ForretningLedelse

Faktor analyse af overskuddet fra salget

Årsregnskabet for virksomheden er en samling af meget værdifulde dokumenter. Deres værdi er i de oplysninger, som de i øjeblikket indeholder. Til gengæld med brugen af denne information kan være en ganske detaljeret undersøgelse af aktiviteten i et selskab. Så på baggrund af balancedata at drage konklusioner om den økonomiske bæredygtighed af organisationen og dens likviditet, og den form, der afspejler oplysningerne på resultatopgørelsen, det er, er en rapport af samme navn, kan du foretage en faktoranalyse af overskud fra salg og andre indtægter. Denne type analyse gør det muligt at identificere de indtægter og udgifter, der har en positiv eller negativ effekt på den absolutte værdi af fortjeneste. Det er i denne type analyse ønsker at drøfte nærmere.

Faktor analyse af overskuddet fra salget, som nævnt ovenfor, udføres i henhold til formularen 2. Husk på, at ikke alle de oplysninger, der præsenteres i det at påvirke denne form for overskud. Det er klart, at det er nødvendigt at tage hensyn kun de indikatorer, der er over indtægterne fra salget. Efter at have kigget på form af rapporten, vi identificerer følgende faktorer: indtægter fra salg af produkter, udgifter til det samme produkt, såvel som mængden af gennemførte kommercielle og administrative udgifter. Det skal dog bemærkes, at værdien af det modtagne provenu er påvirket af to vigtige faktorer: salgsmængder og pris. Deres indvirkning bør vurderes hver for sig. For at gøre dette, skal du bestemme omsætningen i sammenlignelige priser, og først derefter dens forandring under indflydelse af priserne.

Med hensyn til omkostninger, der påvirker overskuddet fra salget af deres virkning bestemmes ved at undersøge ændringerne i det relative niveau. Dette niveau er defineret som forholdet mellem en bestemt type udgift til omsætningen for den tilsvarende periode. Så det niveau forskel i rapporteringen og basen periode multipliceret med indtjeningen i rapporteringsperioden. Således er der er en definition af effekt, salgs- og administrationsomkostninger.

Faktor analyse af bruttoavancen gør det muligt at overveje endnu færre faktorer, da værdien af denne type indkomst ikke påvirker størrelsen af de administrative og salgsomkostninger. Af den måde, bruttoavancen, strengt taget, er ikke korrekt at kalde overskud som indtægt er renset fra alle omkostninger. Det er mere korrekt at kalde denne indikator margen, men vi kan se, at historisk set er helt anderledes.

Gå videre om undersøgelsesrapporten og begynde at analysere de netto fortjeneste mellem. En sådan undersøgelse vil være mere detaljeret end fakultet analyse af fortjeneste på salget. Dette skyldes det faktum, at de faktorer ville have til at overveje en masse mere. Undtagen dem, der er blevet beskrevet ovenfor, er det nødvendigt at tage hensyn til virkningen af indtægter og omkostninger fra andre aktiviteter, samt indkomstskat. Der er ingen grund til at bestemme deres niveau, så hvordan man beregner den absolutte ændring dem nok.

Det skal bemærkes, at der bruges ikke kun den faktor analyse til at studere overskuddet. Så er det meget ofte udføres faktor analyse af omsætningsaktiver, eller rettere, deres omsætning. Hans teknik er helt anderledes. Dette skyldes de særlige forhold i denne type af indikatorer, da de er relativ. Hyppigst ved denne type analysemetode kæde substitutioner og nogle modifikationer deraf.

Fortjeneste, som et foretagende er en meget vigtig indikator, da det er en indikator for effektivitet. Det er klart, at dens undersøgelse bør betales nok opmærksomhed. Faktor analyse af overskuddet fra salg, samt andre former for overskud er et meget nyttigt værktøj. Det giver dig mulighed for at identificere de faktorer, der stærkest reducere overskuddet, og fokuserer indvirkningen på dem. Hertil kommer, at med brugen af denne type analyse kan identificere indikatorer, der påvirker positivt, og derefter bruge disse faktorer mere intensivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.