Nyheder og SamfundMiljø

Miljøproblemerne af planeten. Globale miljøproblemer af planeten: eksempler

Hver moderne menneske på Jorden ved, at de miljømæssige problemer af planeten - svøbe det 21. århundrede. Også mange tænker på bevarelse og genopretning af miljøet. Fordi ellers fremtidige generationer får kun en livløs overflade.

En soldat i marken!

Det er sandsynligt, at mindst én gang i deres liv, vi hver især spørge os selv spørgsmålet: "Hvad er de miljømæssige problemer af planeten, der er nu, og hvad jeg kan gøre for at løse dem" Det ser ud til, ja, der kan være blot én person? Ikke desto mindre, hver af os er i stand til meget. Først starte din egen "tage sig" af miljøet. For eksempel smide skrald i beholdere strengt forbeholdt, og vil ikke være overflødig selv opmærksom på adskillelse af affald på de specifikke materialer (glas i en tank, og plast - i den anden). Derudover kan du justere og gradvis nedbringe efterspørgslen efter elektricitet, og andre ressourcer (vand, gas), der er nødvendige for et behageligt ophold. I så fald, hvis du er en driver og stå foran et valg af en egnet køretøj, bør du være opmærksom på de biler, der har et lavt indhold af skadelige stoffer i udstødningsgassen. Der vil også være korrekt - både for dig og for planeten som helhed - en lille mængde af motor installeret på den valgte maskine model. Og som følge heraf lavere brændstofforbrug. Det er så enkelt og tilgængeligt for hver person begivenheder, kan vi løse de miljøproblemer af planeten.

Vi hjælper verden

Men på trods af alt, hvad der er nævnt tidligere, vil du ikke være alene i denne kamp. Typisk er den politik, mange moderne stater rettet mod kendte miljøproblemer af planeten og, selvfølgelig, at måder at løse dem. Derudover er der er en aktiv propaganda program, som har til formål at begrænse skovrydning og ødelæggelse af sjældne flora og fauna. Men en sådan politik på verdens magter ganske fokuseret og giver dig mulighed for at skabe betingelserne for normale liv af befolkningen, som det ikke krænker de naturlige økosystemer.

Miljøproblemerne af planeten: listen

Moderne forskere har identificeret størrelsesordenen flere snese de vigtigste spørgsmål, der kræver særlig opmærksomhed. Disse globale miljøproblemer på planeten er resultatet af væsentlige ændringer i det naturlige miljø. Og dem, til gengæld er resultatet af ødelæggende naturkatastrofer, samt den stadigt stigende menneskelige påvirkning. Miljøproblemerne af planeten listen er simpelt nok. En af de forreste er forureningen af atmosfæren. Hver af os siden barndommen ved, at takket være indholdet af en vis procentdel af ilt i luften rum af planeten, er vi i stand til at fungere normalt. Men hver dag vi ikke kun forbruge ilt, men også udånder kuldioxid. Men der er også planter og fabrikker rundt om i verden boltre biler og motorcykler, flyve fly og bankede på skinnerne af toget. Alle de ovennævnte elementer i forbindelse med deres arbejde stoffer release defineret sammensætning, som kun forværrer situationen og øger miljøproblemerne af planeten Jorden. Desværre, på trods af at moderne produktion er udstyret med den seneste udvikling i behandlingssystemer, status for luftrummet gradvist forværres.

Skovrydning

Lige siden skole biologi kursus, ved vi, at repræsentanter for flora bidrage til at opretholde balancen af stofferne i atmosfæren. På grund af de naturlige processer, såsom fotosyntese, grønne områder på jorden, ikke kun luft renset for forureninger, men også efterhånden beriget med ilt. Således er det let at konkludere, at ødelæggelsen af flora, især skove, kun forværrer de globale miljøproblemer af planeten. Desværre er den økonomiske aktivitet for menneskeheden fører til det faktum, at skæringen udføres på en stor skala, men genopfyldning af grønne områder er ikke ofte udført.

Reduktion af frugtbar jord

Sådanne miljøproblemer af planeten er resultatet af afskovning nævnt tidligere. Hertil kommer, at forkert brug af diverse landbrugsmaskiner og forkert landbrug fører også til udtynding af muldjord. Og pesticider og andre kunstgødning i mange år ikke kun forgifte jorden, men også for alle levende organismer, som er relateret til det. Men som du ved, er frugtbare jordlag genvundet meget langsommere end skovene. Det vil tage mere end et århundrede at fuldføre udskiftning af tabte land dækning.

Reduktion af ferskvandsressourcer

Hvis du bliver spurgt: "Hvad er de miljømæssige problemer af planeten kendte?", Du har ret til straks at huske det livgivende vand. Ja, i nogle regioner oplever allerede en akut mangel på ressourcen. Og over tid, vil en sådan situation kun forværre. Derfor kan vyshepredstavlennaya emne betragtes som en af de vigtigste på listen over "økologiske problemer af planeten." Eksempler på forkert brug vand kan findes overalt. Fra søer og floder af alle former for forurening fra industrivirksomheder og slutter uholdbare ressourceforbrug på husstandsniveau. Derfor er selv nu mange naturlige vandområder lukket for svømning områder. Du skal dog ikke stoppe miljøproblemerne af planeten. Listen fortsætter som følgende afsnit.

Udryddelsen af flora og fauna

Forskere anslår, at i den moderne verden dør hver time af en repræsentant dyrs og planters liv på planeten. Det er vigtigt at huske på, at sådanne handlinger er involveret ikke kun krybskytter, men også almindelige mennesker, der mener sig gode borgere i deres land. Daglig menneskeheden erobrer mere og mere nyt territorium til opførelse af deres eget hjem, samt til landbrugs- og industrielle anvendelser. Og dyrene nødt til at flytte til nye lande, eller at dø, tilbage at leve i de hærgede økosystemet menneskeskabte faktorer. Blandt andet skal det erindres, at alle de ovennævnte faktorer også påvirke tilstanden af flora og fauna, både den nuværende og den kommende. For eksempel, vandforurening, skovrydning, og så fører til forsvinden af dyre- og planteliv mangfoldighed i verden, som er vant til at se vores forfædre. Selv i de sidste hundrede år mange arter faldt betydeligt under direkte eller indirekte påvirkning af menneskeskabte faktorer.

Den beskyttende skal af Jorden

Hvis der er et spørgsmål: "Hvad er de miljømæssige problemer af planeten er i øjeblikket kendt", så huskede hullet i ozonlaget nemt. Moderne forvaltning af menneskelige økonomisk aktivitet indebærer udvælgelse af bestemte stoffer, der forårsager udtynding af beskyttende skal af Jorden. Følgelig dannelsen af nye såkaldte "huller", samt en stigning i arealet af de eksisterende. Mange kender problemet, men ikke alle forstår, hvordan det kan dreje. Og ødelæggelse af ozonlaget fører til det faktum, at jordens overflade når en farlig solstråling, som påvirker alle levende organismer.

ørkendannelse

Globale miljøproblemer tidligere præsenteret, bliver en årsag til udviklingen af de stærkeste katastrofe. Vi taler om ørkendannelse. Som et resultat af forkerte landbrugsmetoder, såvel som vandforurening og skovrydning, der er en gradvis udhuling af muldjord, dræning af jord og andre negative konsekvenser, under indflydelse af hvilke de jordiske slør bliver uegnet ikke kun til fremtidig brug til kommercielle formål, men også til at holde mennesker.

Reduktion af mineralressourcer

En lignende tema er også til stede på listen over "økologiske problemer af planeten." Liste over de aktuelt anvendte ressourcer ganske nemt. Denne olie, kul, alle former for sorter, tørv, gas og andre organiske bestanddele af fast skal af Jorden. Forskere forudser, at i de næste hundrede år af mineralske reserver kommet til en ende. Derfor begyndte menneskeheden til aktivt at gennemføre teknologi, der opererer på vedvarende ressourcer som vind, sol, tidevandsenergi og andre. Ikke desto mindre, brug af alternative kilder er stadig ganske lille i sammenligning med mere konventionelle og traditionelle. I forbindelse med denne tingenes tilstand, moderne regeringer udføre forskellige incitamentsprogrammer, der bidrager til en bedre gennemførelse af alternative energikilder i industrien og hverdag almindelige borgere.

overbelægning

I løbet af det sidste århundrede på kloden er der en betydelig stigning i antallet af mennesker. Især i løbet af blot 40 år har verdens befolkning fordoblet - fra tre til seks milliarder mennesker. Forskere forudser, at i 2040 dette tal vil nå ni milliarder, hvilket igen vil føre til et særligt akut mangel på mad, mangel på vand- og energiressourcer. Øge antallet af mennesker, der lever i fattigdom. Der vil være en stigning på dødelige sygdomme.

Kommunalt fast affald

I dagens verden mennesker dagligt producerer flere kilo affald - denne tin dåser af dåse mad og drikke, og polyethylen, og glas, og andet affald. Desværre, på tidspunktet for deres genbrug udføres kun i lande med et højt udviklet levestandard. I alle andre lignende affald bortskaffes ved deponering, det område, der ofte indtager et stort område. I lande med en lav levestandard skrald bunke kan ligge i gaderne. Dette bidrager ikke kun til jord- og vandforurening, men øger også væksten af sygdomsfremkaldende bakterier, som igen fører til udbredte akutte og til tider dødelige sygdomme. Det skal bemærkes, at selv Jordens atmosfære er fyldt med tonsvis af affald, der resterer efter lanceringen af forskningsresultater sonder, satellitter og rumfartøjer i den enorme mængde af universet. Og som for at slippe af med alle disse spor af menneskelig aktivitet på en naturlig måde, det er svært, skal der udvikles effektive metoder til fast affald. Mange moderne stater gennemfører nationale programmer, der bidrager til spredningen legkopererabatyvaemyh materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.