Nyheder og SamfundNatur

Hvad skal man spise en elefant? Elefanterne spise? Hvor mange elefant spiser på en dag?

Hvis den tidlige barndom, var vi ikke bekendt med elefanter, måske ville vi have taget til de fantastiske skabninger af disse gigantiske dyr. Kender du noget andet, pattedyr kan spise med hjælp fra hans næse, rodløshed træer ved rødderne, og selv løfte folk ud i luften? Den ekstra faktum, at flere gange i løbet af livet af elefanter opdateret molarer, og alle ville være i tvivl og undren.

I dag kan det hævdes, at en stor del af skriveprocessen i de gamle bøger om elefanter eller bevaret i gamle legender, på kant med virkeligheden. Selvfølgelig er disse dyr levede aldrig at være to hundrede år, aldrig kæmpet med drager. Men, at være pattedyr, fra oldtiden, der havde kontakt med manden og unikt tilpasset levevilkårene, elefanter er yderst interessant. For eksempel har mange mennesker ønsker at vide, hvad de skal spise disse giganter, og overrasket over, at så store dyr - disse vegetarer. Denne artikel vil fortælle i detaljer om, hvad der spiser elefanter, hvor meget at spise mad, og hvordan den er produceret.

diæt

Alle ved, at i øjeblikket er der to slags elefanter - indiske og afrikanske. De kan ikke lide hinanden, er det muligt at behandle dem som repræsentanter for forskellige klaner. At kosten af dyr afhænger af levested i regionen. For eksempel, elefanter, der bor i det sydlige Indien, gerne tygge bladene af Ficus, og dem, der bor i Zimbabwe foretrækker at spise græs ligesom cattails og papyrus. Hvad fodre elefanterne, også afhænger af sæsonen: i regn og tørke kost vil være anderledes.

Måltider i fangenskab

Hvad skal man spise elefanter i zoo? Her får de et stort antal urter og hø. Den daglige kost består stadig af rødder, et par gamle ruller, gulerødder, kål, æbler. Favorit mad af elefanter - det er selvfølgelig bananer. Kiks og brød er også populært. Hvordan proboscidians som slik! Ikke mindre end de mennesker. Og ligesom en mand, elefant risici spise for meget sød og buttet, så der er sundhedsproblemer. Dyrs adfærd bliver unaturligt: det går, vaklende langs hegnet og bare venter, hvornår vil de næste besøgende vil bringe en velkommen behandler.

Elefanter lever i naturen, en masse i bevægelse. På jagt efter mængden af mad, hvilket er nok til et godt helbred, pattedyr daglige rejse over lange afstande. De dyr i zoologiske haver er ikke i stand til at bevæge sig så aktivt, og som et resultat de har problemer med fordøjelsen. Elefanter fodring fem eller seks gange om dagen, nogle gange frugt og grøntsager skæres og blandes med hø og scatter på voliere. Dette gøres for at tage Proboscidea udkig efter velsmagende bidder og så først, at reducere absorptionshastigheden af fødevarer, og for det andet, at underholde.

Hvor mange elefant spiser på en dag

Hver dag et voksent dyr forbruger omkring 250 kg mad og 100-150 liter væske. For klarhedens skyld vil vi forklare, at spise elefanten i den zoologiske Moskva. En stor del af deres daglige kost indsamles kviste grene. De hyppigst anvendte pilegrene, og på én dag i gennemsnit elephant absorberer fyrre pilekviste (omkring seks til otte kilogram). Daglig Khobotnev også sat på tredive kilo græs og hø, samt et supplement - et par kilo halm. Grain havre udgør en del af menuen (en til to kg), havregryn (fire-fem kg), klid (en kg), brød (flere kilo). Fra saftige foder elefanterne sætte frugter: pærer, æbler, bananer (otte kg). Og grøntsager: gulerødder (ca. femten kg), kål (tre kg), roer (fire til fem pund). Sommer menu indeholder vandmeloner. Det er bemærkelsesværdigt, at kål og vandmelon spise pattedyr er ikke helt, men først sat på gulvet og let knuse med sin fod. Dyr forbruge som kartofler, men kun kogt, og nogle gange de endda give en lille sløjfe. Her måske, og hele listen over, hvad der fodre elefanterne i en zoologisk have.

Funktioner mad i naturen

Hanner forbruge per dag til 170 kg friske planter, kvindelig samme indhold til omkring 150 kg. Proboscidians normalt foretrækker vegetationen, som er placeret i en højde af højst to meter. Over elefant trunk vil blive trukket, når en godbid er virkelig umagen værd, kan han stå op på bagbenene, hvis nødvendigt. Ofte unge mænd bare for sjov fældet små træer.

Som vi har sagt, er, at spise elefanter i Afrika, og i Indien, varierer betydeligt. For eksempel i savannen Proboscidea fra Uganda til 88 procent af den daglige kost er græs, og indiske pattedyr forbruge hovedsageligt blade, selvom velsmagende knolde og rødder forkælet heller ikke utilbøjelig. Anlægget normalt elefant uproots, eller til fods brosme ryster jorden og sender en godbid i munden.

Processen med absorption af fødevarer

Det faktum, at elefanter spiser, får vi at vide, og nu ønsker at tale om, hvordan de gør det. Hårde fødevarer dyr slibes kun fire tænder. I Proboscidea hårde kanter af emalje på tænderne er anbragt på tværs, så de bevæger underkæben fremad og tilbage, ikke fra side til side, som en ko. plantedele eller træ elefanter tygge grundigt nok til at optage næringsstoffer for maksimalt udbytte. Tarme af dyr har en længde på omkring 35 meter, hvilket er meget kortere end for kvæget. Derfor proboscidians noget mad Assimilate anliggende, og træ, og i endnu højere grad. Omkring halvdelen spist rester ufordøjet i dagevis.

Transportøren elefanter i tilfælde af fødevaremangel? De flået træerne, absorbere bark end påfører en masse skader, og gøre det umuligt i disse steder mand genplantning. Men det hjalp ikke, dyr bare ikke har et valg, og hvis skånet træerne, så dør selv. Men på grund af, hvad han spiser afrikanske elefant, eller rettere, hvordan den gør det, er det muligt at gemme og distribuere mange slags planter. Det faktum, at afskærmningsmidlet proboscidians bærer frø spises på steder med en god mængde lys, hvor de får gode betingelser for spiring. Eksperter anslår, at hvis ikke for elefanter i Afrika forsvandt til 36 plantearter.

Fluid krav

Proboscidians drikker en masse (som allerede nævnt, op til 150 liter dagligt). Hvis der under tørken er tørring op alle de tilgængelige kilder til vand, dyrene gå på jagt efter livgivende vand. Trunk og stødtænder i tørre flodlejer, de graver huller til en dybde på en meter, som langsomt dræner grundvand. Andre indbyggere i savanne er ikke i stand på denne måde at producere drikken, tålmodigt venter på elefanterne slukke tørst, og drikke masser efter sig selv. Således proboscidians hjælpe dem med at overleve en tørke. Men det sker også, at deres bestræbelser på at finde vand ikke bringe det ønskede resultat, og så hundredvis eller endda tusindvis af dyr dør af dehydrering.

I jagten på et måltid

Kun få mennesker ved, at elefanter spise til 17-19 timer i døgnet. Det er, hvor meget tid de havde brug for at tilfredsstille behovet for mad. I troperne, hvor dagene er kortere end vores, Khobotnev for ernæring endda nødt til at bruge et par timer om natten. Varmen i dag dyrene vente ude i vandet eller i skyggen, så for ikke at overophede, og derfor miste kostbar tid, der kunne være brugt på et måltid. Tørken elefanter til at krydse hver dag, lange afstande mellem vanding og græsning; De er konstant bevæger sig rundt i området.

Som konklusion

Hos voksne Proboscidea ingen fjender bortset fra mennesker. Den største fare for dem bliver mindre levesteder. Hver dag dyrene har brug for en masse mad, og derfor har brug for et stort område, og hvor man kunne spise. Men disse lande er nødvendige, og folk. Derfor elefanterne nu bor det meste i reserverne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.