LovOverholdelse om regulering

Lange arbejdstider

I overensstemmelse med den anden del af artikel 91 TC, bør driftstid mennesket ikke være en uge mere end 40 timer, uanset om han eller shestidnevka fem dage.

Ud over den generelle begreb former for tid giver en definition af arbejdsloven og sådan ordning som lange arbejdstider. Hvis det er nødvendigt at arbejdsgiveren kan give en indikation for at tiltrække nogle arbejdere til at udføre yderligere opgaver. Så lange arbejdsdage - en fortsættelse af arbejdet efter at være ude af tid, sat til at arbejde tidligere. En sådan beslutning er truffet, ikke kun til ledelsen. Aftalen, regulering eller kollektiv overenskomst opstille en liste over disse positioner, der arbejder som en medarbejder kan være beklædt med sådan en arbejdsdag. Tag denne liste og under hensyntagen til de synspunkter, som fagforening eller andet organ, der repræsenterer til fordel for arbejdstagere og beskyttelse af deres rettigheder.

Put lange arbejdstider til medarbejdere, der udfører de funktioner af arrangørerne, ledere. Også inkluderet er dem, hvis arbejdstid ikke præcist kan tages i betragtning, eller dem, der forvalter dem uafhængigt af hinanden. Hvis de handlinger med loven ikke giver mulighed for noget andet, så som hovedregel ikke er godkendt af lange arbejdstider. En sådan ordning, for eksempel, har lov til at have førere af køretøjer (personbiler), ud over at taxachauffører; drivere ekspeditioner, der sendes til undersøgelsen, geologiske, topografiske og geodætiske arbejde i marken.

Personer, der længe har arbejdstider, stadig nødt til at blive lastet på en sådan mængde af arbejde, at de har tid til at gøre det til sædvanlig tid til jobbet. Også hovedet er ikke rigtigt at give en underordnet job, som ikke er inkluderet i sit ansvarsområde. Worker, Selvafgivende perioder med arbejde og hvile, behøver ikke nogen yderligere instruktioner fra arbejdsgiveren.

De regler, der definerer begyndelsen af arbejdsdagen og enden, pauser for måltider og hvile, tage hensyn til det arbejde, tid, gælder at underordne arbejdsdagen som uregelmæssig. Ligesom alle andre, de hviler på helligdage og weekender.

Absolut alle arbejdstagere kan regne med det faktum, at, hvis det er nødvendigt, vil ledelsen give dem årlige ferie - et bestemt antal dage (eksklusive helligdage), fri for ydeevne og designet til at komme sig. Denne periode er betalt. Desuden er medarbejderen fastholdes, og den løn og position. Hvis slaven har underskrevet en ansættelseskontrakt med deres arbejdsgiver, årlig ferie i en ferie er garanteret ham af staten.

Ordinær ferie kan suppleres én gang om året, en mere, og betalt for uregelmæssige arbejdstider. Dens varighed er angivet i ansættelseskontrakten eller detaljerne i reglerne i teamet, men det kan ikke vare mindre end tre dage.

Artikel 116 i TC leveres en gang om året forudsat yderligere orlov til uregelmæssige arbejdstider, samt til de personer, hvis arbejde er relateret til farlige og skadelige betingelser, et særpræg; for dem, der arbejder i de klimatiske forhold i det fjerne nord eller i områder, der er lig med det. Nogle tilfælde for resten af dette kan angives ved føderale love.

Ifølge 1 time. 119 artikler, der sætter reglerne for tildeling af orlov yderligere, foruden de vigtigste, er dens varighed bestemmes af vilkårene i overenskomsten. Der bør tages hensyn og hårdt arbejde, og dens volumen, og andre betingelser, som svarer til positionerne.

Hvert år en ekstra, udover den vigtigste, orlov gives med henblik på en eller anden måde at neutralisere eller i det mindste at kompensere for effekten af særlige tilstande, der påvirker sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.