SundhedMedicin

Fodmassage. Gamle orientalske sundhed hemmeligheder

Overraskende, fodmassage anvendes i praksis gamle healere fire tusinde år siden, altså før vor tidsregning. I det gamle Kina, har det endda skabt et helt system af arbejde, som var grundlaget for den moderne fodmassage.

Vore forfædre hævdede, at foden - er kroppens spejl. Eventuelle funktionsfejl organer uvægerligt afspejles i dette spejl. I fødderne, arrangeret særlige refleks områder, der er forbundet med organer og systemer i kroppen. Massage fødder påvirker disse områder og korrigerer ubalancer i kroppen.

Energi menneskelige system er et udeleligt hele. Fod massage fødder genopretter energibalancen, fornyer vitalitet, mindsker stress, forbedrer søvn, beskytter mod sygdomme og endda fjerner giftstoffer fra kroppen. Må ikke blive overrasket, hvis en massage ønsker at græde eller grine højt - så gå alle låste og fanget følelser. Massage måske ikke altid være sjovt - hvis den menneskelige krop er beruset, og nogle af dets organer er syge, kan nogle områder på fødderne reagerer allergisk eller endda yderst smertefuldt. Under flere sessioner af smertefulde følelser vil passere, hvilket vil være et bevis på helingsprocessen.

Kinesiske fod massage virker på de akupunkturpunkter, hvis antal - mindst tres. Teknikken med kinesisk massage bruges presning, æltning, strøg og gnide. Korrekt kinesisk massage varer mindst halvanden time - på kortere tid, er det umuligt at håndtere alle vitale centre og regionen. Normalt kvinde massage gør manden og omvendt. Ingen erotik i dette - en elementær respekt for princippet om "yin-yang". Før massagen fødderne nedsænket i træfade med infusion af urter, og først derefter behandlet med en speciel fod olie og begynder at massere.

Selvfølgelig kan ikke alle har råd til ydelser fra den sagkyndige. Men giv ikke op, og i endnu højere grad - at sige farvel til dette uundværlige og helbredende procedure. Gå barfodet på grus eller græs udklip - et godt alternativ til massageklinikker. Samtidig kroppen til at imprægnere Jorden energi. Om vinteren,
gang du kan bygge dig selv en simulator til at stoppe. Nok til at tage en lille beholder og fyld den på forhånd oplagret sten eller bønner. Mærkning ti-aktiverer alle akupunkturpunkter og lindre spændinger i musklerne i benene og hele kroppen.

Fodmassage kan oplades til din partner, og at besparelser i slutningen af året til at tage til Kina og besøge denne healer.

I stedet for den almindelige pille for søvn eller smerte, som ødelægger den naturlige strøm af processer i kroppen, brug af gamle visdom. Fodmassage, i modsætning til narkotika, har ingen bivirkninger. Og resultatet vil blive genoprettet stofskifte, fremragende arbejde af indre organer, et sundt nervesystem og, selvfølgelig, fred i sindet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.