SundhedSygdomme og betingelser

Spinal hemangioma - behandling, klassifikation

Det er i virkeligheden, er en hemangioma? Først og fremmest en godartet tumor i blodkarrene, som er dannet i hulrummet mellem rygsøjlen og hans krop brusk plads. Kan fremkalde en sygdom, for eksempel et hvirvellegeme fraktur. Hvorved begynder at ophobe sig i blodkarrene, hvor det er forsinket, dannelse gradvist steget. Normalt dette symptom går, uden nogen symptomer, men i sjældne tilfælde, smerten er håndgribelig, og kan endda være en lille blødning. Hvis konfronteret med sådan en sygdom som spinal hemangioma, bør behandlingen udskydes.

Hvordan til at begynde at udvikle en hemangioma

Alt foregår på en sådan ordning: som rygsøjlen væg (kun nogle af dem) er ringere, er de mikrorevner. Ofte dette sker, når belastningen på det, og dette igen fører til blødning. Her er blod og bidrager til destruktionen af knogle struktur af rygsøjlen, og alle, fordi funktionen er aktiveret osteoklaster. Samtidig begynder at køre to typer af funktioner: 1) trombose, 2) rekanalisering.

Oftest har sygdommen at gøre ondt kvinder. Det er mindst tilbøjelige til at forekomme hos børn. Modtagelige for denne sygdom er mennesker i alderen tredive år. Tumoren kan i første omgang være usynlig, men snart det begynder at stige, og efter skader.

Der er tilfælde, når tumoren begynder at gå videre til det tredje trimester af graviditeten. For det første, er det påvirkede brysthvirvelsøjle, lænde-allerede efter. I sjældne tilfælde kan det blive påvirket sacrale segmenter eller halshvirvelsøjlen. Under alle omstændigheder, efter en spinal hemangioma blev fundet, behandling bør ikke forsinkes, den så hurtigt som muligt bør gøres for at undgå alvorlige konsekvenser.

klassificering gamengiomy

Sygdommen kan påvirke en række vertebral struktur. Typer af hæmangiomer:

1) hele rygsøjlen er berørt;

2) kun påvirkede legemet rygsøjlen;

3) isolering af bageste halvringe;

4) samtidig påvirket hvirvellegeme og en del af de bageste halvringe;

5) epidural tumorlokalisering.

Desuden er gamangiomy struktur opdelt i:

1) kapillarrøret;

2) cavernous;

3) blandet.

Da tumoren er godartet, betyder det ikke føre til døden. I dette tilfælde kan hemangioma af rygsøjlen, der skal behandles udføres uden kirurgi, uden prinosot stort ubehag. Men det er stadig en lille procentdel, når tumoren vil fortsætte med at gøre fremskridt, at behandlingen er simpelthen nødvendigt.

Brugt behandling af hemangioma

Hemangioma behandling kan udføres ved flere metoder:

1) strålebehandling ;

2) embolisering;

3) alkoholisme;

4) kirurgi;

5) vertebroplasti;

6) kombineret metode;

7) Behandling af folkemusik retsmidler.

Hvis vi tager højde for laserbehandling af hæmangiomer - en grundlæggende og nødvendig behandling. Dens formål - at suspendere udviklingen af tumorer. Efter påføring af laseren kan have nogle problemer: den manglende evne til at genoprette integriteten af ryghvirvlerne, stopper ikke udviklingen af kompression fraktur, kan det resultere i neurale strukturer. Ansøgning skal være at afvise gravide kvinder og unge.

Hver behandlingsmetode at være sine plusser og minusser. Til dato har nogle metoder blevet erstattet af innovationer såsom embolisering blev erstattet med en slags dekompressiv kirurgi.

Hemangioma - behandling af folkemusik retsmidler.

For at behandle denne sygdom på egen hånd, uden opsyn af specialister, er det strengt forbudt! I bedste fald du bare holde sygdommen på det niveau, hvor den er placeret, men en fuld helbredelse ikke er mulig.

For at give resultatet af behandlingen, er det nødvendigt at anvende den moderne måde - strålebehandling. Det er vigtigt, at efter spinal hemangioma blev fundet, hendes behandling begyndte straks for at undgå en stigning i sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.