TravelingRetninger

Kendt marked Dorogomilovsky

Dette er formentlig en af de ældste fødevaremarkeder, velfungerende på det område af hovedstaden. Ældre mennesker kan huske, at indkøbsarkader dukkede op i det område omkring midten af trediverne i sidste århundrede. Dorogomilovsky marked beliggende nær Kiev banegården, har traditionelt været et meget bekvemt sted for handel. Da de dage i den historiske Dorogomilov forpost lå her. Det er ingen hemmelighed, at placeringen af punktet er en af de afgørende faktorer for succes i enhver virksomhed venture. Stedet er meget livlig, en slags korsvej for mange veje.

Dorogomilovsky marked. Moskva. territorium succes

I øjeblikket er det en af de mest populære handelsplatforme. Mange mennesker foretrækker at købe mad her. Adskillige kræsne Moskovitter ikke engang stoppe en meget stor afstand, at de skal overvinde for at komme på Dorogomilovsky marked. Dette er til trods for, at priserne ikke er opmuntrende deres tilgængelighed. Hvad er det så, gør kunder kommer her fra den anden side af Moskva? Svaret er indlysende: niveauet for kvaliteten af de produkter, der præsenteres her. Næsten alt er til salg her, svarer til dens parametre premium-produkter, og er i toppen af den prisklasse. God eller dårlig, men Dorogomilovsky marked er ikke for de fattige. Og i Moskva nok mennesker, for hvem et sådant prisniveau er acceptabelt. Dette fremgår af den simple kendsgerning, at i mangel af købere Dorogomilovsky markedet aldrig klaget. Hvis der er noget problem, det er kun med hvordan man skal køre her, overvinde uendelige Moskva trafik, og hvor man kan parkere bilen. Dorogomilovsky marked for handel platform er designet til en vellykket middelklasse, folk, der ved, hvordan man kan tjene penge, tage dem og bruge fornuftigt. Sådan er ry for dette sted. Det er tydeligt selv i, at der undertiden fjernet forskellige reklamer og tv-udsendelser elementer. Og politikere som Zhirinovsky, elsker at udføre her, udgør mod en baggrund af hylder med produkter. Og det burde hylde til forvaltningen af kommerciel virksomhed, for hvilken status - begrebet væsentlighed. Derfor, i udvikling og genopbygning af handelsplatformen er investeret i tilstrækkelige mængder. Og der er grund til at tro, at markedet gode udsigter.

Dorogomilovsky marked: hvordan man kommer til det

Med transport kommunikation her har nogle problemer. Kør på markedet er ikke altid let. Men det er All-Moskva problemer - trafikpropper og parkeringspladser med dem er ikke let i byens centrum. Og planlægger et besøg i Dorogomilovsky marked bør komme fra den generelle trafiksituation. Men her er det muligt at komme på metroen. Nærmeste station - "Kiev" (cirkulære og radiale linier). Samt "Student", at Filevskaya linje. Marked driver syv dage om ugen, syv dage om ugen fra otte om morgenen indtil otte om aftenen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.