KarriereKarriere ledelse

Nødvendige dokumenter til beskæftigelse

Beskæftigelse - den vigtigste indtægtskilde for mange mennesker. I de mest vellykkede tilfælde, det er den foretrukne ting af alt liv. Men for at få den eftertragtede job, skal du overholde en række formaliteter, især for at indsamle de nødvendige dokumenter til beskæftigelse.

typer af dokumenter

Personalet i receptionen i staten begynder med indgivelsen af sine dokumenter. De, til gengæld er opdelt i to kategorier: grundlæggende og kræves af nødvendighed. Førstnævnte omfatter:

 • Pas eller anden identifikationsdokument.
 • Work-bog. Hvis en medarbejder er indrettet til deltid eller for første gang, er det ikke nødvendigt. For første arbejdskraft instrument anses for at være den bog, som er på de vigtigste arbejdsplads, for det andet - den er forpligtet til at udstede i personaleafdelingen. Hvis den kommende medarbejder eller anden grund ikke er i stand til at levere arbejdskraft (tabt, ødelagt, og så videre. D.), er Arbejdsgiveren af hans skriftlige ansøgning kræves for at oprette et nyt dokument.
 • Certifikatet tvungne pensionsforsikring. Hvis en medarbejder er arrangeret for første gang, er det involveret i design afdelingen på arbejdet med personalet.
 • Militær billet. Kun for militærtjeneste af personer og dem, der skal rekrutteres til hæren.
 • Diplom. Måske dokumentet om specialundervisning, kvalifikation, hvis det kræves af den tilsigtede position.

valgfrie dokumenter

Dokumenter til et job er ikke altid officiel. Nogle gange kan arbejdsgiveren kræve, at du yderligere oplysninger i form af valgfrie papir certifikater, såsom:

 • Registrer. Kun få mennesker ved, at loven ikke kan kræve det. Men på grund af de seneste omstændigheder (hyppige vandringer befolkning), der er mange arbejdsgivere overvejer denne mulighed som obligatoriske.
 • Indtjening erklæring. Her efter eget valg, har du ret til ikke at bringe.
 • Karakteristisk for enheden for at arbejde med den tidligere placering eller en anbefaling fra en tidligere manager. På trods af, at dokumentet henviser til de ikke-kerne papirer, bringe det stadig det værd, fordi det vil tilføje en positiv vurdering i din sparegris.
 • INN. Ved ansøgning om et job en skatteyder bør ikke kræve et dokument, men mest sandsynligt vil du blive bedt om det. Vær forberedt på det faktum, at det også er nødvendigt at udstede. Dette gøres på det nærmeste skattekontor på bopælen (registrering eller registrering).
 • Lægeerklæring af sundhed. Der er en række erhverv, der kræver et pass test, når de ansøger om et job, og nogle gange gennemgå og udfylde en lægeundersøgelse. Dette certifikat skal fremlægges, for eksempel, personalet beskæftiget i fødevareindustrien, i transportsektoren, samt de mennesker, der arbejder med mad (sælgeren, kokken) eller i institutioner (pædagoger, lærere).
 • Derudover kan arbejdsgiveren brug for at videregive de nødvendige lægeundersøgelser i tilfælde ansætter en medarbejder under 18 år. Sådan en medicinsk kommission i beskæftigelse betales af den modtagende part, dvs. virksomheden.

Trin et job

Dokumenter til et job - det er kun det første skridt i processen med registrering af en ny medarbejder. Hele vejen i flere etaper. Lad os diskutere dem nærmere.

ansøgning

Først du giver en prøve ansøgning om beskæftigelse, er du påfyldning. Nogle gange skriver på min egen, men i den foreskrevne form. Endvidere dokumentet bliver til bordenden, foreskriver han det løn, sætter datoen for undertegnelsen. Hvorefter din ansøgning sammen med andre dokumenter leveres i HR-afdelingen.

Der er interne dokumenter til et job - det er en kollektiv overenskomst, virksomhedsregler, lokale bestemmelser om den daglige arbejdstid, beskyttelse og løn, på bonusser, for helligdage og andre. Fremtidige medarbejder bør blive bekendt med dem, før leje, og altid med underskrivelsen. At forsømme denne procedure er ikke nødvendigt, for ikke at gå fremtiden i møde med overtrædelser, som indebærer alvorlige konsekvenser, op til strafansvar. Mere præcist, hvis du ikke oplyse en eventuel medarbejder sikkerhedsstandarder, for eksempel, at i tilfælde af uheld ledelse kan straffes under straffeloven.

kontrakt arbejdskraft

Den næste fase (en af de vigtigste) - Underskrivelsen af en ansættelseskontrakt. Her vil jeg gerne dvæle.

Konkludere ansættelsesforholdet skal ske inden tre arbejdsdage, forsinkelsen i denne proces er uacceptabel og i strid med loven. Hvis du er begyndt at udføre deres opgaver, indtil underskrivelsen af et vigtigt dokument, er problemet automatisk anses løst (artikel 67 i arbejdsloven).

Kontrakten skal angives alle oplysninger om medarbejderen og arbejdsgiveren, stedet og ansættelsesvilkår, som fast arbejdstid og hvile, løn, tillæg, bonusser, og så videre. E., garantier og erstatning, hvis en person er involveret i farligt arbejde, sørg for at lægge datoen for kontraktens indgåelse. Log beskæftigelse dokumentet i to eksemplarer. Den ene er for arbejdsgiveren, den anden - en medarbejder (artikel 57 i arbejdsloven).

vigtige punkter

Hver ansættelseskontrakt indeholder en streng af prøvetid, er han ikke til rådighed for alle borgere, så det er nødvendigt at være særlig opmærksom for ikke at overtræde loven.

Artikel 70 i arbejdsloven fastsætter, at prøveløsladelse ikke fastlægge: for mindreårige, gravide kvinder og mødre med børn under en alder af halvandet år. Grundlæggende information kan findes i dokumenterne, men det certifikat, at kvinden er i en position, skal det bringe mest.

Vigtigt! Hvis der på tidspunktet for aftalens indgåelse, var det ikke bekræfte dette faktum dokumenteret, er prøvetiden betragtes som lovlig. Desuden er testperioden ikke sat for dimittender fra de statslige universiteter, der dimitterede det ikke mere end et år siden, men ingen steder og aldrig arbejdet før og bliver genansat straks i deres speciale.

Og et par grundlæggende nuancer: en prøveperiode i kontrakten er angivet på tidspunktet for dens indgåelse, til at gøre i fremtiden visse ændringer vil være umuligt. Forlæng prøvetiden fase er umuligt, men for at afslutte det, før det er muligt. Desuden bør løn for denne periode ikke være mindre end den indkomst, der er angivet i bemandingen.

I overensstemmelse med artikel 64 TC uberettiget afvisning af at indgå en ansættelseskontrakt er udelukket. Arbejdsgiveren er forpligtet til stat skriftligt årsagen til hans afvisning.

et værk enhed: formular

Labour aftale, det næste skridt personaleafdelingen forbereder ordre på et job. Det er lavet af ensartet form, (T-1) vedtaget Goskomstat. Kendskab til dem udføres inden for tre dage, og være sikker på at blive underskrevet. Dernæst en post i arbejdet bog, som Institut for personale forlader på arbejde. Med alle de andre dokumenter skyder han op, lægger på opbevaring i en privat sag, og originalerne tilbage til ejeren.

Ifølge loven, den post i projektmappen bør fastsættes inden for fem arbejdsdage fra påbegyndelsen af beskæftigelsen.

Og den sidste fase af et job er udformningen af et personligt kort ny medarbejder. Hun indspillede også en godkendt mønster udvalget staten Statistik (T-2), som er meget praktisk og ikke forårsager vanskeligheder.

Det er muligt, at de dokumenter til beskæftigelse over tid vil kræve helt anderledes. Da arbejdsmarkedslovgivningen ikke er på plads, er de love, suppleres og forbedres hvert år, deltagerne i de krav arbejdsprocessen undergår også forskellige ændringer. Og hvem ved, hvad vi skal forvente i et år eller to? Det er stadig ukendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.