TravelingHoteller

Populære hoteller i Krim på stranden

Krim har altid været den centrale ferie stedet af folk fra det tidligere Sovjetunionen. Jeg elsker dette sted er direkte knyttet til en unik symbiose af klimaet og havet. Krim - det eneste sted i regionen, som kan prale af et subtropisk klima. Alt dette bidrager til udviklingen af hotellet infrastruktur.

Funktioner af hvile i Krim

Resort zone af Krim kan opdeles i to dele: steppe og sydlige kyst Krim. Bedste hoteller i Krim på strandpromenaden i stepper de forskellige billigere og dårligt befolkede strande. Dette skyldes, at de mindre udviklede udvej infrastruktur i regionen, og som følge heraf, mindre populær hos turister. Sydlige kyst Krim - en smal stribe mellem Krim bjergene og Sortehavet. Her er en unik klimazone derfor, her er den bedste Krim hotel på stranden.
Forkyndelse af Krim-halvøen er fokuseret på alle kategorier af turister. Mini-hoteller i Krim, på stranden, er det bedst egnet til turister, der foretrækker at resten af økonomiklasse. Maksimum krav VIP feriegæster er klar til at møde mere end to dusin fem-stjernede hoteller.

Resorts steppe Krim

Ved populære feriesteder i den nordlige del af Krim bør bære Evpatoria, sandet, Popovka, Saki. Hertil og resorts, har mere end 30 procent af lejligheden lejemarkedet fået en privat hotel. I Krim, på stranden, er denne indkvartering vælges fordringsløse turister. Omkostningerne ved disse tal er betydeligt lavere og tjenesten varierer alt efter ejerne af private gæstfrihed suiter.
Sådanne feriesteder som Saki og Evpatoria, der fokuserer på kombinationen af en badeferie c sanatorium behandling og rehabilitering. En masse af specialiserede sundhedscentre hører til de største virksomheder i Rusland og Ukraine. Saki mudderbade og Moinaki kendt for sine medicinske mudder, er med til at helbrede mange sygdomme. Den mest berømte sanatorium i Saki "Saki", "Yurmino" Saki centrale militære Klinisk Sanatorium. Men behandling er til rådighed, ikke kun leve i sanatorium, men også dem, der valgte andre Krim hoteller på stranden.

Sydlige kyst Krim

Sydlige kyst Krim - en komfortabel og respektabel badeferie. For et behageligt og mindeværdigt ophold på den sydlige kyst byder på mange hoteller i Krim på stranden, feriecentre og sanatorier. Utroligt smukke natur, hav kapper, vegetation flere klimazoner, relikt skove, varmt hav og sten strande er ideelle til en ferie eller en spa-behandling. Sydlige kyst Krim - er ikke kun strande, men også et omfattende kulturprogram. Talrige paladser, herregård, bygget i det 19. århundrede af russiske kejsere, stort udvalg af vine, naturlige naturlige attraktioner. Til alt dette er vedhæftet en unik helbredende klima, moderat fugtighed og mange solskinsdage om året.

Det vigtigste turistområde i den sydlige kyst Krim er: Foros, Alushta, Alupka, Mishor, Yalta, Feodosiya. Hver af disse resorts har sin egen smag og kan tilbyde både Krim på stranden af hotellet, og på den anden linje, i den zone af relikt planter, tæt på bjergene. På samme niveau af service vil være proportional med den stjernede hotel, samt dens omkostninger.

Bedste hoteller i Krim på stranden. Yalta

Yalta - udvej hovedstad Krim. Derfor er en leder i antallet af hoteller i forskellige prisklasser. Mange af dem jævnligt falder i de toppe hoteller CIS. Blandt de bedste er at give følgende:

  • "Tauris" hotel. Bygningen er et arkitektonisk monument. Stilfuldt design, luksuriøse møbler på værelserne. På den sydlige side af hotellet tilbyder en smuk udsigt over havet.
  • "Palmira-Palace" er i Kurpaty landsby, ikke langt fra Yalta, ledet af den øverste "af Krim hotellet på stranden." Chic ferie direkte på stranden.
  • "Oreanda", et symbol på strandpromenaden i Jalta, en af de mest luksuriøse hoteller i byen. Der er ofte en pause politikker og popstjerner.

  • Hotellet "Yalta-Intourist" - en af de mest besøgte feriemål, hvor turister kan lide at stoppe. Hotellet har været igennem flere stadier af renovering.

Alushta

En funktion af en badeferie i Alushta er det faktum, at stranden er adskilt fra den levende område ved havnefronten. Derfor vil den mindste afstand til havet fra hotellet være 50 meter. Krim top hotel på stranden i Alushta ofte har deres egen private strand, adgang til som leveres af kort eller sanatorier bøger. Blandt de bedste hoteller i Alushta tilskrives:

  • SPA Hotel "Sea", en af de luksuriøse resorts i Alushta. Det har sin egen strand og er blandt top tre i Alushta.
  • Radisson Resort & SPA Alushta placeret på den centrale havnefront. Dette hotel er især for dem, der mener, at Tyrkiet og oversøiske resorts er bedre end Krim.

  • Hotel Agora. Beliggende i hjertet af Alushta, det har sin egen strand. Hotellets design afspejler dens navn og er lavet i den græske stil.

Hele udvalg af hoteller og resorts på stranden i Krim er meget bredt, og alle kan hente en farbar vej for både pris og om tjenesteydelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.