SundhedSygdomme og betingelser

Termiske forbrændinger hos børn

Småbørn kan lide i tilfælde af brand, med skoldning varmt vand eller varm damp i hjemmet, brænder på den varme jern plade eller. Voksne, der er tæt på offeret barn, bør ikke gå i panik, gøre vrøvl. Du skal have børn førstehjælp hurtigt og korrekt, og sende dem til hospitalet. Hvor alvorlige forbrændinger var barn, kan bestemmes kun af lægen.

Det første tilfælde af en ulykke med børn brug for at ringe efter en ambulance. Og mens vi venter på hende, er det vigtigt at gøre barnet fra branden, sat på hans tøj. Det er muligt at slukke flammerne med vand, sand eller at smide barnet tæppe, et tæppe eller jakke. Hvis tøjet på barnet ulmende, og der er ingen mulighed for sin hurtige og nemme at fjerne, bør dække det med et tæppe eller kraftig dug, og tæt adgang til ilt, uden hvilken det vil stoppe afbrænding.

Du må ikke fjerne tøj, der sidder fast på huden for ikke at inficere såret yderligere. Det er nok til at skære det brændte tøj omkring såret. Aldrig behandle overfladen af den brændende alkohol og mangan løsning for at undgå en smertefuld chok. Du kan ikke åbne blærer på huden ved dig selv, så lad det gøre læge sterile instrumenter. Aldrig vedhæfte plasteret på huden, uden adgang af ilt til at helbrede såret vil ikke.

Termisk brænde fingre og tæer kræver isolation sunde og bagt dele, for ikke at sprede smitte. Hvis en ambulance er forsinket, er det nødvendigt at tage den skadede barn til hospitalet på egen hånd. I tilfælde af forbrændinger i ansigtet og hænder, kan du sætte et barn i hænderne på mig selv og gå til hospitalet. For skader af stammen og lemmer foran vi nødt til at sætte barnet på ryggen. Med forbrændinger på balder og bagsiden af barnet skal sættes på maven.

Alvorlige konsekvenser forårsager forbrændinger, som er teenagere, mens du spiller med ild i gaden. Dette kan improviserede eksplosive anordninger, fyrværkeri, brændende tørt græs i ørkenen, hvor flammen udbreder og lynet slår børn. Når førstehjælp hos unge er nødvendigt at fjerne ure, ringe og andre metalgenstande, fortryde bæltet og skære tøjet omkring såret.

Hvis du bliver forbrændt på det berørte område mere end 5% af kroppens hud, forbrændinger åndedrætsorganer, ansigt, hoved, mave område nødvendigvis at tilkalde en ambulance.

Hvis barnet bevæger sig og graden af skaden er ikke dyb, kan det blive leveret til hospitalet på egen hånd.

Det er nødvendigt at berolige barnet, ikke at tillade ham at køre, til at bevæge sig, for ikke at øge virkningen af branden og fik ikke endnu større brandskade. På skadestedet, kan du anvende en ren bandage ud af håndklæder, lagner, stykker af klud. Aldrig behandle et sår, skal du ikke bruge salver eller rive en del af de vedhængende tøj, for ikke at indføre infektion i såret. Før indskrive børn på hospitalet, er det ønskeligt at give barnet vand i ubegrænsede mængder, sød te.

Flame brænder kraftigt skræmmer barnet, han oplever en masse stress, så ud over den medicinske behandling og rehabilitering, det kræver deltagelse af forældre og hjælp fra en god psykolog.

Når du brænder med kogende vand , skal hurtigt tage sit tøj, og dermed reducere den tid for udsættelse for høje temperaturer på den sarte hud af barnet. Trække tøj fra rummet brænde på huden, er du nødt til at yde den nødvendige bistand. Når skoldning er nødvendigt at udsætte barnet offer fra strålen. Så er det nødvendigt at erstatte en fyret krop under koldt vand i et par minutter. Disse enkle tips vil hjælpe til at reducere den grad af brænde.

Giv førstehjælp til det ramte barn kan enhver voksen være tæt, og yderligere behandling af forbrændinger allerede har en læge i et specialiseret hospital.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.