KarriereKarriere ledelse

Jobbeskrivelse: assisterende leder af organisationen

Stor organisation - store problemer. Lederen af selskabsskatten vil ikke have tid overalt, selv med hjælp af assistenter. For at kunne planlægge dagen, så glem ikke noget, distribuere og styre driften, lederen har brug for en hjælper. Hvad betyder medarbejderen i denne stilling, bør han være i stand til og vide?

Assistent: hans rolle i organisationen

Efter logikken i klassificeringen erhverv, der er godkendt på statsligt niveau, assisterende manager tilhører kategorien ledere, fordi han fører tilsyn med næsten alle de spørgsmål i forbindelse med kompetence den første person.

Samtidig, nogle organisationer behandle assistent til hovedet, som administrator, leder eller sekretær, de to første positioner indebærer organisatoriske og administrative funktioner, og den tredje - til præsentation og støtte. erhverv Qualifier attributter slags job til forskellige kategorier - fagfolk, tekniske medarbejdere, men kun rangerer som assisterende ledere.

Sådan bestemme området med job opgaver?

Rekruttering assistent eller sekretær, bør organisationen fastsætter stilling, rettigheder og ansvar medarbejderen, fordi det påvirker kravene til uddannelsesniveau, kvalifikationer, erhvervserfaring af kandidaten.

 • Justitssekretær modtager tilstrækkeligt at have en komplet ungdomsuddannelse og etikette og teknikker med udfordrer kontorudstyr tog direkte på arbejdspladsen.
 • Administratoren skal have mindst en bachelorgrad, har organisatoriske færdigheder og en energisk karakter, og har en vis erfaring, afhængig af virksomhedernes behov.
 • Manager, som repræsentant for faglig uddannelse er nødvendig ikke mindre end den fulde videregående uddannelse, erhvervserfaring er ikke påkrævet, men hastigheden af selskabet etablerer efter eget skøn.
 • Assisterende manager. Denne stilling indebærer de samme kvalifikationskrav som leder: komplet videregående uddannelse, erhvervserfaring på mindst 2 år. Forventes at være påkrævet, og særlige personlige karakteristika ansøgeren, og, måske, og faglig udvikling.

Hvorfor har du brug for en jobbeskrivelse?

Assistent, idet en tjenestemand er forpligtet til at handle inden for deres funktionelle rettigheder og fuldt ud udføre sin tilsigtede funktion. Men selv uden at være et hoved, er medarbejderen forpligtet til at udføre deres opgaver samvittighedsfuldt og i tide.

Rækkefølgen af ansættelse indeholder ikke en detaljeret forklaring af disse kompetencer, og i tilfælde af en kontrakt liste over funktioner er ikke altid udtømmende. For at undgå uklarheder i fastsættelsen af mandatet for en medarbejder, skal jobbeskrivelsen organisation assistent indeholder detaljerede ansvar, rettigheder, som den råder over, samt et mål for ansvar for overtrædelse af ansættelseskontrakt, arbejde regler, der forårsager skade på arbejdsgiveren, og så videre. N.

Personlig assistent til chefen

Jobbeskrivelse assistent instruktion er foretaget på den model af tilsvarende instruktioner til lederen eller dennes stedfortræder, bortset fra nogle primære funktioner i strategisk planlægning og ledelse. Sandsynligvis som assistent ikke vil opkræve modtagelse og afskedigelse af medarbejdere, til højre afhænde finansielle midler i virksomheden, udstedelse af fuldmagt og andre kompetencer, personligt tilhører hovedet.

loven tillader dog du at delegere enhver af funktionerne i en betroet, forudsat at han har nok færdigheder, viden, erfaring og autoritet til at beskæftige sig med sådanne spørgsmål. Det er kun vigtigt for korrekt arrangere beføjelser medarbejderen - en ordre eller fuldmagt.

I dette tilfælde bør jobbeskrivelsen af instruktøren assistent afspejler den kendsgerning, at dens arbejde.

typiske sektioner

Strukturen i jobbeskrivelsen er fastgjort i staten kvalificerende mapper og indeholder alle de grundlæggende krav til medarbejderen og nuancerne i stilling, såvel som dens plads i den organisatoriske struktur i organisationen.

Jobbeskrivelse "assistent", som alle andre, bør omfatte følgende dele:

 1. Generelle vilkår og betingelser. Dette angiver proceduren for optagelse og afskedigelse, underordning, ordre udskiftning arbejdstager.
 2. Labor funktioner. En af de vigtigste emner, der bør afspejles i detaljer.
 3. De rettigheder, som den ansatte.
 4. Grænserne for ansvar for overtrædelse.
 5. Kvalifikationer, erhvervserfaring, uddannelsesniveau.
 6. Hvad skal kende medarbejderen i denne position.
 7. Forholdet mellem dem og andre dele af organisationen.

Disse områder kan ikke skæres, men de får lov til at udvide og tilføje nødvendige elementer.

Jobbeskrivelse assistent: prøven

godkendt:

Direktør for (navn på organisation)

underskrift

(Navn)

datoen for godkendelsen

Jobbeskrivelse "assistent"

1. Generelle betingelser

1.1. Profkategoriya "Ledere".

1.2. Accepteret og måtte forlade arbejdet ordre fra direktøren.

1.3. Submission: direkte til direktøren.

2. Funktioner

Assistent:

2.1. Det koordinerer arbejdet i afdelinger, sektioner og andre afdelinger i virksomheden i overensstemmelse med de instruktioner, resolutioner og kendelser direktøren.

2.2. Hold optegnelser over dato for udførelse af kontrol opgaver Director afdelinger.

2.3. Direktør for en arbejdsplan for den næste dag og straks give sin vejleder.

2.4. Det organiserer og styrer papirarbejde i virksomheden, skal du kontrollere, at den overholder lovkrav.

2.5. Giver bogføring og registrering af alle de fuldmagter, der er udstedt af direktøren.

2.6. Clerks at udføre styring og kontrol af resultaterne af deres aktiviteter.

Suppler, afhængigt af behovene i organisationen og positionen profil.

3. legitimationsoplysninger

Assistent har ret til:

3.1. Gør med de beslutninger, der træffes af selskabet.

3.2. Deltag i møder i den administrative apparat.

Suppler, afhængigt af behovene i organisationen og positionen profil.

4. ansvar

Assistant manager er ansvarlig:

4.1. For svigt eller ukorrekt opfyldelse af sine forpligtelser i henhold til disse instruktioner, ordrer og instrukser fra direktøren, den nuværende lovgivning om aktiviteterne i selskabet.

4.2. For manglende kontrol over aktiviteterne i underordnede medarbejdere.

4.3. For videregivelse af oplysninger med begrænset adgang.

Suppler, afhængigt af behovene i organisationen og positionen profil.

5. kvalifikationer

Assistent skal have en videregående uddannelse, erhvervserfaring profil i mindst 2 år.

6. bør vide

Den nuværende lovgivning, regulativer, kollektiv overenskomst (angiv hvilke handlinger og regler skal kende medarbejderen).

7. Interaktion

Angiv med hvem og på hvilke emner samarbejder assisterende manager.

aftalt:

Leder af HR

underskrift

(Navn)

råd

underskrift

(Navn)

velkendt:

underskrift

(Navn)

De nærmere af de projektmedarbejder kompetencer

Det forventes, at forvaltningen af projektet - placeringen af tid, henholdsvis og assistent påtager visse forpligtelser til at gennemføre projektet. Hans ansvarsområder vil afhænge af den konkrete tema for projektet, samt behovet i din organisation.

Jobbeskrivelse Projektleder Assistant funktioner vil være mere niche, men med den administrative og organisatoriske farvelægning. Typiske opgaver for denne holdning kan findes i den adgangsgivende biblioteket, og derefter ændre dem til situationen.

Er de pligter assistent generelle spørgsmål?

Områder af ansvarsområder assisterende generaldirektør og assisterende direktør for almindelige anliggender vil være anderledes. Selvfølgelig, i sidstnævnte tilfælde myndigheden vil være mere snæver, da lederen af de generelle anliggender er ansvarlig ikke for alle aktiviteter i organisationen, men kun for en bestemt sektor.

Jobbeskrivelse assisterende General spørgsmål er grundlaget for de funktioner, chefen, der "hjælper". I overensstemmelse hermed vil grundlaget være omfanget af hans ansvar og opgaver.

Jobbeskrivelse "assistent" i dette tilfælde er egnet som grundlag, er det muligt at gøre en begyndelse på udviklingen af nye dokumenter vedrørende positioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.