ForretningForretningsmuligheder

Fiskeri. business underfundighed

Fiskeri land har stor indflydelse på den økonomiske tilstand. Faktisk er det leverandøren af fødevarer, foder og husdyrbrug, samt værdifulde bestanddele til den farmaceutiske, kemiske og kosmetiske industri.

Fiskeri komplekser - det vigtigste incitament for byudvikling på zone kyst-, især i de nordlige områder. De fleste af bosættelserne i disse områder lever på bekostning af udviklingen af fiskeriet. Især fordi disse virksomheder er der den største arbejdsgiver. Vellykket vækst og udvikling af fiskeri- og fiskeforarbejdningsvirksomheder øger budgettet i Nord.

Den hele landbrugssektoren i den russiske økonomi er i krise. Må ikke undgå denne skæbne og fiskeri. Det største problem er manglen på en retlig ramme, der beskytter rettighederne for virksomheder i branchen. Voksende fisk også kompliceret af sine uautoriserede fange krybskytter samt dårlige miljøforhold, direkte påvirker reduktionen af råvarer. Hertil kommer, at store afskrivning af anlægsaktiver for fiskeri og lave investeringer i deres re-udstyr.

Den nuværende beklagelige situation i sektoren er relateret til det langsomme tempo i sin udvikling. Fange fisk på grund af fiskeriet ikke overstiger 8-10% af den samlede fangst.

Fiskeriet bør forbedres gennem tilrettelæggelse af nye former for arbejde og produktion. En af disse varianter kan tjene som reservoirer til leje til midlertidig brug eller privat ejerskab. Dette vil give bruge de ubrugte midler til små og mellemstore søer. Eneste reelle økonomi vil beskytte kroppen af vandressourcer fra udplyndringen (som i rollen som inspektøren vil udføre lejeren selv), samt bidrage til en stigning i produktionen dam fisk.

udstedelse af licenser Problem: Mængden af fisk fangst bør bestemmes af lejer eller dam fisk beskyttelse tjeneste efter aftale med ham. Frygten for fuld fange fisk fra dammene ved lejere er velbegrundet, men det lader til, at den kompetente mester, at komme ind i en langsigtet lejekontrakt jorden, ville ikke underminere grundlaget for virksomheden. Desuden skal det nødvendigvis være en streng kontrol på den del af de relevante tjenester.

Implementeringen - også en kompleks problemstilling i dette tilfælde. Fish priser i Rusland er alt for høj (2-3 gange i forhold til europæisk). Hvorfor, er vi nu se det i øjnene.

Fiskeopdræt - en kompleks proces:

1. Ved lavere vandtemperaturer fisken bliver mindre gavn af foder - som man siger, spise, men ikke bedre. I vores klimazone er en vigtig faktor.

2. I de lukkede økosystemer af vandområder alle skal kontrolleres af mand, ellers uundgåelige vandmætning, tilsiltning, og epidemier.

3. Overgreb krybskytter - også et problem opdrætter fisk. Sikkerhed i farvandet at være alvorlige, er det ikke billigt.

4. Landbrugsproduktionen er på en enkelt landbrugs skat, hvor 70% af salget skal være af fisk. Hvis iværksætteren overlever ved at skabe ryger butikker eller detail netværk, nogle af dem nødt til at oprette datterselskaber, som ligger på den imputerede skat.

Fish industri har brug for at udvikle lovgivning og regionale programmer, som ville have strømlinet udvikling og forbedring af det økonomiske potentiale i sektoren og sørger for omstruktureringen. Allerede bekymret over situationen Rosrybolovstvo der tilbydes programmet for udvikling af industrien i de kommende år. En af prioriteterne er angivet af væksten i produktionen fisk med omkring 30%. Hertil kommer, at regeringen har til hensigt at øge midlerne til industrien, men de mekanismer for fordeling af midlerne er endnu ikke kendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.