TravelingRetninger

Hvile på Bajkalsøen: vandreture og vand eventyr

Hvil i søen, i de fleste tilfælde, ser det ud som et rekreativt på vandet - på et krydstogt. Faktisk rejsen af vand - lucky finde for dem, der tørster den friske vind i ansigtet og grand panoramaer. Baikal kan rejse på båden, og du kan bogstaveligt talt fusionere med naturen, ved en sådan domstol som en kajak eller trimaran. Hvis du tror, at de er kun tilgængelige for specialuddannede folk, er det ikke så!
Havkajakker - praktisk synkefri boats, som ikke kræver særlige kvalifikationer til at betjene og er lydige mod alle dem, der kommer til ferie på Bajkalsøen og fysisk sund. Hvis der er en bølge eller belastning pludselig bliver uudholdelig, legering deltagerne tage på slæb en kajak med en motor, der styres af instruktøren. Men i mangel af stemningen til at arbejde årerne, kan du gå på rafting på den smukke Angara fra dens udspring til museet under åben himmel "Taltsy", som huser en samling af monumenter af arkitektur, historie og etnografi af XVII-XIX århundrede. Den mest værdifulde element i museet er en rekonstrueret mur Ilim fængsel, herunder mesterværker af træ arkitektur - den store frelser vejbane tårn (1667) og Kazan privratno Kirke (1697).
Fra kilden til Angara begynde ikke mindre bemærkelsesværdige bådture på trimaranen: til Circum-Baikal Railway (Circum), som er en unik arkitektonisk konstruktion, og i nordlig retning langs meget naturskønne kyst med vilde strande og mystiske grotter - til landsbyen Bolshie Koty.
En anden måde at nyde Baikal åbne rum - vandreture langs landets kyster. Alt tvivl, gå den bedste måde påvirker sundheden - dette er en af de enkleste og mest nyttige måder at træne det kardiovaskulære system af kroppen. Imidlertid er ingen sammenligning ikke kommer til at gå gennem byens gader og bredden af søen!
Baikal kysten er ideelle til vandreture: hvert trin fører til endnu mere spektakulære arter i de store vidder af de dybeste søer i verden. De mest populære vandrestier passere gennem fredede områder. Årligt Baikal gennemført en stærk kampagne for Ecotrail Development. De årligt, hvordan du opretter og opdateres af frivillige, der kommer til Bajkalsøen fra hele landet og fra udlandet.
Korte ture langs Baikal kyster gøre alle, der forbliver på Bajkalsøen. Længere ferier på Bajkalsøen kan meget vel allerede være en tre-dages-vandretur i hovedstaden i Baikal turisme - Listvyanka - fra Big Goloustnoye. Denne vandretur kan kaldes Baikal turist klassikere. Stien passerer helst nær søen, som giver en særlig attraktion rejse.
I denne vandretur kan være helt trygge. Programmet, arrangeret af rejsebureauer, foreslår støtte til deltagerne i turen "porter", som for et ganske rimeligt gebyr hejst på hans skuldre de tunge rygsække. Det udviklede sig som en variant af "acceleration" vandreture - dogtreking, som indebærer flytning af en mand spændt fast til en særlig bælte slædehunde, som legende slæber.
For multi-dages vandreture, rutevalg er virkelig ubegrænsede. Turister kan også kombinere trekking med en svømmetur på vilde strande med hvidt sand, fiskeri, indsamling svampe og bær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.