Kunst og underholdningFilm

Hvilken anime værd at se?

Ardent fans af anime kommer ind i et raseri, hvis deres yndlingsfilm trukket nogen call tegnefilm. I del, de har ret, fordi den anime, selvom overfladisk ligner tegningerne, men de er ikke. I denne interessante genre det skabte en masse film, føljetoner ofte, som fortæller ikke kun om Pokémon, men også om livet og relationer af almindelige mennesker. Teoretisk set kunne mange anime meget vel være en spillefilm med rigtige skuespillere. Så du skal ikke forsømme denne genre, da det ofte er i sådanne film viser meget underholdende og spændende historier. Prøv at overbevise dig om dette, og fortælle mig, hvad anime er værd at se.

Alle, der bekymrer sig om magi, mystik og mysterier, vil bestemt ikke bryde væk fra filmen "Crimson splinter." Han fortæller historien om en ung pige, der kom fra en storby bare for at besøge min mormor, og var Kronprinsessen af den gamle klan i århundreder bevogtede nogle artefakter. Og nu de magiske repræsentanter for fjenden klan forsøger at finde dem og at tilrane sig. Deres nyfundne prinsesse og hendes brugere skal forhindre snigende planer skurke.

Men hvad er værd at se anime fans forskellige "skrækhistorier". Filmen hedder "Death Note." Det hele starter med, at en af de engle død ved et uheld falder fra himlen til jorden sin notesbog. Det er den studerende og finder ud af, at hvis denne notesbog til at skrive personens navn og tid, vil denne person dø et sekund per sekund. Du kan også beskrive hvilken Død venter det skjulte. Hvordan til at disponere over sin kollega Guds gave, kan du se i denne dynamiske og virkelig interessante film.

Andet "forfærdelige" anime, der er værd at se, kaldet "Andet". Den fortæller historien om drengen, der blev overført til en anden skole, og begyndte at kommunikere med en mystisk klassekammerat, der har bandagen på øjet. Senere viser det sig, at bortset fra Man, denne pige ingen ser, og i skolen forekomme monstrøse, blodige og mystiske mord. Meget atmosfærisk film med god grafik.

Og hvad er værd at se anime elskere af romantik? Vi tilbyder at finde en komfortabel sofa og to timer at dykke ned i en spændende og romantisk fortælling "Det levende slot Howl". Dette er en lys, magisk anime om en ung pige-shlyapnitse den onde heks forvandlet til en halvfems-årig kvinde. For at finde en heks og hæve forbandelsen, heltinden gik til ørkenen, hvor han mødtes med en omvandrende slot, der ejes af den smukke hjerteknuser, guiden Howl.

Her er nogle anime-fans skal se intelligente film - "Bright Chihayya". Vi taler om en skolepige Chihaye, som havde ry for at være smuk, men mærkeligt, og elskede at spille i Caruth - japanske spil hundrede digtere. Hun besluttede at blive dronning Caruth at få den unge mand placering, spille spillet på udenadslære er ikke værre end hans bedstefar - Caruth verdensmester.

Dette er kun en lille del af listen over mulige svar på spørgsmålet om, hvad anime er værd at se. Faktisk filmene i denne genre, sandsynligvis mere end kunsten af japanske film. Plots er helt forskellig fra den melodramatiske og eventyr til erotisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.