer på egen hånd at forstå, hvad der er behov kikkert til jagt. For at gøre dette, skal du kende visse kriterier. Dette vil blive forklaret senere. Således har vi overveje de vigtigste typer af dataenheder og deres fordele.

definition

Kikkert er en optisk anordning. Med det overvåges for fjerne objekter. Kikkert sammensat af to optiske rør forbundet til hinanden. Dette resulterer i et stereoskopisk billede. Dette giver mere komfortabel visning, og gør det muligt at udføre med præcision bestemmelse af afstanden til objektet og dets størrelse.

Udformningen af standard kikkerten

Som det er blevet beskrevet ovenfor, denne enhed 2 består af en monokulære (optiske rør). Deres hardware gennemføres ved hjælp af at forbinde leddene. Alle disse dele er anbragt og beskyttet mod ydre påvirkninger af miljøet ved hjælp af et beskyttende hus. Dernæst et nærmere kig på de elementer af den angivne enhed.

Huset af kikkerten

I denne henseende er der visse kriterier. At vælge de rigtige kikkert til jagt, bør tage hensyn til den væsentlige kendsgerning. Nemlig det faktum, at hans krop skulle være:

  • vandtæt;
  • forseglet.

Generelt bør denne optik enhed beskyttes mod udsættelse for atmosfærisk fugt. Vandtæt indeks angives i mærkningen af det angivne ord enhed Vandtæt. På grund af tætheden af huset, når betydelige temperaturforskelle linser ikke vil tåge. Der er enheder på etiketten, som er ordet Nitrogen-fyldt. Dette betyder, at huset i sin injiceret nitrogen, der forhindrer fremkomsten af vanddråber på linsen inde. Denne markering angiver, at den høje ende enhed.

Natkikkert

Det sker, at har at jage om natten. Det er i sådanne forhold kan det være nødvendigt kikkert for natten jagt. Men til denne tilsyneladende indlysende funktion opstår en masse spørgsmål. Lad os prøve at forstå af hvilke grunde forskellige nattesyn kikkert. I dette tilfælde, det tager hensyn til:

  1. Belysning tilstand:

    - Passiv. I dette tilfælde fungerer enheden på basis af naturligt lys.
    - Aktiv. I dette tilfælde er infrarødt lys anvendes.

  2. Generation af kikkert.

Det er et andet specifikt parameter i denne type kikkert. Den første generation af arbejde er baseret på fotoforstærkerne. Deres ulempe er, at lys eller blænding er meget simpel anordning at tænde. Den anden generation af denne mangel er fraværende. De har et billede mere levende og klart. Den tredje generation af kikkert arbejde er baseret på brugen af fotokatoder. Som et resultat, deres levetid øges mange gange.

Indretningen med variabel forstørrelse (zoom kikkert)

Dette er en ganske oprindelige enhed. Dette kikkert til jagt, når man sammenligner med andre typer af disse enheder er en stor fordel. Nemlig, det har evnen til at overveje den observerede objekt med forskellige forstørrelser. Dette er en væsentlig kendsgerning. Denne forstørrelse kan aflæses på etiketten. Det er, hvor det er normalt angivet. Dette tal varierer fra 8 til 30. Det er en temmelig god kikkert til jagt, anmeldelser som for det meste positive. Overveje næste den anden.

Jagt kikkert med afstandsmåler

I dette tilfælde, det tager hensyn til specifikke funktion. For jæger, hun er uerstattelige. Derunder forstås bestemmelsen afstand. Det er nødvendigt at beregne bane af en kugle og sigter ordentligt. Kikkert med en afstandsmåler til jagt kan straks foretage beregningen af afstanden til motivet i et par sekunder. Dette er en vigtig funktion. Med laserafstandsmåler nævnte enhed sender en stråle, efterfulgt af sine overvejelser målte gangen og beregner afstanden til objektet.

vandtæt kikkert

Denne type enheder er fantastisk til vandreture, natur observation, jagt og fiskeri, både på vand og på land. Dens krop er forseglet, og dens design helt fjerne muligheden for indtrængning af fugt eller tåge.

Nogle modeller som kikkerten kan endda have den egenskab positiv opdrift. Som et resultat, vil det være sværere at tabe. Disse kikkerter skal købes, hvis dens ejer til at være en lang tur på vandet. Og hvis det bliver nødt til at blive brugt på land, vil det være en god kikkert til jagt under forhold med høj luftfugtighed, såvel som i en tåge. Dette bør overvejes, når du vælger denne enhed.

Kikkerter med billedstabilisator

Denne enhed har også en slags en bestemt funktion. De kikkert af denne type, installere nogle producenter udført billedstabilisatorer IS. Dette element er ganske betydelig. Dette er for at eliminere vibrationer af billedet under langvarig observation. Det vil sige, det vil være mere klar og sprød. Dette gør det muligt at observere et objekt i bevægelse. For eksempel, fra båd eller bil. Fordi det er en god kikkert til jagt dynamiske karakter. Men denne type enhed er ikke uden ulemper. Ulempen er, at det kan blive fuldstændig ubrugelig, når den hoppe. Sådanne enheder kan underkastes reparation, men det vil være meget dyrt.

Grundlæggende finhed, når du vælger instrumentet

Ved at købe kikkert til jagt, det vigtigste - at være opmærksom på sådanne faktorer som vægt, blænden forholdet, graden af beskyttelse mod fugt og så videre. Til dato, stor efterspørgsel efter disse enheder i de vigtigste med en gennemsnitlig stigning. Mange af dem er forskellige tilsvarende prisklasse. Disse kikkerter er hovedsageligt bruges til jagt. Dette er blevet bevist i praksis. Hunter vil være nok til at stige 7-10 gange. Vægten af sådanne indretninger er optimal. Det giver mulighed for nemt at holde den i sine hænder i lang tid.

En anden vigtig faktor, som ikke bør overses, er pålideligheden af enheden. Det er tilrådeligt ikke at købe kikkert med zoom. Da de har ikke kun en høj pris, men de er ganske følsomme over for eksterne faktorer. De fleste almindelige kikkert kan give et meget bedre billede kvalitet.

Også, at vælge en kikkert til jagt, er det nødvendigt at overveje, i hvilken grad af belysning det vil blive brugt. For at gøre dette, være opmærksom på en sådan parameter som blænden forholdet. Det er forårsaget af linsen diameter. I dette tilfælde er det nødvendigt at tage hensyn til visse faktorer. Det ligger i det faktum, at lysstyrken ældre (med kikkert), linsediameteren deraf er større. Også på denne parameter påvirker folden af stigningen indretningen. Det er vigtigt at vide. Når ved multiplicitet af belysning vil være mere.

Også, når du vælger den nævnte indretning bør anses for at beskytte det mod fugt. Dette er også en vigtig indikator. Selvfølgelig under vanskelige forhold, der er nødvendige til kikkert ingen frygt for fugt. Den bedste løsning ville være, hvis det kan modstå sin fuldstændig nedsænkning i vand ved en lille dybde. Dog er der behov for en simpel beskyttelse mod fugt. Til dette formål er det indre af kikkerten pumpes nitrogen. Dette sikrer forebyggelse af dug af linser.

Rådet

I forsøget viste, at hvis du ønsker at købe kikkert kun til jagt, de optimale parametre vil det være 6 x 30,7 x 35,8 x 40. Det er også ønskeligt, at enheden er udstyret med tre-dimensionelle billede. Det bør erindres, at der skal tages valg af optiske parametre for denne enhed i betragtning, hvor og under hvilke betingelser det vil blive specifikt anvendes i jagt.

resultat

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, der er værd at omhyggeligt læse denne artikel. Det vil hjælpe alle til at beslutte, hvilken en til at vælge kikkert til jagt. Pris dataenheder ligger i intervallet 1600-12 000 rubler. Det afhænger af, hvilken type instrument og på de funktioner, som det besidder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.