ForretningIndustri

Anlægget "Electrosila" i St. Petersburg: adressen, produkter. OAO "Power Machines"

Anlægget "Electrosila" (St. Petersborg) - den største maskine-bygning virksomhed. Det var og er stadig en af verdens førende inden for produktion af udstyr til vandkraftværker, nukleare og termiske kraftværker. Anlægget leverer til Europa, Afrika, Asien. Hele geografi samarbejde omfatter 87 lande.

På nuværende dag atomkraft- stationer i SNG er udstyret med generatorer af virksomheden. Også udstyr monteret på 70% og 60% af hydraulisk anlæg.

Historien om skabelsen

Den første fabrik, der har vundet udgivelsen af elektriske maskiner til fremstilling af virksomheder, blev udnævnt til "Simenns-Schuckert." Det blev grundlagt i 1853. Faktisk var det en filial af det tyske selskab, åbnede den Vasilyevsky Island som reaktion på store ordrer fra den russiske regering. I 1898 blev fabrikken del af den russiske aktieselskab "Siemens og Halske", og fra det øjeblik er målt virksomhedens historie.

efter nationaliseringen

Efter revolutionen blev virksomheden nationaliseret. Hans rigtige navn fabrik "Electrosila" modtog i 1922. I løbet af denne periode, virksomhedens specialister deltog i udviklingen og gennemførelsen af statens plan for elektrificering af Rusland (elektrificering). Design Bureau er konstrueret først i historien om landets elektriske generatorer. De blev sat på Volkhov HPP, Gomel og Omsk TPPS.

I 30'erne planten "Electrosila" er en videreudvikling af den industrielle struktur, der besidder avancerede tekniske teknologier. På produktionsfaciliteter designe og bygge nye typer af maskiner og populære designs. Virksomheden har leveret produkter til de indenlandske og udenlandske markeder, eksporterede teknologi, fælles erfaringer.

Specialisterne i virksomheden i begyndelsen af trediverne skabt en unik hydro kapacitet på 62 MW, der pustet liv i Dnjepr, og planten har gjort branchens førende. I 1937 har personale styrke blevet designet og bygget generator mølletype med kapacitet på 100 MW. På det tidspunkt var det en verdensklasse teknologisk gennembrud.

resultater

Efterkrigstiden giver nye udfordringer, der var anvendelser af projekter af kerneenergi til fredelige formål. "Electrosila" plante deltog aktivt i udviklingsprocessen af de fremtidige atomkraftværker. Virksomheden blev skabt af tegnestuen, de vigtigste mål, som var designet af de elektromagnetiske transducere.

I perioden 60-70 år anlægget har udstyret med generatorer af 500 kapacitet MW Krasnojarsk vandkraftværket, og for Sayano-Shushenskaya stationen blev oprettet i 640 MW-maskine. I 1980 blev medarbejdere i selskabet sagt på en anden professionel rekord, og den teknologiske gennembrud er lavet. Virksomheden har skabt verdens største high-speed turbo-generator med kapacitet på 1200 MW. Arbejdssted var Kostroma GRES.

En af de største resultater, der kan være stolt af planten "Electrosila", var design og fremstilling af eksplosion og brand turbine generatorer til atomkraftværker. Lignende maskiner er enestående i den globale ingeniør markedet. Ud over at give kraftværkerne produceres i elbiler, populære i skibsbygning, kemiske, minedrift, metallurgi industri. De fleste virksomheder bruger produktet med et aftryk af "Electrosila" plante.

Som en del af gruppen

I 1996 virksomheden "Electric power" blev et aktieselskab, og færdiggøre de former for proceduren ejerskifte i 2000, blev en del af gruppen af "Power Machines". Foreningen kom til virksomheden, der arbejder inden for teknik, der tager sigte på produktion af udstyr til produktion af elektricitet, varme, og så videre. Koncentrationen af en retning af maskinindustrien under én jurisdiktion øger landets chancer for succes konkurrerer i den globaliserede økonomiske proces.

Det menes, at i 2020 vil den globale efterspørgsel efter elektricitet stige til 22 billioner kWh, og arbejde med succes i segmentet produktion vil være i stand til at kun de virksomheder, der er i stand til at give kunderne en komplet vifte af tjenester. Denne mulighed er kun tilgængelig store virksomheder, der opfylder de stadigt strengere internationale standarder.

Som en del af OAO "Power Machines" Enterprise "Elektrisk" beskæftiger sig med produktion af udstyr til russiske projekter Bureyskaya kaskade vandkraftværker, Boguchany HPP, indiske termiske kraftværker ( "Sipat", "Varhu"), den mexicanske vandkraft "El Cajon" og mange andre.

Produkter af JSC "Power Machines"

Anlægget "Electrosila" er involveret i produktionsprocesserne for alle projekter bekymring. Association "Power Machines" producerer vifte af produkter inden for følgende områder:

  • Atomkraft. På grundlag af "Electrosila" plante producerer dampturbiner, turbine ø, kørsel turbiner, turbo-generatorer, kontrol og automationssystemer.
  • Termiske effekt. Kedel og turbine er lavet af øen, udstyr til kedler, exciteringssystem, dampgeneratorer, startere, turbogenerators.
  • Vandkraft. Produceret vand turbine, vandkraft, exciteringssystem, før-turbine ventiler, systemet starte et al.

  • Industri, transport udstyr. Arrangeret produktions AC generatorer, komplekse udstyr til elektriske generatorer AC og DC, elektrisk AC og DC enheder, trækkraft drev, elektriske motorer, synkrone generatorer og dampturbiner til brug for skibsbygningsindustrien.
  • Elnet produktion. Virksomheden producerer transformer systemer, og er også involveret i at designe og installere dem.

social beskyttelse

På virksomhedsniveau betalt en masse vægt på den sociale beskyttelse af personale, sikkerhed og ordentlig løn. På anlægget drive sociale faciliteter såsom kantiner, sundhedscentre, biblioteker osv. Hver medarbejder kan stole på den foretrukne køb af sanatorium værdikuponer, samt præferencer, når de køber kuponer til hjemmet og rekreation, børns lejre. Corporation giver alle fagfolk arbejdsvilkår i overensstemmelse med arbejdsloven i Den Russiske Føderation.

Hvert år til virksomhedens ansatte, hvis arbejde er forbundet med øget sundhedsrisici, på grundlag af medicinske institutioner gennemført en baseline lægeundersøgelse. Virksomheden producerer Corporate Edition "Megawatt", hvilket afspejler den seneste gruppe nyheder, fremhæver udviklingen i teamet, også har en Corporate tv, hjemmesider, regelmæssige radioudsendelser.

lederskab

Direktør for JSC "Electrosila" - Rabchenya Vladimir Nikolaevich. Profil undervisning i Mogilev Engineering Institute, hvorefter fordelingen blev sendt til fabrikken. Han begyndte sin karriere som værkfører.

Han modtog en anden grad ved Leningrad Engineering-Økonomisk Institut, hvor han mestrede de økonomiske aspekter af maskinindustrien. I 1997 fortjent modtog stillingen som direktør for Produktion "Eletrosila" fabrik, og i 2011 blev direktør for virksomheden.

adresse

Plant "Eletrosila" er en af de seks verdens ledere i konstruktionen af hydro-generatorer. Han konkurrerer med Hitachi, General Electric, Alsthom, Siemens, ABB. Hvor er planten "Electrosila"? Firma adresse: Sankt Petersborg, Moskva Avenue, Bygning 139.

Efter infusion af anlægget til bekymring "Power Machines" en del af sit område (7,2 ha) på den ulige side af prospektet Moskva er blevet givet til byggeri. Byggestart er planlagt til 2017. På dette stadium outputtet fra kapaciteten zone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.