RelationerÆgteskab

Gift med en italiensk med et åbent sind

Er din fantasi begejstret ordet "Italien"? Har du altid drømt om at besøge landet med fremragende historiske figurer? Måske bliver du agiteret, når du hører: "Jeg skal gifte mig med en italiensk"?

At blive bekendt med en italiensk mand er drømmen om mange kvinder. Og i virkeligheden efterlader dette land ingen ligeglade. Enhver pige, der har giftet sig med en italiensk eller besluttet at gøre en romantisk bekendtskab med en mand fra dette land, ville være rart at lære lidt mere om Italien selv, snarere end at tegne sin egen fantasi. Så ...

Dette er et fantastisk land, hvor selv i de mest almindelige byer er meget maleriske. Italienerne selv er alle som en stor æstetik, med en medfødt smag, der manifesterer sig i hverdagen, og i stil og i ernæring og selvfølgelig - i kærlighed. Emosionelle også? Måske, men dette kan overvejes i forkortelsen af en af fordelene. Næppe nogen kan sammenligne med dem i mode. De er fremragende kokke og designere, meget elskede i deres land og er stolte af det.

Hvordan man gifte sig med en italiensk - selvfølgelig vil jeg meget gerne vide det. Men for at føle sig godt tilpas i dette land er det værd at vide om sin rigeste kultur. Hvis din bekendtskab går godt, og du er bestemt til at gifte dig med en italiensk, vil historiske steder og seværdigheder give dig en uforglemmelig oplevelse.

Desværre er nogle af pigerne, der tænker på at gifte sig med en italiensk, opmærksom på lokalbefolkningens høje moralske og sociale niveau. Drømmer du om et roligt og målt liv? At gifte sig med en italiensk er den mest vidunderlige mulighed for at tilfredsstille dette ønske.

Italien er et land, hvor hver specialitet er betalt for. Selv arbejder som en regelmæssig husholderske, barnepige for børnepasning eller en manicurist, kan du holde dig selv og føler dig ikke afhængig af din elskede. Tal ikke sproget - det er ligegyldigt, det italienske sprog er ikke meget kompliceret. For at lære den måde at kommunikere og dialekt på, vil du helt sikkert have et tilstrækkeligt år for livet i dette land. Der er ingen hindring for at gifte sig med en italiensk.

Lokale mænd sætter stor pris på deres ægteskabelige forhold. De er meget omsorgsfulde og blide ægtemænd, der sætter pris på komfort og komfort i hjemmet. Italienerne er meget forsigtige med deres ejendom og har ikke tendens til at miste det i kort.

Hvordan man gifte sig med en italiensk og udarbejde en ny opholdstilladelse? Det er nemt, du har ikke engang tid til at forstå, hvor hurtigt denne procedure gik. Loven om børn, hvor deres mand tager væk under skilsmissen, opererer ikke i Italien. Fra alt det, der er blevet sagt, kan vi konkludere, at enhver pige, der kender til hendes dyder, kan giftes med en italiener. Det er ikke nødvendigt for dette at have specielle talenter, det er nok at være en åben, sosial og godmodig person.

Mange anser italienere for at være støjende, impulsive mennesker, men alle ved, at dette er et land af mesterværker af kunst og arkitektur, og for at skabe - er harmoni nødvendig. Italienere, snarere, munter og munter, de er vidunderlige at synge og forberede, men ved ikke, hvordan man følger pedantry og streng disciplin.

Det italienske folk er naturligt meget nysgerrige og viser stor interesse for andres skikke. Derfor kan de lide at lytte og tale om andre folks liv, tage på ferie i udlandet. De vil sikre sig, at de altid vidste, at deres land er det bedste i verden. Det har trods alt alt, hvad der er nødvendigt for livet: vin, sol, mad og fodbold. Og hvis den næste yndlings kvinde - hvad mere kan det være nødvendigt?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.