InternetBlogs

Hvad er "Twitter"? Sådan sletter du en side i "Twitter"?

Hvilken dag er for hver person? Hvad gør ham et tilbehør til moderne kommunikative? Hvad element giver os mulighed for at være tættere på, selvom vi er så langt væk? I dag er det umuligt at forestille sig livet for en succesfuld person uden en telefon, med adgang til internettet. Det globale netværk er veludviklet, det har sine egne karakteristika, og selv love. Hvis der er love, der er bundet til at være dem, der beskytter dem. Dette system gør det muligt for virksomheden ikke bare leve i den virtuelle verden, men også for at gøre forretninger, for at tjene fabelagtige penge på dette. Den første, der var i stand til at indføre menneskeheden til udtrykket "sociale netværk", var Mark Zuckerberg - intelligent geni. Det var ham, der først skabte det sociale netværk Facebook og har gjort et stort skridt i udviklingen af kommunikation. Mark - en pioner, han var i stand til at opnå selv-toppe, og så det har en masse tilhængere dukkede op, der ønsker at gøre det samme karriere. Nu er vores smartphone fyldt med et stort antal ansøgninger, hvor vi ser på flere gange om dagen. Blandt masser af dem indtager en særlig plads "Twitter". Hvad er "Twitter", og hvad er det til? Det særlige ved denne ansøgning, og hvorfor det er så populært blandt berømtheder, embedsmænd og repræsentanter for myndighederne?

Hvad er "Twitter", og som han i gang?

Ikke rigtig kendt i 2006, tre it-person (Dzhek Dorsi, Evan Williams, Biz Stone) overvejede forskellige ideer til en ny ansøgning, og blev en strålende én - at kombinere instant messenger med en blog. Det er Jack Dorsey besøgte denne ufattelige idé, som er blevet gennemført af tre personer - eksperter på området for IT-teknologier. Dzhek Dorsi havde en stor erfaring i udvikling af ny software, og derfor kunne før udførelsen af "Twitter" samfund skinne tidligere foreslået muligheder for e-mail og nyhedsbreve. Ideen om at skabe en "Twitter" kom til Jack i 2005. På det tidspunkt var han ansat i firmaet Odeo Inc. Selvom på det tidspunkt, fast og var i krise, er det stadig stræber efter nye udviklinger og i stigende grad begunstiget tekstbeskeder og alle, der var forbundet med det.

Jack deles med medarbejdere i selskab med sin idé om at skabe et program, som folk kan være altid online og informere deres venner om nye eventyr, arrangementer og tanker hurtigt og præcist. "Twitter" Derfor kom. I dag er der omkring 110 millioner registrerede konti, der bruges på daglig basis. Dette er en enorm strøm af mennesker og informationer, uden hvilken der ikke længere er vores samfund.

"Twitter" -bum

Spørgsmålene om, hvad "Twitter", skal du først sige, at i engelsk ordet "Twitter" betyder "Twitter". Denne service er en slags en blog, hvor hver bruger holdt sin "dagbog". Tilføjelse poster var kun muligt i en begrænset periode - op til 140 tegn. Det gik bare tanken om Jack Dorsey - ansøgningen skal være hurtige beskeder - flager og kortfattet. Der blev lagt vægt netop på den mobile version, da det ikke er en del af din smartphone i dag moderne menneske. Test af tjenesten blev holdt bag lukkede døre, og deltage i 50 brugere. For mens deltagerne i projektet er dybt studeret tjeneste, blev han bragt til sindet og begyndte inden udgangen af en komplet og korrekt opbygget. Han var klar til at gå, men tilstrømningen var for stor, og derfor havde meget ofte slukke for serveren til at lytte til bruger utilfredshed, som ikke kunne gå til hans profil i flere timer.

Popularitet, anerkendelse og berømmelse

Toppen af sin "Twitter" popularitet nået i 2008, efter passage af en af festivalen. Det blev i denne samme år blev afsluttet sidste revision. Det faktum, at Jack Dorsey og hans team og ikke kunne forestille sig, at efter start af serveren vil være tilstrømningen af brugere. Bogstaveligt talt alle ønskede at komme i nærkontakt med den "Twitter" og fortælle der om deres tanker og handlinger, hvilket førte til en enorm invasion af brugere og fejl i systemet. "Twitter" arbejdede kun 98%, som hele strøm var simpelthen umuligt at kontrollere.

I dag, Twitter er den tredje mest populære sociale netværk. Ledende stillinger stadig besat af Facebook og MySpace. User gevinster hvert år er stigende og har allerede nået 1382%. Som anført ovenfor, publikum på 110 millioner mennesker hvert sekund producerer en million nye rekorder.

Hvorfor er kvidre så populær?

Lidt forståelse af det problem, der er "Twitter", og som var dens grundlægger, er at forstå, hvorfor denne tjeneste er blevet så populær i samfundet? Hvorfor avis eller et magasin medier ikke kan konkurrere med en sådan udvikling? Svaret ligger på overfladen. Hver bruger er en blog, og længden af den største budskab, som kan placeres på siden, er kun 140 tegn. I dette bind er det umuligt at holde vand, fantasmer på nogle emne - kun de vigtigste informationer, koncis og kortfattet. Udover Twitter, kan du øjeblikkeligt reagere på enhver begivenhed - det er hurtigere end medierne hurtigere end magasiner, aviser, og alle sammen. Men der er en enorm mangel på denne tjeneste.

Funktioner af "Twitter"

Meddelelsen kan være kun 140 tegn. Ikke alle formår at holde brugeren i sådan et lille hul, på grund af dette, alle posterne er næsten ingen tegnsætning, med flere nedskæringer. Dette reducerer naturligvis niveauet for læsefærdighed af brugere, og fordi ikke alle, der respekterer sig selv og sine tanker vil forlade disse poster i sin blog. Men det er denne mangel på, mærkeligt nok, spiller en afgørende rolle i den "Twitter" og gør det så populært. Paradokset, og kun. For at udtrykke deres følelser i poster i brugeren forlader en meddelelse, kan du bruge humørikoner til "Twitter". Dette er nyttigt, især når en masse ord og sætninger, og de alle afspejler følelser og følelser. Naturligvis kan de bruges på det tidspunkt posten blev oprettet. Humørikoner til "Twitter" er skabt kun for at præcist og kort formidle hovedbudskabet oplysninger og tilføje den følelsesmæssige undertoner. Alt dette fornyelse aktivt bruger, og begyndere rådes til ikke at ignorere dem, men glem ikke deres eksistens.

Twitter - det har sine egne love og regler

Forstå spørgsmålet, hvad der er "Twitter", og hvordan det virker, er at forstå et andet vigtigt punkt. Hvad tiltrækker denne tjeneste? Hvad er de love og funktionalitet? I virkeligheden, med hensyn til lovene - det er ingen spøg. De brugere, der ønsker at forlade de såkaldte "tweets" i "Twitter" og til at blive hørt, er det nødvendigt at overholde en række små regler for din konto blog. Så for at kunne køre deres Twitter, skal du:

 • For at være opmærksomme på dem, der har læst, for enhver forkert du ord kan spilles imod dig.
 • Hvis du "retvitnuli", der har brug for at takke for det.
 • "Retweet" bør sættes på alle dine favorit indlæg.
 • Ingen grund til at skrive en masse beskeder i løbet af kort tid - de vil ikke blive hørt eller opfattet korrekt.
 • Du kan ikke sende spam, og links.
 • I intet tilfælde kan ikke udgive dig en anden person (især berømtheder).
 • Offentliggørelsen af private oplysninger om andre personer er forbudt.
 • Du kan ikke udgive trusler og tilskyndelse til vold eller terrorisme - efterfulgt af blokering af kontoen.
 • Sørg for at overholde ophavsrettighederne (selv til en eller andens "tweet", hvis du vil have andre mennesker til at udtrykke deres tanker i ord).

Det er vigtigt at bemærke, en funktion af "Twitter" system. Hvis brugeren ophører med at offentliggøre optegnelser og selv ikke gå til din profil, betyder det ikke sletter systemet. Denne anbefaling gælder for de kontohavere i "Twitter", der ikke længere ønsker at være der. Driftsstandsning af systemet er kun muligt, når selvkonfiguration, nemlig ved at fjerne kontoen. Hvis "Twitter" er passende, men der er en deltager er registreret, skal han vide, at alle de poster, som blev efterladt til dem vil blive gemt og brugt til forskellige formål. For at undgå forvirring, er det nødvendigt at vide, hvordan du sletter din konto eller profil fra "Twitter" system. Dernæst vil denne proces blive beskrevet i detaljer.

Hvordan Twitter?

For at forstå, hvad der præcist skal du starte på din smartphone denne ansøgning, skal du huske dens centralt element, nemlig hvordan den "Twitter". Læs post kan ikke bare dukke op i filmen medlem fra ingenting. Hvis en person ønsker at regelmæssigt læse, se opdateringer af sin ven, så han har brug for at abonnere. Så det er, der får selve siden - det skal vises foloverov (kendt som tilhængere), der først kunne se dine opdateringer. Jo mere foloverov, jo længere du har båndet, og jo flere mennesker kan læse din post. I nogle funktioner består af "retweets" - en mulighed for at dele et indlæg, der tidligere er blevet offentliggjort af en anden mand. Det er meget praktisk, især hvis nogen budskab har forårsaget en storm af følelser, og de ønsker at dele med dine venner.

En kortfattet oversigt over den service:

 • Først i tjeneste hos dine abonnenter kommer i "Twitter".
 • Folk ser på båndet og se en ny post fra dig. De kunne lide budskabet "Retweet", og det vil vise sig at være, er nu i et bånd af deres venner, som gennem én mand vil være i stand til at lære om dit budskab.

Uanset hvor simpelt eller tjeneste var naturligvis, vil det være vanskeligt for begyndere at forstå det, især på tidspunktet for registrering - institution konto.

Ved at registrere på Twitter

Dem, der elsker at læse nyheder på deres venner, dele deres følelser ved hvert skridt, bør du gå til "Twitter" tjeneste hjemmeside. Telefon eller PC vil gøre det i et par sekunder. Du er nødt til at gå til det officielle site af service til den kommercielle domæne. Hvordan man laver en "Twitter" -akkaunt et par minutter? Easy! På den officielle hjemmeside for den service, du har brug for at gå i den rigtige sektion. Dernæst skal du finde kolonnen "Registrer" og udfyld det alle følgende cellen til brugeroplysninger. Naturligvis er det nødvendigt at specificere e-mail-adresser, som så vil komme de forskellige meddelelser og rapporter om tilstedeværelsen af opdateringen tjeneste. Hver bruger vil nu være din kaldenavn (brugernavn) og adgangskode, som du kan komme ind i "Twitter". Umiddelbart efter registrering, du har brug for at prøve alle de funktionelle knapper og celler, såsom at tilføje i "Twitter" konto eller foloverov. For sådanne procedurer kræver tjenesten boksen "søg", der hurtigt kan komme i nærkontakt med højdepunkterne i deres mini-blog. Til resten af abonnenterne ikke have gættet, hvem du er, ved nick (navn), skal placeres på forsiden af dit profilbillede. Med tilstedeværelsen af smukke og klare billeder vil være lettere at finde foloverov eller deres venner til at læse bidrag, se nye billeder kun bruger din smartphone og app'en "Twitter". Profil foto kan være enhver, fordi grundlaget for denne ansøgning er taget fra detaljerne "Instagramma", og her kan du også tilføje forskellige billeder til din telefon, glæde deres abonnenter med nye billeder.

"Twitter" - en ny kilde til information. Naturligvis her mennesker tilføje forskellige emner, op til nogle værdidomme og handlinger på arbejdspladsen, i politik og lignende. Ved at abonnere på forskellige bruger indhold, kan du konstruere din egen news feed med de publikationer, som jeg gerne vil læse eller "Retweet". Derfor effektiviteten af din konto, kan du tilpasse din egen.

Hvis "Twitter" er ophørt med at være relevant, er det bedst at slette en side

Folk, der følger de modetrends, forsøger at holde op med alt, hvad der er interessant i verden, bør du vide, at enhver anvendelse, hvor de blev registreret, vil blive gemt på brugeren alle de oplysninger, han tidligere havde givet under registrering og under anvendelse af en side. Tilføjelse til "Twitter" foto, optagelse, er det underforstået, at hvis du ikke holde deres følelser, jævnligt shokiruete foloverov optegnelser, kan de blive brugt imod dig (især hvis dit erhverv eller livet i det offentlige, og det er ofte interesseret i medierne). "Twitter" for medierne - det er det samme informationskilde, såvel som mennesker, så meget ofte, kommer op med forskellige historier eller fjerne dækning, kan reportere henvise til meddelelsen af en person er i denne sociale netværk. Hvis denne tjeneste keder sig eller ikke kan lide, så er du nødt til at vide , hvordan man fjerne siden i "Twitter".

Sletning af en side i Twitter

For dem, der er trætte af blogging, eller bare ikke ønsker at dele med en persons personlige oplysninger, er det nødvendigt at slette kontoen. Dette vil kræve først og fremmest en tablet eller pc. Hvis din smartphone kan opgradere til den fulde version af Twitter site, pasform og smart. Nu skal du gå til webstedet twitter.com og aktivere din profil. Det kræver celle i form af heksaeder. Umiddelbart efter, at virker skærmen Indstillinger side, hvor du kan lære, hvordan du fjerner en side i "Twitter". I de nederste byggeplade "Indstillinger" tæller "Slet konto". Ved at klikke på dette panel, vil du se, hvordan alle foloverov forsvinde, og du er godt ud fra en liste over dem, som er blevet underskrevet. En e-mail vil blive sendt et link, der kan være nyttige for en ny aktivering af den gamle konto. Dette er, hvis du ønsker at vende tilbage til Twitter, og der fortsat offentliggøre deres billeder og tanker.

Det sker, at en bruger til sidst beslutter sig for at fjerne siden uden ret til helbredelse. For helt at fjerne en konto for at fjerne enhver oplysning fra systemet om en bruger nogensinde behov for at kontakte Information Center eller den såkaldte teknisk support, som er engageret i afviklingen af eventuelle nye spørgsmål i denne henseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.