Kunst og underholdningHasardspil

Bookie - hvem er det? Funktioner af indtjeningen på satserne

Bookmaker - er en fysisk person, en juridisk person eller virksomhed, grundlag af hvilke aktiviteten er taget for at give mulighed for at indgå finansielle transaktioner i forbindelse med udfaldet af sportsbegivenheder. Naturligvis er bookmakerne tage væddemål, ikke kun på sportsbegivenheder, men også i begivenhederne i kulturelle, politiske, sekulære og andre områder af det offentlige liv.

Fundamentals of aktiviteter bookmakere

Arbejde bookmaker primært baseret på anvendelse af høj præcision matematiske beregninger. Især er det meget udbredt i området kendskab til statistik, kombinatorik, sandsynlighedsregning.

Den vigtigste opgave for enhver professionel bookmaker er egen linje af mulige udfald af begivenheder og udviklingen af byggeriet, som hver især er tildelt en anden og mere gunstigt forhold. Med andre ord er de bookmakere gør alt for at få data til den korrekte vurdering af chancerne for gennemførelsen af de enkelte eksisterende udfald.

Bookmaker - er først og fremmest en ekspert, i stand til at danne en passende balance mellem tiltrækning og tab af økonomiske ressourcer. På at opbygge effektive linjer af aktivitet i velrenommerede væddemål Virksomheden beskæftiger snesevis, endda hundredvis af fagfolk.

Små bookmakere, lige begyndt at udvikle sig, primært bruger færdiglavede linjer, direkte konkurrenter, og kun foretage mindre justeringer af deres egne. Samtidig, små bookmakere giver ofte små odds på indsatser. Dette hjælper med at reducere omkostningerne til udvikling af erhvervslivet.

Hvad kræves for at beregne bookmakerne udfald sandsynligheden for hændelsen?

De anvendelser til at vurdere sandsynligheden for en bookmaker? Kontoret, der beskæftiger sig med væddemål om sportsbegivenheder, kan være styret af følgende:

  • statistik over de tidligere spil, konkurrencer og arrangementer;
  • positionen af hold i den liga, forholdet mellem trænere og spillere, motivationen af de atleter, den samlede indeklima;
  • lister spillere på topform og tilskadekomne atleter;
  • Team mål inden for specifikke sport;
  • Venue begivenheder, især vejrforhold, niveauet for støtte af fans;
  • personlighed, omdømme og loyalitet over voldgiftsmænd.

Hvad der udgør en stor del af indtjeningen bookmaker?

Hvad dybest set tjener bookmakere? Bookmaker - en forretningsmand, der i virkeligheden er ligeglad, om spilleren vinder eller laver en fejl i sine egne beregninger, da en afgørende rolle i dets aktiviteter er det såkaldte margin.

Den samlede sum af sandsynlighederne for udfald i nogle bookmakere er omkring 115%, men ikke den sædvanlige 100%. Denne forskel er bookmaker overskud eller margin, og det er at begynde med til stede i nogen nøgletal. Hvorfor gøre det samme driver en bookmaker? Spil på sport er ikke muligt at beregne odds for visse kommandoer med fuld tillid til de forventede resultater. Derfor, for at holde sig oven vande, bookmakerne altid forsøge at overvurdere risikoen for favoritter, hvilket bidrager til sandsynligheden for, at vinde i størrelsesordenen 15-20%.

Hvor realistisk er det at slå bookmaker?

Hvad er sandsynligheden for, at spillet vil slå bookmaker indsatser? Kontor, der beskæftiger sig med modtagelse satser for sport har helt sikkert en klar fordel i forhold enhver professionel spiller. Men hvis der er en bevidst strategi for adfærd spilleren er fremragende chancer for at få en imponerende overskud.

Bookmaker - det er først og fremmest mennesker, der har tendens til at begå fejl. Den ideelle løsning for spilleren kunne satse på den samme begivenhed i flere kontorer. Hvori bestemme betydning er overholdt fordelagtig balance mellem koefficienter. Normalt at være en vinder, er det tilstrækkeligt at forstå de særlige kendetegn ved fremtidige begivenheder, til at sætte på begivenheden, hvor sandsynligheden for et vellykket resultat er mindst 30%, og sørg for at holde sig til afprøvede strategier.

Som et resultat,

Selvfølgelig er en god bookmaker - en sand feinschmecker af din egen virksomhed. Men i nogle tilfælde, beregning af gunstige faktorer kontorer er det rette sted at være betydelige unøjagtigheder. God sortering alle de snørklede af væddemål om sportsbegivenheder, spilleren har en god mulighed for at bruge den viden til deres egen fordel.

I øjeblikket er professionelle spillere på satserne anbefales udelukkende at gælde for tjenesteydelser af udenlandske bookmakere, der tilbyder mere fordelagtige priser, alle former for bonusser og garanterede ydelser. Desuden velrenommerede udenlandske bookmakere værne sit eget omdømme, og derfor forsøger at undgå konfliktsituationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.