TravelingRetninger

De mest interessante seværdigheder i Kaluga-regionen

Mellem Smolensk og Moskva og centrale russiske Upland strækker Kaluga-regionen. Attraktive seværdigheder Kaluga Region kan findes i hver af dens by. De kan bruges til at studere historie, fra de gamle stammer, der boede i de tætte skove, og slutter med historien om rumforskning. Denne region er forbundet med mange kendte navne, herunder f.eks Tsvetaeva Okudjava, Goncharov. Derudover er der mange unikke arkitektoniske bygninger, der fortjener at se dem.

Top arkitektoniske felt konstruktioner

Attraktioner Kaluga -regionen kan kombineres til en enkelt liste, hvilket vil føre de arkitektoniske strukturer, blandt hvilke den hellige Dormition-klosteret Sharovkin, bygget i begyndelsen af det 16. århundrede. Lige så imponerende er opførelsen af Spaso-Preobrazhenskij Kloster Vorotynsky tårnhøje i Spas landsby nær Kaluga. I øjeblikket er denne nonnekloster. Turister er også tilladt at klatre i tårnet. Blandt de arkitektoniske monumenter i en religiøs karakter kan bemærkes Kirke Boris og Gleb, som er beliggende i landsbyen Mæslinger Yukhnovsky område.

Attraktioner Kaluga-regionen - dette og mange andre arkitektoniske strukturer, herunder boet efter "Keeper". Denne bygning er et museum for dukker, er en samling af hvilken indsamlet fra hele Rusland. Det er beliggende i den Kozlov landsby nær Kaluga. Også bemærkelsesværdigt er den gamle herregård Avchurino, bygget i det 18. århundrede. Det er beliggende i den eponyme landsby, 10 km fra Kaluga. Komplekset består af flere bygninger, hvoraf de mest betydningsfulde - et hus bygget i begyndelsen af det 19. århundrede i gotisk stil. På bredden af den Techa floden er et andet interessant palæ, bygget af boyars Stepanova i det 18. århundrede. Hovedbygningen er dekoreret med søjler og suiten.

naturlige attraktioner

Ud over den arkitektoniske, interessant er seværdigheder i Kaluga-regionen, som skabte en naturlig måde. En af dem er vandfaldet Rainbow. Det er på Nara-floden, på grænsen mellem to regioner i Moskva og Kaluga nær landsbyen Papineau. Floden vand falder fra fem meter højde. Spray flyvende ud efter sammenstødet, falde i solens stråler og danne en regnbue. En af de syv vidundere i området sammen med Optina, Museum of History of Cosmonautics i Kaluga-Alexinsky canyon, stenbro og søen betragtes Lompad. Desuden er mange interessante museer i regionen.

Kirov Attraktioner

En af de mest besøgte byer anses Kirov (Kaluga-regionen). Seværdigheder i forliget ligger primært i den gamle bydel, på venstre bred af Vyatka. På skråningen af kløften Zasorskogo er et kompleks af tempel monumenter, som omfatter en fem-kuplede Cathedral of the Assumption og Trifonov kloster. Værdi anses domkirken ikonostase. Lidt nord står den Spaso-Preobrazhenskij Kloster. Blandt byens mange parker bygninger byggeri. I Kirov mange museer, er de fleste af dem er forbundet med navne på berømte kreative mennesker.

attraktioner Medyn

En anden populær turistdestination er byens Medyn (Kaluga-regionen). Attraktioner på dette sted - det er først og fremmest arkitektoniske strukturer og monumenter. Så interessant er skulpturen af unge landmænd, samt et monument over bien. Blandt de arkitektoniske monumenter skal bemærkes Kirke den hellige Jomfru, som blev bygget i 1905 og står på hovedgaden. Ved skæringspunktet mellem to gader Karla Libknehta og Lunacharsky er Church of the Kazan ikon af Guds Moder. du kan besøge ruinerne af katedralen i Constantine og Helen, hvis det ønskes, som blev bygget i 1777. Byen har flere museer, herunder de mest populære anvendelser af lokale lokalhistoriske museum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.