TravelingRetninger

Slap af i den private sektor i Lazarev: funktioner og priser

Bright sol, varme hav og brede stenstrande - alt hvad du behøver for en uforglemmelig sommerferie! Derfor er mange russiske borgere vælger til deres ferie Lazarevskoye. Denne udvej er placeret i en afstand af 50 kilometer fra Sochi og en bekvem transportforbindelser og infrastruktur. Det tilbyder gæsterne her og butikker og cafeer, og restauranter, og diskoteker, og indkøbscentre, og et vandland. Og når det hele keder sig, kan du endda tage på en tur til Sochi.

Men uanset hvor smuk udvej var, alt kan rodet op dårligt matchet med boliger. Derfor skal dette spørgsmål tages op i ugerne før turen, især hvis du er interesseret i ferie i den private sektor i Lazarev. Dette skyldes det faktum, at selv om området er repræsenteret ved talrige mini-hoteller og guest houses, endnu til at finde en løsning, der ville passe på det sted, udstyr til intern og prisen er ganske vanskeligt.

Når man planlægger en ferie i den private sektor i Lazarev, skal du først beslutte, hvilken type ejendom, du er interesseret i. Det kan være hytter eller gæstehuse, villaer, og, selvfølgelig, mini-hoteller. Dernæst skal du være opmærksom på de indre indretning ejendom og tilstødende terrasse. Efter alt, hvis du har besluttet at tilbringe din ferie i den private sektor i Lazarev, så vil du ønsker at føle sig hjemme lejeboliger samt at være i stand til at sidde i havepavillon, nyder blomsterne i bedene og anden vegetation. Tja, når i gården har en swimmingpool, fordi så du til at svømme, vil ikke nødvendigvis gå til havet. Spørg og tilstedeværelsen af legepladsen, hvis du beslutter at besøge en familie Lazarevskoye. Ferie, priser private sektor denne udvej tilbyder en bred vifte. Så hvis du tager noget tid at denne lektion, er du sikker på at finde et egnet alternativ.

Ferierende, der planlægger at tilbringe det meste af tiden på stranden, skal du sørge for, at deres boliger var så tæt på vandet. Selvfølgelig er disse muligheder er normalt dyrere, men du vil i de kommende år vil blive husket for en ferie på havet. Lazarevskoye tilbyder at bo tæt på ham er gæstehuse som "Evelyn", "Catherine", "skoven", "Semerochka", "Nike", eller den følgende særlige: "The Hut", "Home", "House" og mange andre. Alle disse forskellige typer af boliger veludstyrede værelser og hyggelige gårdhaver, nogle af dem tilbyder deres gæster tre måltider om dagen, og nogle giver et fuldt udstyret køkken til selvforplejning.

Hvis du ikke er så vigtige nærhed til havet, og mere bekymret over udgifterne til bolig, kan du vælge at bo i den private sektor i Lazarev i midten eller på den modsatte side af landsbyen fra havet. I dette tilfælde vil du få fremragende indkvartering til en overkommelig pris. Særligt bemærkelsesværdigt er gæsten og private hjem som "Adele", "Rita", "Antonina", "Cool", og så videre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.