SundhedSygdomme og betingelser

Skulder dislokation: efter behandlingen reduktion. Narkotika, fysioterapi, motion

Skader og ledskader - et problem står ikke kun sportsfolk, men også mange mennesker, der ikke har sporten på nogen måde. Efter alt, nok til at snuble eller udføre en akavet bevægelse, og bindevæv i bevægeapparatet kan blive påvirket. En sådan fælles og komplekse skader er en forvredet skulder. Behandling efter reduktion i ganske lang og består af flere etaper.

Medicinsk behandling for en skulder dislokation

Denne skade er meget smertefuldt, så den lægehjælp til den berørte har under lokalbedøvelse og i alvorlige tilfælde, og under fuld narkose. Kvalificeret ortopædkirurg reducere en fælles og pålægger immobiliserende bandage i en periode, der ikke kun afhænger af kompleksiteten af skaden, men også på patientens alder. Således unge patienter immobilisering produktet anbefales, at bære længere end de ældre. Dette forklares ved det faktum, at alderen lange fælles immobilisering i patienter kan føre til atrofi af muskelvæv, og derfor delvis eller fuldstændigt tab af skulder funktion.

Det er en smule anderledes, når en patient diagnosticeret med en brækket knogle og en forvredet skulder, efter behandlingen reduktion. Gips i sådanne tilfælde er den eneste låseskulder beskadiget. Men efter at knoglevæv vokser sammen og vil fjerne gips bandage, sårede fælles rehabilitering bør fortsættes.

Den første fase af behandlingen dislokation

Ud fra ovenstående er det klart, at vigtig i den første fase af behandlingen af denne form for skade er hvile og immobilisering af de sårede skulder. Dette vil genoprette brusk væv af leddet. Men overholdelse af hvile-tilstand på nuværende tidspunkt at give behandling er ikke så nemt som det ser ud ved første øjekast. Efter nogle mere tid patienten oplever stærke smerter. Derfor lægen ordinerer medicinen, hvis personen havde en forvredet skulder, efter behandlingen reduktion. Lægemidler således vælges afhængigt af kompleksiteten af skaden og patientens individuelle karakteristika, såsom alder, tilstedeværelse af allergiske reaktioner og andre. Hertil kommer, at fjerne den hævelse og mindske smerter til den skadede skulder skal være flere gange om dagen, anvende is.

Varigheden af immobilisering er omkring 4-5 uger. I denne periode skal patienten udføre fingerfærdighed og håndled. Sådanne øvelser vil opretholde normal blodgennemstrømning i armen og forhindre muskelatrofi.

Hvilken medicin kan tildeles med en skulder dislokation?

Hvis vi mener, at dislokation af skulderen er ledsaget af svære smerter, den første gruppe af lægemidler, der vil være behov for i behandlingen af skader, selvfølgelig, smerte. Oftest, når et traume læge ordinerer medicin indtagelse såsom "Ketanov", "Ibufen" "Diclofenac", og andre. I de fleste tilfælde er disse lægemidler anbefales at tage i tabletform, men i svære tilfælde en specialist kan ordinere en smertestillende og som en injektion.

Selv tage anti-inflammatoriske lægemidler, mange patienter klager over konstant smertende smerter i de første dage af behandlingen, som forårsager ubehag og er årsag til søvnløshed. Derfor læger i traumer ordineret medicin såsom "lorazepam" eller "Midazolam". Disse agenter har ikke kun en beroligende virkning, men også har en fremragende muskelafslappende effekt.

Fysioterapi ved skulder dislokation

For aktivering af biokemiske processer, og dermed fremskynde helbredelsesprocessen i traume patienter udpege leddene forskellige fysiske terapi behandlinger. Denne metode til behandling og genoptræning er meget godt etableret sig i årenes løb af praksis. Hertil kommer, det er sikkert, fordi det ikke indebærer brug af medicin, så det kan bruges til at behandle spædbørn selv børn.

Hvis således patienten skulder dislokation, efter behandling reduktion (bandage er ikke en hindring) kan indbefatte fysioterapeutiske teknikker som elektrostimulation, phonophoresis, UHF, magnetisk, ultralyd og laserterapi. Varigheden af behandlingen fastlægges udelukkende af lægen.

Det andet trin af behandlingen af skulderen dislokation

Efter lægen vil fjerne immobilisere bandage eller gips kommer anden rehabilitering fase, der varer 2-3 uger. I denne periode er det nødvendigt at starte let motion, som vil gøre det muligt at genoprette skulder funktion. Det ville være bedre, hvis den fysiske aktivitet af patienten af dagen vil blive justeret pro. Derfor, hvis lægen vil foreslå at bestå et kursus i motion terapi i en medicinsk facilitet, bør du ikke give op. Hvis der ikke er mulighed for at udføre øvelser under tilsyn af en professionel, bør du konsultere en specialist til at bestemme, hvilke bevægelser, der skal udføres i denne fase af rehabilitering, og hvordan man gør det rigtigt, ikke at få re-dislokation af skulderen.

Behandling efter reduktion motion tyder på en meget glat og kort, så for ikke at overbelaste den beskadigede fælles. Endvidere for yderligere to uger efter en fase af immobilisering anbefales at bruge en blød støttearm bandage.

LFK anden etape behandling dislokation

Efter skulderen og arm en lang periode med ikke bevæger sig, er det kun naturligt, at patienten føler et vist ubehag. Mange klager over, at alt for forkrøblede muskler og kan ikke opnås selv de simpleste bevægelser med det samme. Men skulle ikke blive ked, skal du være tålmodig og komme til at arbejde.

Så de mennesker, der havde en forvredet skulder, bør behandlingen efter reduktionen i den anden fase starter med enkle øvelser. Når denne bevægelse amplitude skal være små. Med hensyn til den oprindelige position under træningen, bør det give støtte til skulderen. Det skal også bemærkes, at i løbet af gymnastik at undgå kombinerede bevægelser til ikke re-skade den beskadigede fælles.

Efter udførelse øvelser kan forekomme let hævelse, som skal fjernes under anvendelse af et is kompres.

Tredje fase af behandling

Denne periode er meget vigtigt for patienten, der for få måneder siden var en forvredet skulder. Efter reduktion behandling på dette stadium bør tage sigte på at styrke musklerne i underarmen og skulderen. Men du behøver ikke haste til at genoprette fuld vifte af bevægelse, da den fælles endnu ikke fuldt ud har tilbagebetalt. Fra slynge armen kan allerede give op, men at fastsætte en beskadiget skulder skal bruge en elastisk bandage. Dette vil beskytte den fælles kapsel fra stretching.

I denne periode er aktive øvelser anbefales at genoprette funktionaliteten af muskel tilbagetrækning og skulder flexor og rotatorer. Du kan også omfatter fitnesscenter kompleks bevægelse med modstand og vægte. Men det er vigtigt ikke at overdrive det og igen ikke at få en aftale med en ortopædkirurg med diagnosen "skulder dislokation".

Efter behandling reduktion involverer salve anvendes på nuværende tidspunkt kun til opvarmning og fjernelse af muskel ødem. Andre lægemidler i denne periode, som varer fra 2 til 3 måneder, er patienten påkrævet.

Den fjerde fase af behandling

Formålet med denne periode er en gradvis tilbagevenden til de belastninger, der udføres før der var en dislokation af skulderen. Behandling efter reduktion (de første 3 etaper) bør allerede give deres resultater, og bør kun genoprette fuld bevægelse aktivitet. Til dette formål i de fysiske øvelser er nødvendige for gradvist at øge vægten af vægte og håndvægte, men glem ikke om implementering af styringsteknik.

Varigheden af denne fase af behandlingen er 5 til 12 måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.