RelationerÆgteskab

Tænk på forhånd Hvad du behøver for et bryllup

Som du ved, er forberedelsen til et bryllup ceremoni en meget besværlig forretning. Men denne højtidelige dag er så vigtig for de to gifte folk, at de skulle bruge det uden nervøs oppstyr og forkælet stemning. Derfor skal alle punkter om organisationen, valget og forberedelsen af det nødvendige til brylluppet, nøje gennemgås på forhånd. Jo tidligere du bestemmer alt, hvad der er nødvendigt, jo mere tid skal du færdiggøre hele forberedelsen.

Stedet for banketten.

Når du vælger alle de vigtigste ting, viser du, hvad du har brug for til en bryllupsliste, at være ganske imponerende. Men selvfølgelig er første gang altid valget af et sted, hvor der vil blive afholdt en festlig banket, hvor de nygifte vil blive lykønsket af familie og venner. Tidligere var der ingen særlige problemer med dette: familiemedlemmer samlet og fejrede hjemme hos bruden eller brudgommen, men i dag vælger de ofte en banket i en restaurant. Nu er der et godt valg, og næsten enhver restaurant eller cafe vil let tilbyde deres service til en banket. Deres arbejdere ved godt, hvad der er nødvendigt for et bryllup. Dette vil redde de nygifte og deres slægtninge fra mange økonomiske problemer.

Før du vælger en passende restaurant, bestem det nøjagtige antal gæster og deres sammensætning: mænd, kvinder, børn mv. Små restauranter og caféer rummer normalt op til 50 personer. Betalingsbetingelser for udlejning af hallen og menuen bestemmes normalt i hvert enkelt tilfælde. Prøv at lave en estimeret version af menuen, herunder alkoholholdige drikkevarer, samt bestemme muligheden for at dekorere festlokalen og koncertprogrammet. Allerede på baggrund af rummets layout bestemmer antallet og arrangementet af tabeller: normalt bogstavet P eller bogstavet T. Det er også nødvendigt at diskutere tidspunktet for hovedretterne på bordet: varmt, bryllupskage og meget mere.

Når man diskuterer hvad der er nødvendigt for et bryllup i en restaurant, skal man ikke glemme, at på trods af russiske traditioner, ifølge hvilke tabeller simpelthen er nødt til at "bryde" fra retter, spiser de normalt kun ved brylluppet de første 15-20 minutter, og så skifter alle hovedfokus på drinks. Derfor er det bedre at lægge vægt på snacks, og for et varmt valg vælger noget stort og spektakulært, designet til mange portioner.

Bryllupstransport.

Vores fjerne forfædre kom til fejringsstedet i forgyldte vogne eller tredobler. Nu foretrækker unge mennesker at bruge smarte biler. Før du vælger de rigtige biler, skal du bestemme den omtrentlige rejsetid, rute og antal personer, der skal gå til bryllupskortet. For at se strengen af biler var mere stilfuldt, er det bedre at give præference til de klassiske farver af biler: hvid, sølv og sort. Røde biler vil ikke se i cortege uhensigtsmæssigt, hvis der ikke er nogen anden vej ud, så skal du sætte dem i halen. Ved dekoration af biler er det bedre at basere på kontrast: bånd og buer med lyssignaler passer til mørke biler, og i lyse farver kan du bruge lyse farver. Det er godt at dekorere brudens bil lidt med kranser af friske blomster.

Foto og video.

For at holde din vidunderlige begivenhed ikke kun i hukommelsen, skal du ikke glemme, at det er nødvendigt for brylluppet at tage sig af i forvejen, hvem der vil fotografere og skyde video af denne så vigtige begivenhed i nygifternes liv. Utvivlsomt, blandt venner og familie skal der være en person, der vil hjælpe i dette, men det er bedre at henvende sig til professionelle tjenester, trods alt er "anden dobbelt" af brylluppet allerede umuligt. Derudover kan en professionel ikke kun fange hele processen, men også derefter montere en god og interessant film. Lad være med at være doven, før du vælger en fotograf og kameramand til et bryllup for at se på forhånd prøverne af deres tidligere værker.

Kulturelt program.

Dette er et meget bredt koncept, som omfatter næsten alle skemaer for bryllupsdagen. Når du har bestemt alt, hvad du skal købe til brylluppet, og hvor du skal fejre det, skal du udarbejde en detaljeret tidsplan for at sikre, at de nygifte husker denne dag så glædeligt som muligt, og de inviterede gæster behøvede ikke at vente længe efter deres ankomst til banketten. Det vigtigste er, at denne dag er trykt i hukommelsen, ikke med sin nervøsitet, men med glædeligt smil, munter fest og atmosfæren af lykke og kærlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.