MarkedsføringMarketing Tips

Store bogstaver på bestilling: produktion og installation

Siden 2006 har vores firma med succes beskæftiger sig med produktion mængden af breve fra alle former for materialer og forskellige størrelser.

Priserne for produktion af volumetriske breve

Nedenfor kan du se en oversigt over priserne til produktion af volumetriske breve i vores virksomhed:

volumetriske breve Sans serif Serif kunst
op til 20 cm 20-50 cm mere end 50 cm op til 20 cm 20-50 cm mere end 50 cm op til 20 cm 20-50 cm mere end 50 cm
ikke lys 67,5 p / cm 108 p / cm 88 p / cm 140,5 p / cm 101,25 p / cm 162r / cm
ansigt lys 1950 p / pc 97,5 p / cm 135 p / cm 2535 p / pc 127 p / cm 175,5 p / cm 2925 p / pc 97,5 p / cm 202,5 p / cm
Ansigtet og ansigterne på lyset 2340 p / pc 117 p / cm 172,5 p / cm 3042 p / pc 152 p / cm 224,25 p / cm 3510 p / pc 175,5 p / cm 259r / cm
med contre 1200 r / stykke 90R / cm 90R / cm 1600 p / pc 120 p / cm 120 p / cm 1840 p / pc 138 p / cm 138 p / cm
metal 195 p / cm 273 p / cm 292,5 p / cm
Metal med contre 255 p / cm 357 p / cm 382,5 p / cm

Lommeregner til VÆRDI

Hvis denne tabel har ingen størrelse eller ydeevne indstillinger, der kræves i dit tilfælde, kan du ringe til os på disse telefonnumre, og vi vil være i stand til at beregne omkostningerne ved at producere din indstilling.

Montering af volumetriske breve

Bemærk venligst tilbud installation lavet af volumetriske breve i vores virksomhed.

Installation - ansvarlig handling, meget afhænger af fastgørelsespunkter, højder, udsættelse for vindbelastning. Simple designs er installeret hurtigt, men der er også mesterværker af projektet dokumentation og planer for tage og bygninger. Installation af sådanne tredimensionelle breve tager mere end én dag, med bistand fra særligt. udstyr, bjergbestigere.

Vores firma udfører produktionen briefinger før hvert anlæg, og udtaler alle arbejder på de finere punkter, duplikere versioner af beslutninger, ekstra afstivning.

Også udføre garantiservice installation faciliteter, reparation, udskiftning af beskadigede dele af de tredimensionelle bogstaver.

Fremstillingsmaterialer af volumetriske breve

Vores produkter er lavet af plastik, PVC, polystyren, akryl og metal. Mere om det, som gjorde sådant udstyr til udendørs reklamer, kan studeres i Wikipedia.

Vores produktion gør det muligt at producere breve som uden lys og med forskellige former for belysning - intern eller kontrazhurnoy. Lyskilden brugt alle tilgængelige teknologi, den mest populære af dem - det er LED.

Virksomheden "EkspoVizazh" i sine fremstillingspraksis er konstant overvågning af de seneste innovationer og opdagelser inden for fremstilling af volumetriske breve skiltning til udendørs reklamer.

Vores langsigtede observationer viser, at volumen bogstaver er en af de mest effektive måder at tiltrække besøgende til levering af lokale tjenesteydelser og detailforretninger, så efterspørgslen efter sådanne produkter til udendørs reklamebranchen har været stabilt og systemet.

Hvis der anvendes store bogstaver?

Til dato er det simpelthen umuligt at forestille gaderne i Moskva uden brug af bogstaver med belysning. Ved fremstillingen af sådanne produkter som lys, som nævnt tidligere, de mest almindeligt anvendte diode lamper. Undertiden anvendes uden baggrundsbelysning design, og du kan også finde muligheder for skiltning uden at fremhæve.

Anyway, store bogstaver er gyldige i helt forskellige typer af kommercielle og andre aktiviteter.

Rentabel investering hurtigt begrundet i praktiske og universel appel af produktet - det er umuligt at passere ved skilte, logo, brændende lyse farver, der ser så fristende.

Anvendelse af 3D bogstaver kommer ud på toppen i brugen af sin popularitet. Til dato, kan alle de moderne indkøbscentre og underholdning komplekser ikke undvære disse egenskaber til at tiltrække besøgende.

Ledere inden for tre-dimensionelle bogstaver som kvaliteten af udendørs reklame værktøjer er netværkstjenester elektronikforretninger og husholdningsapparater.

salgssted, der udfører arbejdet 24 timer i døgnet, søge opmærksomhed tegn på belyste bogstaver på en temmelig fjern afstand, hvilket i høj grad øger strømmen af besøgende om aftenen. Blandt disse virksomheder kan identificeres offline apoteker.

Begyndelsen forretningsfolk og private iværksættere, der har et begrænset budget kan trygt investere i reklame værker, og derefter at se, hvor effektive dens indvirkning på forbrugerne. Det retfærdiggør fuldt omkostningerne på kortest tid, skiller sig ud blandt de konkurrencemæssige modstykker, i kommer, at en lille mængde af volumetriske breve ikke påvirke dets kvalitet - med ordentlig pleje let og rettidig forebyggelse udstyr vil være en fryd for øjet, og vil vare til gavn for virksomheden i mange år.

Konceptuelle og trendy café og lounge barer prale deres fashionableness gerne bruge den ydre og den indre volumen af reklamer, der bidrager til at opretholde den særlige stemning af et sted ikke kun inde, men har også i dets nærhed.

Familie cafeer dekoreret prangende skilte med lyse farver, tiltrække sig opmærksomhed fra ikke kun voksne, men også børn, der altid vælger, hvad der er mest attraktive. Rød, orange og gule farver ophidse appetitten og subliminally opfordrer forbipasserende til at komme ind til en kop te og kage.

Små butikker med is eller en snack i parkerne i byen, også kan erhverve en misundelsesværdig fordel i forhold til deres rivaler og blive mere synlige på grund af de smukke hængende inskriptioner med belysning.

Forlystelsesparker ville ikke være så fascinerende og interessant, hvis de ikke er indrammet overalt dekorationer i form af belyste pile, funklende karruseller navne, glødende rundt langs kanten af swing, osv

En vigtig fordel ved volumetriske breve er, at de danner en bestemt stemning og det indtryk i befolkningen, som er i tæt nærhed til udendørs reklamer facilitet.

Som du ved, reklame er i stand til at dirigere de tænker på potentielle kunder, at ændre det til at repræsentere en institution eller butik i det skarpe lys, som er bedst opnås ved hjælp af dette udstyr.

Lyse breve med en spektakulær belysning kan også supplere de fester, både store og familiefester, samtidig med at organisere området for at tage billeder og video rapporter, og vil være en af de vigtigste emner for drøftelserne.

Brugen af dette vigtige marketing værktøj, selv ved bryllupper og gradueringer, fordi sådanne ting sker kun én gang i dit liv, og du altid ønsker at gøre disse øjeblikke mindeværdig og originale.

Store bogstaver som en branding værktøj til et stort antal mennesker, kan være kendetegnende for enhver begivenhed eller festlige begivenheder, gør nogen af dem påfaldende og mindeværdig.

Sponsorer der sender post oplysninger om sig selv på en usædvanlig måde, har en langt større succes, og forbliver i det ubevidste af mennesker meget længere end organisationer, der har tyet til de klassiske teknikker til sin stilling.

Organisationer engageret i mærke tøj, ofte kommer til os, fordi de er i praksis for længst overbevist om succes med anvendelsen af dette værktøj i deres marketingkampagner. Gennemførelsen af en sådan reklame udgør gentage en bestemt skrivemåde, mærke tøj og sko, samt klart som muligt at kopiere navnet producenten, hvis han er til stede i sammensætningen eller er nødvendig for at dekorere gaden eller ruder. Denne type branding er ikke kun smart marketing trick, men kendetegnende for butikker og atelierer.

Tilstedeværelsen af de nævnte egenskaber i de fora, konkurrencer eller store festivaler i byen niveau vil øge status for begivenheden, for at gøre det bedre og meget lysere, især om aftenen. Mange af de dekorationer af denne art fornøjelse at præsentere for offentligheden, hvis der er et TV eller en paparazzi.

Hvordan er prisen for fremstilling af tredimensionelle bogstaver?

produkt pris afhænger af de anvendte materialer, kompleksiteten af de designelementer. Også omkostningerne påvirker tilgængeligheden af baggrundsbelysningen.

Nedenfor er en liste over mulige muligheder for konfiguration:

  1. skrifttype (bogstaver er klassisk med lige linjer eller komplekse former - en serif).
  2. Anvendes som boliger materialer (PVC, komposit, skum, metal eller en kombination af flere muligheder).
  3. Dine breve kan belyses (skjult, de eksterne bånd ved hjælp af LED).
  4. Foretrukne størrelse (tykkelse, højde, længde) påvirker også de endelige omkostninger.

LED-lys i volumetriske breve

Positive egenskaber ved LED belysning værktøjer er indlysende.
De havde næsten ikke har de ulemper, hvis vi tager dem i forhold til andre lyskilder. nem installation og fjernelse, lang levetid og sikkerhed garanti fuld drift.

Denne teknologi gør det muligt ikke kun konstant, men det flakkende skær af volumetriske breve og tape lysdioder overnatning indstilling giver dig mulighed for at gentage de indre eller ydre konturer bogstaverne fælles til fælles.

På grund af den lave strømforbrug, denne teknologi giver de laveste omkostninger af regninger for el, som er bestemt vigtigt i spørgsmålet om omkostningseffektiviteten af enhver form for reklame.

Hvad det består af store bogstaver?

Opførelsen af kanal bogstaver kan være helt anderledes, men vi vil forsøge at fremhæve de vigtigste bestanddele, hvoraf ofte vi gør en lignende udendørs reklamer:

- Mount bogstaver: fordi bogstaverne er fastgjort direkte på væggen, og på beslagene eller kan hænges fra loftet, bruge forskellige monteringsmuligheder;
- LED klynger: fix på dig selv belysning tape og sikre en stabil position;
- strømforsyningskablet, som i dens egenskaber er forsvarligt overfører kraften til pæren og reducere risikoen for brand eller blæst;
- enderne af bagvæggen og danner det volumen, som strækker sig visuelt grænsen;
- ansigt, som regel lavet af akryl, gennemsigtig og glat, giver et smukt udseende og giver et komplet overblik over det endelige produkt;
- Oracal film tilføjer den nødvendige farveskala og nøjagtige farver breder sig i den rigtige placering.

Volume bogstaver - et redskab for den udendørs reklamer

Belyst bogstaver, skilte - et populært redskab for ikke alene på gaden, men det indvendige positionering, som er i stand til at udføre ikke blot deres centrale opgave - branding, men også at medtage i denne proces en ekstra funktion pegepinde, dekoration, design, dele, shop dekorationer eller vinduesrammer butikker, high-grade komponenter redegørelser mv
De anvendte under oprettelsen af de smukke Neum-skilte med lysende ord materialer, tilbyder en temmelig bred vifte - fra let til robuste metal skum og sammensatte specielle materialer, valg af hvilket skyldes kun til de økonomiske muligheder for kunderne. Krepeleniya for tegn, skal boards være fast, fordi de er ansvarlige for sikker placering af skiltning og eliminere risikoen for et fald eller afbryde nogen del af stedet for dets montering på væggen eller loftet.

Styrke komponenter giver mulighed for at tilpasse sig næsten enhver vejrforhold og klimaændringer, hvilket betyder, at sådan en interessant branding kan installeres uafhængigt af den geografiske placering af genstanden for handel. Endvidere materialet er modstandsdygtigt over for regn, vind, skarpe ændringer i temperatur og andre ydre påvirkninger.

I øjeblikket i forberedelsen af brand tegn som lysende lysdioder bruges primært fordi de har mange fordele, såsom kompakthed, lysstyrke, effektivitet, og de er ikke brandfarligt. Farve lysdioder kan variere, derudover er der en indstillingsmulighed flerfarvet glød og reguleringsordning og farveskemaer frekvens forandring. Din opsparing vil ikke lide på grund af energiomkostningerne, da dioderne absorbere det på minimumsniveauet, men på samme tid, de arbejder på 100%.

Det er også vigtigt, at de moderne automatiserede teknologier gør det muligt at gennemføre i praksis næsten enhver fantasi og ideer, der til tider synes umuligt. Brand tegn findes på markedet, markedsføring løsninger lang tid, men ikke mister deres tiltrækningskraft skyldes det faktum, at det ikke er muligt at foretage en klassiske version. Hver kunde er unik, på et særligt sted fremhæver værdighed, demonstrere sin
smag, der ikke kan opfyldes i en konkurrencedygtig position.

Vores team af professionelle er glade for at tilbyde dig deres tjenester på favorable vilkår for samarbejde. Erfarne konsulenter vil yde bistand og generel støtte i alle faser af samarbejdet.

næste generations teknologi og professionalisme af vores personale gør det muligt at nå målet om enhver kompleksitet på kortest mulig tid.

Værdi for pengene fra os er en værdig inkarnation.
Vi er glade for at anbefale den mest alsidige løsning for dig, baseret på dine ønsker og fantasier.

I vores portefølje kan du se billeder af mange realiserede ideologisk produkt og sikre, at vores kunder - store virksomheder, velkendt over hele landet.

Vi vil hjælpe dig med at udvikle din egen karakteristiske stil, hvis det er nødvendigt.

Et team af specialister vil blive engageret ikke kun til opgave at skabe volumen af breve, men også løse levering problemet.

Vores lange erfaring med sådant arbejde tyder på, at den mekanisme af vores virksomheds sign-mærker af enhver art er en samlet og helhedsorienteret veletableret system, der ikke svigter og fører til enorme resultater.
Hvis du er i tvivl, du har brug for mere information, ønsker at få rådgivning eller at placere en ordre, så kontakt os og vi vil være glade for at opfylde alle dine anmodning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.