KarriereKarriere ledelse

Hvad enten kontinuerlig tjeneste relevant i dag?

Anciennitet - er nedsat periode af arbejdskraft og andre nyttige aktiviteter, der indebærer visse juridiske konsekvenser. Hvad er inkluderet i anciennitet afhænger af, hvad der menes med dette udtryk. Der er flere fortolkninger af begrebet, herunder:

- Forsikring periode. Det tegnede sig for på baggrund af, hvor mange mennesker arbejdede under ansættelseskontrakter, som en individuel iværksætter, var i hæren og var i den offentlige sektor. Samtidig har arbejdsgiverne måttet trække bidrag til pensionskassen. Han er taget i betragtning i forbindelse med udnævnelsen af alderspension (i øjeblikket helt 5 år), beregning af fordele for sygefravær, arbejdsløshedsunderstøttelse og børnepasning. Derfor, i dagens marked er det vigtigt at få "hvide" løn behørigt udført.

- generel erfaring, som omfatter en arbejdsaktivitet, uanset den eksisterende lovgivning tillod pauser. Disse kan omfatte militærtjeneste, handicap på grund af skade eller sygdom (1,2 gruppe), der tager sig af en handicappet i den første gruppe eller moderen omsorg for barnet på at nå de sidste 3 år. For at være berettiget til en pension, skal du have en fælles oplevelse for kvinder var 20 år og for mænd - 25 år.

- Anciennitet special - opladet, når der arbejdes under visse omstændigheder, herunder for farlige industrier, nord langt og nogle specialiteter.

- Kontinuerlig erhvervserfaring - en kombination af arbejdstimer, som gør det muligt kun strengt definerede tidsintervaller mellem afgang af en af arbejde og beskæftigelse på den anden. For eksempel, hvis en medarbejder forlader frivilligt uden gode grunde, er den tid, kontinuitet opretholdes i tre uger før de går til et andet job. Når der overføres fra den ene til den anden arbejde vil fortsætte uafbrudt service, hvis ikke ældre end en måned. Hvis medarbejderen er ophørt med at arbejde i området, der er nævnt til det fjerne nord, eller migreret fra lande, som Den Russiske Føderation har underskrevet en aftale om at give personer efter frigivelse fra arbejde på visse planter, det kan uden at påvirke tid til at bygge nye arbejdsforhold inden for 2 måneder .

For at bryde mellem det gamle og det nye arbejde kunne være 3 måneder, og medarbejderen ikke mister kontinuerlig tjeneste, er det nødvendigt, at han hørte til følgende kategorier:

- en person, der mistede sit job på grund af omlægning eller reduktion i antallet af medarbejdere;

- arbejdstager, der efter invaliditet midlertidig karakter udsat for affyring af tidligere job;

- en medarbejder, der har været afskediget fra sit job på grund af et handicap. i tre måneder periode i dette tilfælde er opkrævet på datoen for erhvervsmæssig revalidering;

- en medarbejder er en person, der ikke er en passende stilling, eller kan ikke gøre arbejdet af helbredsmæssige årsager, og derfor blev afskediget;

- en person, der er folkeskolelærer, der frigives fra undervisningen på grund af reduktion i antallet af studerende og andre.

Kontinuerlig tjeneste opretholdes på ubestemt tid opsige kontrakten med gravide kvinder og dem, der har børn under 14 år (handicappede børn i alderen under 16 år), hvis damerne vil udarbejde nye arbejdsforhold, indtil børnene nå de ovennævnte år. Også, er der etableret interrupt periode for dem, der holder op på egen hånd i oversættelsen af den ene ægtefælle til et andet område for at arbejde, og ved afslutningen af beskæftigelsen i forbindelse med pensionering (på egen hånd).

Kontinuerlig tjeneste var relevant indtil 2007, fordi på det tidspunkt, det afhang af størrelsen af betalinger for sygefravær. I dag er disse fordele afhænger af forsikringsperioden, dvs. af perioder når arbejdsgiveren vurderinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.