SundhedPræparater

Det stof 'Manini': brugsanvisning

Præparat "Mannino" betjeningsvejledning beskriver som effektiv antidiabetika, at registret INN (International Nonproprietary Names) navn er "Glibenclamide". Dette stof er den vigtigste kraft i et præparat, som er fremstillet af fabrikanter i form af tabletter, der vejer 1,75 mg eller 3,5 mg. Lægemiddelsammensætningen som hjælpeforbindelser indbefatter også lactose monohydrat, silica, fødevarer tilsætningsstoffet E 124 - cochenille farvestof, kartoffelstivelse, gimetelloza.

De farmakokinetiske egenskaber af lægemidlet, forudsat at glibenclamid - vigtigste aktive stof - er indeholdt i formuleringen i mikroniseret form. Dette gør det muligt at øge dækningsgraden af lægemidlet og øge arealet med sin sugning. Også mere effektiv absorption af lægemiddelpartiklerne komponenter bidrager methylhydroxyethylcellulose, som er en del af præparatet "Mannino".

Brugsanvisninger vil informere, at tilsætningsstoffet havde stort set ingen effekt på tilstand af kroppen, men ikke desto mindre gør det muligt ganske betydelig forøgelse af opholdstiden af komponenterne af lægemidlet i den dispergerede fase, den mest produktive for sine handlinger. I denne fase er koncentrationen af lægemiddel i plasmakomponenter øger tre til fem gange, der er således en større reduktion i mængden af glucose.

Medikament "Mannino" karakteriserer både styreorganer har den egenskab absorberes hurtigt fra mavetarmkanalen og dens mikroniseret form af glibenclamid muliggør fuldstændig frigivet fra hjælpeforbindelser i kroppen i fem minutter. Denne effekt gør det muligt at tage stoffet lige før et måltid, i 5 - 10 minutter før. den maksimale koncentration sker tidligere forberedelse, og dets virkning, derfor er det fysiologisk. Selvom der i princippet gør det samtidig modtagelse af mad ikke have megen effekt på virkningen af lægemidlet. Præparat "Mannino" har et niveau på 100% biotilgængelighed. Dets halveringstid af organismen er et gennemsnit af en og en halv til tre og en halv time.

opretholdes tid stabil hypoglykæmisk virkning af glibenclamid hele dagen.

De farmakodynamiske egenskaber af lægemidlet, "Manini" vejledning beskrives på denne måde. Medikamet Dette kan forbedre sekretionen af insulin, når sugning fra beta-cellerne i bugspytkirtlen, og lægemidlet forbedrer insulinfølsomheden, hvilket opnås ved stimulering af insulinreceptoren.

Endvidere glibenclamid er i stand til at reducere virkningen af blodplade forhindre myocardial iskæmi. Lægemidlet har også en forebyggende aktioner mod hjertearytmier.

Som er veletableret, lægemidlet og derved reducere risikoen for komplikationer af diabetes (type 2), som omfatter diabetisk cardiomyopati, nefropati og retinopati. Medicin "Mannino" vejledning beskrives som et middel til at reducere niveauet af dødeligheden i sygdomme forbundet med diabetes.

De vigtigste indikationer for anvendelse af glibenclamid - diabetes af den anden type, når diætterapi viste et utilfredsstillende resultat. Tabletter "Manin" kan bruges som en uafhængig terapeutisk middel, og som en del af kombinationsbehandling med andre anti-diabetisk medicin.

Det skal erindres, at varigheden af den medicin og dosis af den værdi, bestemmes af lægen baseret på den individuelle tilgang til patienten. I den indledende fase af behandlingen indstilles mindre doser af lægemiddeladministration. Derefter en korrektion tilstand af ansøgningen, sammen med korrektionen af kosten. Nærmere oplysninger om dosering er beskrevet i brugsanvisningen af lægemidlet.

Det vigtigste kriterium for dosisjustering er niveauet af glucose.

Modtagelse af glibenclamid kan forårsage bivirkninger, det mest almindelige er hypoglykæmi. Dens symptomer er den pludselige sveden, rysten, hovedpine, neurologiske lidelser og andre.

Kontraindikationer for indgivelse af lægemidlet er overfølsomhed over for komponenter ineffektivitet sekundær behandling med "Mannino", ketoacidose, funktionelle lidelser i nyrer og lever.

Der er ikke tilstrækkelig information om brugen af lægemidlet de børn, hvis alder ikke overstiger 18 år.

Brug ikke medicin under amning og under graviditet.

Opbevare lægemidlet skal have en temperatur på højst 25 C. I de opbevarings- holdbarheden af lægemidlet er 3 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.