HjemlighedVærktøj og udstyr

Støvsugere med aquafiltering Thomas Twin Aquafilter TT. driftsparametrene for Instruction

Støvsugere med et stort antal aquafiltering. Deres producenter lover høje. Hævde, at deres produkter er i stand til helt at fjerne alt støv, conceding kun en hundrededel (eller endda tusindedel) af en procent. Men stadig har brug for at se, hvordan tingene virkelig er. Efter alt, kan du ikke altid tro løftet.

En af de mest berømte producenter af vask støvsugere er det tyske selskab "Thomas". Det producerer blandt andet en støvsuger med aquafiltering Thomas Twin Aquafilter TT. Betjeningsvejledning vil hjælpe dig med at forstå, det er godt han virkelig er, som udviklerne hævder. De fremførte fordele ved varer kan i nogle tilfælde tage, være en ulempe.

En oversigt over støvsugeren

Moderne teknologi, værker af mange mennesker i lang tid været med til at skabe en ny model for støvsugere med aquafiltering. Vi taler om Thomas Twin Aquafilter TT-model. Forordningerne vedlagt kittet, sikrer, at støvsugeren er i stand til at rense alle overflader i rummet (gulve, møbler, tæpper, og så videre).

Desuden udviklerne hævder, at modellen er i stand til at rense luften i rummet. Ifølge deres forsikringer, det ryddet op 99,99% af alle luftbårne mikroskopiske partikler. Til dette formål, en støvsuger udstyret med et HEPA-filter.

Vask støvsuger Thomas Twin TT Aquafilter har ingen støvpose. I stedet installeret en vandtank og to filtre. Man passerer afgangsluften. Andre - vand.

tekniske egenskaber

Bruge støvsugeren til våd rengøring, tør og indsamling vand. Dens strømforbrug er seksten hundrede kilowatt. Støvposen er erstattet af en vandtank volumen på fem liter.

Den forreste Huset har en beskyttende kofanger. Det beskytter mod mekaniske stød mig selv støvsuger, samt møbler i rummet. Den teleskopiske rør er fremstillet af rustfrit stål. Slangen er meget fleksibel.

Huset er fuldt beskyttet mod indtrængen af fugt. Der er en separat reservoir til vaskemidler.

dyser

Hoover "Thomas" med aquafiltering bemandet med et stort antal dyser, som er designet til at lette rengøringen. Dette sæt inkluderer et gulv dyse og tæpper, børste til møbler, slidslignende dyse til svært tilgængelige steder. Hertil kommer, på grund af den tilgængelige støvsugermundstykket gør det muligt at vaske vinduerne, blød overflade. Der er et tæppe-sprøjtedyse.

Thomas Twin Aquafilter TT: Vejledning til brug

Det første trin altid udføres renseri. Således alle de rester er fjernet, som opfanges af luftstrømmen. Er støv, sand, tråd, fjer og så videre.

Derefter kan du begynde at våd rengøring. Støvsugeren bruges til at rense forureninger, som ikke kunne fjernes ved anvendelse af "tørre" metode under anvendelse aquafiltering. Denne kategori omfatter de tørrede snavs spildt saft pletter, spor af våde sko og så videre. På dette stadium er det vigtigt at sørge for, at tanken var altid vand. Tænd aldrig støvsugeren, hvis vandet er forbi.

At arbejde i "våd" tilstand i stedet aquafiltering systemet skal installeres for at beskytte elementerne fra sprøjt, "våd" filter og andre dele af denne ordning.

Før våd rengøring af tæpper og polstrede møbler, sørge for, at data overflader er egnede til en sådan rensemetode. For eksempel er det ikke nødvendigt at udsætte våd klud, vævet i hånden, for tynd og dårligt farves.

mangler

Mærkeligt nok, men det sker ofte, at den værdighed blive til ulemper. Det skete med den model af "Thomas Twin TT Avafiltr".

For kvaliteten af rengøring af støvsugeren anvendes til aquafiltering. Pris henholdsvis, vil det være højere end i den "normale" model. Således i forskellige butikker værdien af denne model ligger i intervallet 18-23 tusind rubler.

Et stort antal af dyser og børster tillader endda fjerne mest utilgængelige steder med forskellige typer af belægninger. I dette tilfælde bliver de ikke brugt så ofte. Et sted at opbevare dem har brug for en masse.

Efter hver støvsugning og alle dets elementer bør vaskes og tørres. Men uanset hvor hårdt du prøver, kan mug eller svamp vises over tid. Dette forårsager en ubehagelig lugt, som kan frigives til luften under rengøring.

Filterapparat er det sted, hvor støvet opsamles kontinuerligt. På samme tid, de bliver slagtet. Dette reducerer sugeeffekten. Ved rengøring et stort område, vil filteret nødt til at vaske flere gange.

Brug en støvsuger er dyrt i økonomisk henseende. "Aquafiltering Thomas Twin TT" kræver udskiftning HEPA-filter ikke mindre end en gang hver anden måned. Dette krav er forskellige fra andre renere aquafiltering. Prisen på en af filteret når halvdelen af værdien af den konventionelle model.

Med dette i tankerne, skal du sørge for, før de køber, at alle egenskaber vil gøre det muligt at bruge den model, som det syntes. Hvis det er tilfældet, og du kommer til at købe er en model med aquafiltering notat vask støvsuger Thomas Twin Aquafilter TT. Brugsanvisning vil hjælpe med at opbygge det, og hvordan man bruger dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.