TravelingEksotiske steder

Hvor meget er det største hus i verden?

Hvis du har tjent en masse penge og blive tættere end nogensinde at gennemføre din drøm - at bygge eller købe den største hus i verden, et foto, som senere blev eksplodere online, måske, er at begynde at komme i nærkontakt med de eksisterende arkitektoniske mesterværker. De beføjelser, der skal bruger astronomiske summer i kapløbet om titlen indehaveren af de største og dyreste hjem, så deres huse er blændende simpel lægmand for sin gigantiske størrelse, et uendeligt antal værelser og på samme tid i hele deres regeringsperioder luksus, men udseendet er altid usædvanlig og original. Dette lægger det mildt, og faktisk, at dømme dig.

Så den største hus i verden

For at undgå for meget skade psyken af læseren, gå bagud, og begynde med et overblik over huset, som indtager den femte position i rækkefølgen. Dette palæ, der tidligere tilhørte avis medier magnat William Randolph Hearst, nu en ejendom advokat Leonardo Ross, ligger i Los Angeles på Beverly Hills. Designet i en Middelhavet stil, Hearst palads dækker et areal på mere end seks og et halvt tusind kvadratmeter, har 29 soveværelser, 3 pools, eget diskotek og et teater på sit område. Han er kendt af det faktum, at en del af deres bryllupsrejse i dens vægge holdt John og Zhaklin Kennedi, og dens indre kan ses i kulisserne i den berømte film "The Godfather". Generelt hvis du ser alle de største hjem og stadig beslutter at købe dette hus, og at blive nabo til Viktorii Bekhem og Toma Kruza, derefter forberede 165 mio $. Ærede fjerde plads er besat af den ejendom kaldet Fairfield Pond på havet i den prestigefyldte ferieby i Log Island, som er ejet af amerikansk forretningsmand Ira Rennert. Det er beliggende på 63 tønder land og tilbyder en virkelig stor strand, er udstyret med fem atletisk felter, swimming pool og anlagte haver, og selve strukturen af eliten i den græsk-romerske stil, er udstyret med 29 soveværelser og 39 badeværelser. Dens pris er helt klart afspejle størrelsen og luksus godser - 170 millioner dollars.

tre ledere

Bronze medaljevindere blandt i toppen, der repræsenterer det største hus i verden, hører til den luksus penthouse i eliten boligkompleks over for Hyde Park i London. Prisen på lejligheder - $ 200 millioner, er de betragtes som den sikreste og udstyret til det højeste niveau. Scanneren af iris øjet, skudsikre vinduer, en særlig "panik" plads, hvor du kan ride ud angrebet, en hemmelig tunnel til det tilstødende hotel Mandarin, hvis tjenester vil næppe nogensinde bruge det, fordi bygningen er bevogtet af SAS. Det tilbyder lokale ejere af lejligheder tildelt permanent roomservice, 24 timer i døgnet. 506 millioner dollars - er prisen på Villa Leopolda på Cote d'Azur i Frankrig, for retten til at besætte den anden position. 511 mio var villig til at betale for hendes russiske milliardær Mikhail Prokhorov, men den globale finansielle krise har ændret sine planer, men et indskud i mængden af 60 millioner $ var den nuværende ejer Lily Safra, enke efter den tidligere ejer af huset på bankmand Edmond Safra. Palæet har et areal på mere end 7000 kvadratmeter, og den fantastiske antal gamle antikke møbler, har 19 værelser, mange stuer, spisestuer og køkkener, en bowlingbane, biograf, swimmingpools og gæstehuse. Alt dette er omgivet af fantastiske haver, pleje af som involverede 50 gartnere. Du ser dette kan være en luksusvilla i komedien "at fange en tyv" legendarisk Alfreda Hichkoka.

finalist

Og nu desserten! Det første sted og guld bedømmelse under titlen "Den største hus i verden" med en bred margin bygningen tilhører Mukesh Ambani, den rigeste indiske forretningsmand, der er leder af petrokemiske Corporation. Hans skyskraber bygget i hjertet af Mumbai, vil imponere selv de mest skeptiske. I en højde på 173 meter bygningen kunne godt være 60 etager, men fordi hver af dem har næsten dobbelt højde, gulvet er det bare 27. Seks af dem tager en parkeringsplads med plads til hele samlingen af værtsmaskinen, der består af 168 biler. Hele gulvarealet er 37 tusind kvadratmeter, til klarhed: dette fem fodboldbaner af Moskva-stadion "Luzhniki". Struktur bygget på særlige projekter af Chicago tegnestue, den maksimalt tilgængelige for sollys, har 9 elevatorer, tre helipads, en biograf med 50 pladser, SPA-salon, en balsal og vinterhaver. Service en swinger tildelt til personalet, hvis personale på 600 mennesker. Omkostningerne ved denne fornøjelse - $ 1 mia. Dette hus, overskygget alle de største hus i verden for sin størrelse og det beløb, hvor omkostningerne ved sin konstruktion, formentlig stadig nogen tid vil forblive nummer et. Selvfølgelig, hvis du ikke har udtænkt et endnu mere ambitiøst projekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.