ForretningSalget

Køb Lego

Den bedste overraskelse-gave til et barn i alderen 3 til 10 år - Designer legetøj. I min forståelse, som jeg tror, og mange mennesker konstruktorny lego sæt er ikke blot forbundet med spillet, og først og fremmest, med udviklingen af barnet. Men ikke alle børn samme smag. Især søn var altid interesseret i bittesmå biler. I den tidlige barndom, søn modtaget en gave - lego biler, og denne begivenhed påvirket hans hobby. Jeg tænkte over det, og gjorde erstatte andre spil konstruktornymi sæt. Besøger Lego mærke butikken, selv en lille smule flov over den gigantiske udvælgelse, kun lidt tid efter at alle de muligheder, blev det besluttet at starte med et tema konstruktornyh sætter. Nogle drenge, ligesom, endnu en gang og for de mænd, som den populære plads filmserie "Star Wars". Med hende og jeg besluttede at starte. Konstruktorny sæt "Star Wars" lego gamle søn blev accepteret med stor entusiasme. I første omgang, han næsten ikke bemærker de andre legetøj. Jeg kan ikke huske en sag, hvor 1-mod legetøj kunne være i så lang tid til at nitte interesse rastløse baby. Uanset hvad det var, tage Lego, som kan findes i mange butikker, en simpel legetøj er forkert. Det er snarere et sæt af materialer, som barnet giver frie tøjler til hans fantasi. Vi kan ikke sige, at sådanne kits koster mødre og fædre billig dog, men interessen for dem forsvinder ikke, selv efter år. Designer - multifunktionelt legetøj forandring. Konstruktornyh sætter, et stort sæt. Du ønsker at se dette - skrive i et søgesystem "designer Lego city".
Når præsenterede designeren jeg begyndte at købe dem for forskellige ferier og fødselsdage. Anskaf designere for nemt at netværke, du har brug for at skrive i et søgesystem "designer legetøj lego, Ninjago". Efterhånden har min søn indsamlet en lang række særlige designeres Lego bygning "" Politi". I begyndelsen af min baby jeg ikke forsøge at blande forskellige slags designere, men senere, da mange gange de mest forskellige kombinationer blev samlet, besluttede han at kombinere al den rigdom. Så fik vi en kæmpe sæt Lego. På trods af at virksomheden producerer en bred vifte af forskellige serier, kan dele fra et konstruktornogo sæt kombineres med andre dele. Bekræftelse af dette er let at se på internettet, skriver i søgesystemet "elementer konstruktornogo indstillet, Lego Star Wars bog." Så, når din søn oplever interesse for designere, jeg ønsker at anbefale "Lego City" - den berømte serie blandt børn, som er i stand til at engagere sig og voksne i fælles leg. Jeg vil fortælle dig ærligt, jeg vil ofte spille med min søn, fordi med sådanne designere har en god tid: en høj kvalitet plast, perfekt pasform dele, holdbare dele.
Fra ven, jeg hørte, at hun købte hendes søn konstruktorny sat af "Lego Robot". Too, vil gerne bestille det, har du ikke tænke på den sandhed af sit hverv. Da moderne fyre er meget opmærksomme og aktivt give mening af de oplysninger, jeg tror, min sonny klare konstruktornym sat hurtigere end mig. Jeg tror, at når en pjevs ældre, hans foretrukne spil kan stadig tjene, som vi tænker på den anden baby. Selv hvis dette ikke sker, vil jeg være i stand til at sælge konstruktornye sæt i det globale netværk, returnere den brugte en del af deres køb penge. Der er intet at skamme sig over, fordi selv efter tre år, mange af delene ser så godt som ny, er malingen ikke slettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.