SundhedSygdomme og betingelser

Hypertension 2 grader (sekundær). De vigtigste symptomer, stadium og LFK

Hypertension - en alvorlig sygdom, der er en følge af forstyrrelser komplekst system til interaktion af vand-salt balance, endokrine og nervesystem. De vigtigste symptomer er: højt blodtryk og nederlag i det kardiovaskulære system.

Denne sygdom er kuperet og stigende tegn. Tung periode, hvor højt blodtryk hersker, kan dramatisk erstattet sin normalisering og tilstedeværelsen af en tilfredsstillende tilstand. Men under alle omstændigheder var der først sjældne funktioner, vi kan være sikre på, at hvis ubehandlet, vil udvikle snart grad 2 hypertension eller sekundær. Dette sker normalt, hvis følgende faktorer fortsat påvirke kroppen:

  • nervøs og psykisk belastning;
  • tilstedeværelsen af negative følelser;
  • traumer;
  • udvikling af menopause;
  • intrakraniel skade;
  • tilstedeværelse af ugunstige arvelighed, slagtilfælde;
  • udviklingen af fedme, diabetes, hjertesygdomme og nyresvigt.

Klassifikation af sygdommen et par stykker. Første opdeles på hypertension med nyresygdom, fartøjer i hjernen eller hjertet. Men varianten når alt komplekset er til stede.

Anden klassificering tager hensyn til bølge-lignende karakter af denne sygdom, tildeling af grad 3 hypertension.

I nærværelse af 1 grad er uvæsentlige dysfunktioner, tryk stiger regelmæssigt op til mærket 180-105 mm Hg. st., der er ledsaget af søvnforstyrrelser, lyde i hovedet, og tilstedeværelsen af hovedpine.

Hypertension 2 grader. Blodtryk niveau forøges til 200-115 mm Hg. Art. Foruden de ovennævnte symptomer vises som: vaklende gang og hyppige smerter i brystet. starter også udviklingen af økologiske ændringer (øget venstre ventrikel af hjertet, bremsende blodkar i nethinden af fundus). Derfor, sekundær hypertension er begyndelsen af irreversible virkninger i kroppen.

Grad 3 hypertension er kendetegnet ved, at trykket er fra 230 til 130 mm Hg. Art. På dette stadium bølgelignende sygdommens art passerer, og højt blodtryk holdes klart stabilt. På dette tidspunkt, i tillæg til ovenstående, en række nye organiske forandringer. Det er en aterosklerose af arterier, degenerative ændringer i de indre organer, kredsløbssvigt, angina, nyresvigt, myokardieinfarkt, blødning, ikke kun i nethinden, men også til hjernen.

Hypertension grad 2 og 3 kendetegnet ved tilstedeværelsen af hypertensive kriser, i tilfælde af at et presserende behov for at ringe til vagtlægen.

Ud over medicinsk behandling og overholdelse af diæt terapeuter anbefaler systematisk engagere sig i gymnastik.

Den første grad af sygdommen "kræver", at patienten gik til fods så meget som muligt. I visse, stabile sager anbefales også jogging.

Hypertension klasse 2 giver dig mulighed for at gøre øvelserne, mens stående eller siddende. Vi taler om den generelle udviklingsmæssige, respiratoriske øvelser og sbalanstrovannom kompleks til at afslappe musklerne. Det er obligatorisk at gå, men i små doser i et langsomt tempo. Gradvist øge maraton til 7 km.

Når den tredje grad hypertension, først efter en hypertensiv krise får lov til at gøre øvelserne fra den oprindelige bugleje, og hovedet skal holdes højt. I så fald, hvis der er forbedringer, terapeuten også bosatte sig i en siddende stilling til at foretage klasser. Det er nyttigt at udvikle leddene i fødder og hænder, der kombinerer dybdegående ånde. Tempoet skal være meget langsom og stopper.

Generelt sådanne sygdomme som hypertension, er det lettere at forebygge end at helbrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.