Nyheder og SamfundNatur

Vand og skovressourcer i Rusland. Brugen af skovressourcerne i Rusland

Skov - dette er den vigtigste nationale rigdom. Disse ressourcer spiller en vigtig rolle i den økonomiske aktivitet. Russisk skovressourcer - er ikke kun træ og produktion baseret på dets brug. Denne produktion af pelse, svampe, vildt, lægeplanter, bær, der er, jagt og fiskeri. Vi bør ikke glemme de fordele, der bringer vand og skovressourcer i Rusland. Avl skove løser mange miljømæssige, klima-problemer og spørgsmål om befolkningens sundhed forbedring.

skovområde i Rusland

Skove dækker 4,1 milliarder hektar hele området i verden, der tegner sig for 30 procent af det samlede areal. Timber reserver i verden har en rekord på 350 milliarder kubikmeter. Skovressourcer af Rusland mod denne baggrund ser meget imponerende. Timber ressourcer i vores land er 80 milliarder kubikmeter. Rusland - en af de rigeste lande i form af skov plantager. Det areal er omkring 1180 millioner hektar. Skovressourcer Rusland er anderledes og mere forskelligartet. Den geografiske placering af vores land forudsætter eksistensen af flere klimazoner. Derfor, i de russiske skove er opdelt i flere grupper afhængigt af deres økonomiske, sociale og miljømæssige roller.

gruppe skov

Russisk skovressourcer er inddelt i tre kategorier afhængigt af deres funktionelle egenskaber. Den første gruppe omfatter beskyttet, vandbeskyttelse og bevarelse jord beplantninger. Den forbeholder, feriesteder og parker, besætter 22,9 procent af alle planter. Fældning af disse skove er forbudt, og de er beskyttet af staten. Den anden gruppe omfatter jord tyndt i områder med begrænset drift. Denne multi-purpose rum. De udgør 7,6 procent af alle Ruslands ressourcer. Ved den tredje, henviser den største gruppe (69,5 procent) i konstant brug masser. Det multiwood områder, hvor voldelig udført forretningsaktiviteter. Disse skov Rusland permanent restaureret mennesker ressourcer.

kategorier af skove

Afhængigt af de typer af skov stande opdelt i kategorier. Der er tre hovedområder. Den første kategori omfatter nåleskove. Dette array, som er domineret af fyr, cedertræ, lærk, gran. De optager omkring 70 procent af alle skovarealer, eller 508.7 millioner hektar. Den anden kategori - en løvskov. Her er det domineret af birk, lind, asp, pil, el og poppel. Deres andel i den samlede masse af 16,7 procent, eller 119,7 millioner hektar. Sidstnævnte kategori består af hårdttræ plantager, som er repræsenteret ved sten birk, bøg, eg, ahorn, elm, akacie, avnbøg og Saxaul. Occupy disse rum 2,4 procent, eller 17,5 millioner hektar. Denne enhed er forbundet med kvalitet og hårdhed af træet.

Fordelingen af skovressourcer

Tilgængelighed af store russiske skovressourcer. Men deres fordeling er meget ujævn territorium. De fleste af de skovplantager tegnede sig for taiga region. Dette Krasnoyarsk, Khabarovsk og Irkutsk-regionen. Nogle af de mange skove er nødvendig, og på den europæiske del af Rusland. Dette Kostroma og Novgorod-regionen. Nord og syd for landet er ikke kendetegnet ved sine store reserver af tømmer. Der har været et kraftigt fald i skovplantager. ressourcetildelingen afhænger af menneskelige bosætningsområder. Udviklingen af skovressourcerne har ført til en reduktion i deres område. Denne situation er observeret i den centrale del af Rusland. Zoner af tundra og stepper kan kaldes en af de mest lesodefitsitnyh land. I den sydlige del af de største skovområder findes i Kaukasus. Kalmykia halvørken er de mindste indikatorer for skov plantager. Derfor er den russiske skoven ressource i disse områder anvendes i den mindste mængde.

Brugen af skovene

Omkring 90 procent af det vegetabilske organisk materiale på planeten er koncentreret i skovene. Rusland rangeret først i antallet af skov plantager. Derfor er vores land kan, uden at det berører miljøet at bruge træ til kommercielle formål. På trods af den store mængde af industrielle aktiviteter på dette område, den årlige stigning er 872 millioner kubikmeter. Generelt er den samlede mængde af skov om året i Rusland på 550 millioner kubikmeter. Derfor er det muligt ikke kun at forblive verdens førende inden for dette område, men også øge skovressourcerne. Brugen af skovressourcer Rusland har en enorm skala og involverer flere områder af økonomien.

træindustri

Det er den mest udviklede og det gamle område af økonomien. Dens struktur har en kompleks enhed. Træ produktion og dets efterfølgende behandling indebærer flere trin, som hver især opfylder bestemt branche. En gruppe af virksomheder er ansvarlig for produktion af tømmer og produkter fra dem. Den anden gruppe angår behandlingen virksomheder. Det er pulp og papir og harpiks industrier. De største virksomheder til fremstilling af papir er placeret i Krasnoyarsk, Arkhangelsk, Irkutsk, Moskva, Syktyvkar, Svetogorsk og nogle andre byer i Rusland. Disse virksomheder, der udfører alle faser af forarbejdning af træ, kaldet træindustrien kompleks. 60 procent af træ anvendes til at producere tømmer, og 40 procent - til fremstilling af papirprodukter.

rationel

Hvordan man laver en rationel anvendelse af russiske skovressourcer? Det skovbrug området er stor, men hvis du bruger det forkert, kan disse tal blive væsentligt reduceret. I øjeblikket er dette spørgsmål stadig mere påtrængende. Områder med lave skovressourcer kan opleve en mangel på træ til et fuldgyldigt virksomhed. Typisk er denne tætbefolkede område med en veludviklet industriel produktion. Økonomisk urentabelt at levere træ fra fjerntliggende områder i vores land. Det er bedre, hvis alle de nødvendige materialer vil blive produceret på stedet for placering af virksomheden. Derfor er det nødvendigt at strømline brugen af skovene. Gendannelse deres volumen er en prioritet. Vi bør altid huske på, at skoven - det begrænset ressource. Arrays kan komme sig på egen hånd. Men for dette er det nødvendigt, at den person i lang tid ikke forstyrre dens integritet. På et tidspunkt hvor den voksende magt industri, opførelse af nye anlæg og voksende behov hos de mennesker, er det næsten umuligt.

De vigtigste måder at bevarelse af skovressourcerne

Sådan sparer skovressourcerne i Rusland? Logning, træ i Rusland er enorm. Til branchen kan fortsætte med at levere produkter i fuld, er det nødvendigt at træffe foranstaltninger til rationel anvendelse og genplantning. flere måder og områder, hvor du kan tildele. For det første statens rolle i processen med regulering af brugen af skovressourcerne, bør være dominerende. Lovgivningen skal strømlines, og de relevante myndigheder til at overvåge dette område af økonomien. For det andet, at det er nødvendigt at foretage tekniske og videnskabelige udvikling inden for naturressourceforvaltning, som vil give dem mulighed for at behandle mere effektivt. Den nye teknologi vil forbedre behandlingen af træet og dets videre anvendelse. For det tredje skal alle de naturlige potentiale af landet skal tages i betragtning og med forbehold for kvalitetsvurdering. Al produktion skal være baseret på bevarelse af økologi og miljøbeskyttelse principper i sin oprindelige form. Det skal ske genbrug og eliminering af alle negative for karakteren af træproduktionen resultater.

efterskrift

Ved hjælp af naturlige ressourcer i dag, du skal tænke på de kommende generationer. Vi skal give dem mulighed for et fuldt liv. Naturområder, naturreservater etableret specielt til dette. Menneskeheden er ved hjælp af de gaver af naturen skulle hjælpe hende komme til kilden, dette er ikke udtømt. Dette er vores fremtid, og at vore efterkommere, som desværre nogle gange endda umuligt at opretholde i sin oprindelige form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.