Nyheder og SamfundNatur

Hvorfor månen er forskellig for en måned

Bevægelsen af månen rundt om planeten Jorden i sin bane tager omkring en måned. Desuden den bevæger sig i og omkring sin akse. Denne proces tager lidt mere end 27 dage. Eftersom kredsløb og rotation omkring sin akse finder sted på samme tid, Månen altid vender mod Jorden på den ene side.

I sig selv betyder månen ikke skinne som solen. Kun det lader til, at det skinner, men i virkeligheden er det blot afspejler sollys. Som månen bevæger sig rundt på planeten, sollys falder på forskellige dele af det. Dette er svaret på spørgsmålet: "Hvorfor Månen er anderledes?". Fra tid til anden ser vi en fuldt belyst overflade af satellitten, og fra tid til anden dækkede kun en del af det. Vi synes derfor, at månen ændrer form. Men dette er kun omdannelsen af verden - fase, hvilket tyder på, at vi kan se forskellige dele af det.

Månefaser, eller hvorfor månen er forskellig

Den første fase af månen - nymåne. Hendes lysende øjeblik er mellem Solen og Jorden. Denne måne er ikke synligt for os. Derefter kommer den fase voksende Månen, på sin side, som er oplyst af sollys. Denne del ser en tynd skive af cirklen.

Meget snart Månen, hvor solen falder, vokser og bliver en halvcirkel. Det holder lige så længe som månen når den sidste kvartal, og cyklus slutter og begynder på ny.

Jorden og Månen

Bevægelse af Jorden omkring sin akse falder sammen med Månens rotation periode, eller er det bare den gravitationelle påvirkning af en himmellegeme til en anden? Svaret på dette spørgsmål er søgt af mange nysgerrige sind.

Det blev konstateret, at alle de samme tyngdekraft forårsager af positionerne for himmellegemerne. Vi ved alle, hvad tidevandet, der regelmæssigt forekommer i havene og hæve vand i et par meter.

Og spørgsmålet "hvorfor månen er anderledes" har et simpelt svar: Jorden fra forskellige vinkler på forskellige måder, der udsættes for månens tiltrækning. Den side, der er vendt til satellitten mere udsatte end det modsatte.

Som et resultat, forskellige dele af jorden bevæger sig mod den side ved forskellige hastigheder. Overfladen, som er rettet mod Månen, blæst op, i midten af Jorden er mindre forudindtaget, og den modsatte overflade er helt bagud, danner en pukkel. Jordskorpen er tilbageholdende med at ændre formen, og på land tidevandskræfterne er umærkelig. Havet var under indflydelse af den satellit ved tidevands pukler på forskellige sider af planeten.

Da Jordens rotation slår til månen for sine forskellige parter, som et resultat af den tidevandsenergi bule også bevæger sig på overfladen. Det er grunden til månen er anderledes.

Forskere anslår, at en milliard år siden månen var placeret meget tættere på planeten Jorden. På dette tidspunkt på dagen var 20 timer. Bare et par dage månen forpligtet til at gå rundt om Jorden, så tidevandet var mere udtalt. Over tid, der er hæmning af bevægelse af satellitten, og gennem fem milliarder år jorden roterer så langsomt, at hun vil blive vendt til Månen ved kun den ene part, og året er kun 9 dage i stedet for 365. I år Jordens satellit vil bære ni omsætninger. Derfor i år er det ikke vil være 12 måneder, som nu, men kun 9, og hver vil være kun én dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.