LovStat og lov

Skilsmisse: ejendommen gennem sektionen domstole

Fejrer et bryllup, parret tror næppe, at når noget bliver nødt til at give. Men livet tager sit vejafgift i Rusland avlet mere og mere. Vigtigt i denne vanskelige sag som skilsmisse, ejendom division. Sådan opdele ægteskabelig uskadt, uden at bryde loven?

skilsmisse

Den bodeling er ikke mulig uden en formel skilsmisse. Afslut de registrerede relationer på to måder: i registreringsdatabasen kontor eller i retten. I det første tilfælde vil opløses hurtigt, inden for en måned, men det er ikke altid muligt.

Hvis ægtefællerne har mindreårige børn, vil de nødt til at gå til domstolene. Det samme gælder for dem, der ønsker at blive skilt ensidigt. I dette tilfælde bør du gøre krav på retten.

dokumenter hjælpe

Parrets ejendom, som blev erhvervet i et ægteskab, og hvor der er dokumenter at opdele den nemmeste måde. Også opgaven bliver meget enklere, hvis der var en underskrevet ægtepagt, hvor at angive, hvilken del af ejendommen vil få en mand og kone. Fra et juridisk synspunkt, de vanskeligste tilfælde af ejendom sektion - når de ikke er certificeret af dokumenter. For eksempel, at parret købte en lejlighed, men besluttet at udstede den til datteren. Og efter skilsmissen, den mand besluttede at sagsøge sig selv en del af denne egenskab. Her er behov for en alvorlig base og forsvarer strategi.

Sektion om skilsmisse og efter

Skilsmisse, bodeling - ting uadskillelige. Imidlertid kan til at producere disse aktioner anvendes både samtidigt og efter hinanden. Hver option har sine fordele og ulemper. For eksempel, hvis du udfører en del af ejendom og opløsningen af ægteskabet på samme tid, men i de to forsøg, kan beslutningen om at lade sig skille accepteres for et møde, det hurtigt nok. Det er også ideel til at spare tid og penge for advokaten og hans klient.

Opdel ejendommen efter en skilsmisse i henhold til lovgivningen kan være i tre år. Men her er der nogle risici. For eksempel kan den ene ægtefælle sælge ejendommen, som er blevet udstedt til ham. Så domstolen vil først nødt til at etablere den kendsgerning, at salg.

Når begge parter er enige

Opdel ejendommen, som i fællesskab erhvervede kone, er mulig uden en retssag. For at gøre dette, indgå i en såkaldt "aftale om bodeling." Selvfølgelig, hvis de tidligere "halvdele" forsøgsvis enige om hvem der får hvad, og efter skilsmissen. I denne frivillige aftale kan være af flere typer: certificeret af en notar, forelægges den retslige myndighed skriftligt. Et sådant dokument til retten, vil eliminere nyt møde.

Også kunne aftale underskrives i løbet af endeløse retssager. Det er ikke sammensat af en frivillig aftale, og i betragtning af omstændighederne. Det sker, at modparten nægter at kommunikere. Så de advokater og advokater er ved at forhandle uden din tilstedeværelse. Faktisk sker det ofte, at folk ikke ønsker at høre og lytte til hinanden. Så, uden hjælp fra en professionel kan ikke gøre.

Skilsmisse, bodeling, de retsmøder - alle helt sikkert nødt til at gå igennem, hvis du har besluttet at skilsmisse. Men efter at have overvundet disse juridiske problemer din frihed vil blive dokumenteret certificeret, og det er meget muligt, at den nye kærlighed ikke vil holde dig vente længe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.